سردار ابوالفضل شکارچی معاون فرهنگی و تبلیغات دفاعی ستاد کل نیروهای مسلح در گفتوگویی رادیویی اظهار کرد: معاونت فرهنگی و تبلیغات دفاعی ستاد کل نیروهای مسلح مسئولیت سنگینی بر دوش من و همکارم است چه در ستاد کل و چه در سازمان نیروهای مسلح و غیره. ما دو کار بسیار اساسی در این ستاد انجام می دهیم، یکی اینکه باید ظرفیتهای دستگاههای فوق را در تقویت جبهه فرهنگی در سطح نیروهای مسلح و ملی، منطقه ای، فرا منطقهای به کار بگیریم که به حمدالله توفیقات خوبی تا الان حاصل شده است.
سردار شکارچی مسلح بیان کرد: موضوع دوم این است که باید این ظرفیت را در تعامل با دستگاههای فرهنگی کشور هم تقویت کنیم و کمک کنیم به همه دستگاههای فرهنگی و ظرفیت هایشان را برای تقویت جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی در چند فصلی که عنوان شد به کار بگیریم.
وی عنوان کرد: یکی از فعالیت های مهم ما در حوزه جنگ نرم و جنگ شناختی و کار در حوزه فضایی مجازی است که چهل و چهار قرارگاه در این زمینه فعالیت دارند. در سطح راهبردی این مجموعه ها در ۴۲۰ شهر کشور، اقدامات لازم در فضای مجازی را به صورت فعال انجام می دهند.
سردار شکارچی تصریح کرد: اول در حوزه محرومیت زدایی، سازندگی و خدمت رسانی به مردم است که با استفاده از ظرفیت نیروهای مسلح هم اکنون در خوی و سیستان بلوچستان در کردستان و حتی خارج از کشور برای کمک به مسلمانان در زلزله ترکیه و سوریه فعال هستند.
معاون فرهنگی و تبلیغات دفاعی ستاد کل نیروهای مسلح تصریح کرد: این ستاد در حوزه های اجتماعی، فرهنگی، هنر و سایر حوزه های اثرگذار در جنگ نرم فعالیت می کند که یک بخش آن رسانه و تبلیغات دفاعی است. نمی شود همه اینها را در حوزه فرهنگی و تبلیغات دفاعی تعریف کرد، این کار بسیار گسترده و بسیار موثر است. یکی از مهمترین مسائلی که کشور ما به آن نیاز دارد موضوع فرهنگی و اجتماعی است.
وی افزود: من گلایه میکنم از دستگاههای فرهنگی کشور که خیلی ساده به مسولیتشان نگاه میکنند، از کمیسیون فرهنگی مجلس گرفته تا شورای انقلاب فرهنگی، سازمان ها و نهادهایی که مسئولیت دارند و غافل هستند از اینکه یک هجوم همه جانبه از سراسر جهان و کشورهای که با ما دشمنی دارند مثل آمریکا، انگلیس، فرانسه و رژیم جعلی صهیونیستی که ما آن را کشور نمی دانیم، و ایادیشان، سازمانهای منافقین، سلطنت طلب ها، همه دست به دست هم داده اند تا یک هجوم همه جانبه به فرهنگ دینی و ملی ما داشته باشند.
وی عنوان کرد: ما در حوزه وظیفه اصلی نیروهای مسلح که در واقع اقتدار دفاعی و قدرت بازدارندگی هست، سطح و قدرت مان اقتدارمان به سطحی رسیده که دشمن فکرش را هم نمیکند که بخواهد به ما هجوم آورد، چون تاوان زیادی را باید پس بدهد، در حوزه سخت و نیمه سخت به سطح قابل قبولی در حوزه بازدارندگی رسیدیم.
معاون فرهنگی و تبلیغات دفاعی ستاد کل نیروهای مسلح ادامه داد: ما باید در حوزه فرهنگی دو کار انجام بدهیم، اول اینکه قدرت بازدارندگی را هدف گذاری کنیم و به سطحی از قدرت بازدارندگی برسیم که یاس و نا امیدی در دشمن ایجاد کنیم تا فکر هجوم نکند، دوم قدرت هجومی خودمان را بالا ببریم، دشمن این همه ضعف دارد، دشمن، فرهنگ دنیا را تغییر میدهد، انسانیت را از بشر می گیرد، لذا باید کاری کرد؛ نباید در بازدارندگی متوقف شویم، می بتوانیم علاوه بر اینکه جلوگیری کنیم از آسیب به هویت ملی و دینی مان، قادر باشیم بشر را از دست استکبار جهانی نجات بدهیم.
سردار شکارچی اضافه کرد: باید حوزه تربیت را در کنار حوزه آموزش در اولویت قرار بدهیم، چه در سطح آموزش و پرورش، دانشگاه های، مراکز علمی آموزشی و هر جایی که جوانان در صحنه های حضور دارند، دوم جهاد تببین. بارهای رهبری تاکید کردند که بهترین حربه و بهترین شیوه مقابله با دشمن و آزادسازی فکر و اندیشه از چنگال استکبار جهانی، جهاد تببین است. این باید به صورت یک نهضت تبدیل شود، باید همه دستگاههای به مقوله جهاد تببین اهمیت بدهند.
وی بیان کرد: سومین موضوع برگزاری راهیان پیشرفت است، یعنی جوانان خودمان را ببریم تا دستاوردهای انقلاب اسلامی را ببیند، چه اتفاقی افتاده و یک مقایسه مطالعه تطبیقی هم در این زمینه داشته باشیم، اینکه قبل از انقلاب جه داشتیم، با بعد از انقلاب چه داریم را مقاسیه کنیم، بعد از انقلاب کشور ما هزار رشد پیشرفت داشته است که جوانان ما بسیاری از این پیشرفت ها را اطلاع ندارند، می توان تحت عنوان راهیان پیشرفت این دستاوردها را به جوانان منتقل کرد.
معاون فرهنگی و تبلیغات دفاعی ستاد کل نیروهای مسلح بیان کرد: گفتمان ما با جوانان امروز باید متناسب با ذوق سلیقه شان باشد، با تجربه ها نباید از نسل جوان فاصله بگیرند، جوانان پر انرژی عاقلی که خیلی انقلابی هستند، باید به این چشم به جوانان نگاه کنیم، بعد متوجه می شویم نیاز جوان ما چقدر است، تحمیل اراده بر جوانان ما بر هر شکلی ممکن است جواب ندهد.
سردار شکارچی گفت: نیازهای جوان امروز را بشناسیم و مرتب آسیب شناسی کنیم، بعد براساس آسیب شناسی و نیاز سنجی که کردیم و بعد از اینکه آن گفتمانی که با جوانان باید داشته باشیم را شناسایی کردیم، براساس این آسیب شناسی و نظرسنجی عمل کنیم وگرنه ممکن است به خطا برویم و جوانان از دست بدهیم.
بیشتر بخوانید:
-
سرلشکر رحیمصفوی، مشاور عالی فرمانده کل قوا : در جنگ رسانهای و فضای مجازی، «شکست» خوردیم / جمعیت هدف براندازان، افراد «زیر ۴۰سال» است
-
انتقاد فرمانده کل ارتش از فضای مجازی / کاشفان حقیقت، یک هفته، فقط یک هفته، چشم و گوش نازنین خود را بر صدا و تصویر شیطان ببندند
-
هشدار «سخنگوی سپاه» به روسای جمهور فرانسه و آلمان بابت «ملاقات» با «عنصری مطرود به نام مسیح علینژاد» و «یک فوتبالیست عصبانیمزاج»
۲۱۲۱۷