Categories: اجتماعی

۲ شیفته کردن مدارس می‌تواند شلوغی کلاس‌های درس را کاهش دهد

۲ شیفته کردن مدارس می‌تواند شلوغی کلاس‌های درس را کاهش دهد

– اخبار اجتماعی –

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری برگزیده های ایران، عباس سلطانیان؛ مدیرکل دفتر آموزش متوسطه دوم وزارت آموزش و پرورش امروز در نشست نقد و بررسی سن ورود داوطلبان به آموزش و پرورش اظهار کرد: امکان انتخاب افراد دارای شایستگی عمومی و مهارتی باید فراهم باشد و نمی‌توان با یک بند درباره ورود به شغل معلمی تصمیم‌گیری کرد.

وی افزود: در حال حاضر در آموزش و پرورش حداکثر سن ادامه تحصیل و ماندگاری ۲۰ سال است، در دفترچه ثبت‌نام کنکور اعلام شده حداکثر ۲۴ سال سن تمام برای ورود به آموزش و پرورش ملاک است و در آزمون استخدامی حداقل ۲۰ سال تمام و حداکثر ۴o سال مطرح شده است، البته تبصره‌هایی دارد که اگر مشمول فردی شود می‌تواند در ۵۰ سالگی وارد آموزش و پرورش شود.

مدیرکل دفتر آموزش متوسطه دوم وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: نیروهایی داریم که از دوره دوم متوسطه آمده و در ابتدایی تدریس می‌کنند، در حالی که باید نیاز نیروی ابتدایی را با استخدام معلمان جدید تأمین کرد و این معلمان را به دوره متوسطه برگرداند و کاری که آموزش و پرورش باید انجام دهد، کم کردن از شدت نیاز به معلم است.

سلطانیان با اشاره به دو شیفته شدن مدارس پرتراکم گفت: در مدارس تک شیفته تراکم کلاس درس بالا است و اگر از نوبت دوم استفاده و تراکم را کاهش دهیم می‌توانیم از معلمان موجود در آموزش و پرورش استفاده کرد و این کار باعث ارتقای کیفیت آموزش می شود.

وی متذکر شد: تمرکز بر سن نمی‌تواند خیلی دقیق باشد و باید به سایر مباحث کیفی توجه کرد و برای جذب دانش‌آموزان نخبه که زودتر فارغ‌التحصیل می‌شوند، پایین آمدن سن ورود به دانشگاه فرهنگیان مطلوب است.

سلطانیان در بخش دیگر سخنان خود تاکید کرد: بحث کمبود معلم جدی‌ترین مسئله امروز آموزش و پرورش است. با بازنشستگی حجم گسترده‌ای از معلمان در کشور مواجه‌ هستیم.

شرط سن برای ورود به معلمی اشتباه است/ بیشتر معلمان کشورهای پیشرفته بالای ۳۰ سال

وی در خصوص عدم وجود سیاست‌ها و برنامه‌های مؤثر در حوزه توزیع و ساماندهی نیروی انسانی، یادآور شد: تدریس معاونین مدارس در سال‌های اخیر شدت پیدا کرد. ما زمانی یک تحلیل انجام دادیم که طبق آن متوجه شدیم در مقطع نظری بیش از ۵۰ هزار ساعت از مجموع ساعات را معاونین مدارس تدریس می‌کنند. معاون مدرسه وظیفه سنگینی در مدرسه بر عهده دارد و باید متمرکز بر کار اصلی خود شود، از سوی دیگر وقتی اجبار به تدریس معاون مدرسه داریم، معاونین عمدتاً دروسی را برای تدریس بر می‌دارند که برای آن دبیر ندارند یا دبیری در دانشگاه فرهنگیان برای آن درس تربیت نکرده‌ایم.

/

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

فرق میسلار واتر و تونر

پاک نکردن آرایش، میتونه آسب های متعددی به پوستت بزنه، اولین و مهم ترین آسیب…

1 هفته ago

نیکزاد: تأثیر ۶۰ درصدی معدل در کنکور مطالبه متخصصان بود

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: تأثیرگذاری ۶۰ درصد معدل در کنکور، درخواست و مطالبه…

1 هفته ago

تدارک ویژه رادیو برای سالروز میلاد حضرت امام حسن عسکری (ع)

شبکه‌های مختلف رادیویی در آستانه فرا رسیدن سالروز میلاد حضرت امام حسن عسکری (ع) برنامه‌های…

1 هفته ago

سقوط ۲ پله‌ای تیم ملی فوتسال در رده‌بندی جدید فیفا

تیم‌های ملی فوتسال مردان و بانوان ایران در رده‌بندی جدید فیفا دچار تنزل رتبه شدند.

1 هفته ago

طرح مدیریت خدمات شهری و روستایی در مجلس کلید خورد

عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی از کلید خوردن بررسی طرح جامع…

1 هفته ago

خلف‌وعده مسئولان ؛ ۱۳۰۰۰ معلول همچنان بی‌مستمری!

ماجرای قطع واریز مستمری ۱۳ هزار معلول همچنان ادامه دارد و علی‌رغم وعده‌های مکرر مسئولان…

1 هفته ago