Categories: لرستان

۹ دی نقطه عطف بصیرت‌افزایی در انقلاب اسلامی/ بازخوانی فتنه ۸۸ ضرورت دارد

به گزارش خبرگزاری برگزیده های ایران از پل‌دختر سردار مرتضی کشکولی روز پنج‌شنبه در آیین بزرگداشت حماسه ۹ دی بر ضرورت بصیرت‌افزایی در جامعه تاکید و اظهار کرد: تنها راه مقابله با اندیشه فرهنگ نشات گرفته از آمیختگی فرهنگ دینی با فرهنگ غرب که موجب فتنه ۸۸ شد، بصیرت‌افزایی دینی است.

 وی افزود: جامعه ایمانی به تناسب اعتقادات، پیچیده است و در فتنه‌های مختلف مورد آزمایش قرار می‌گیرد و هرچه این ایمان بالاتر می‌رود، فتنه نیز قوی‌تر می‌شود و تنها بابصیرت و دانایی می‌توان جلوی آن را گرفت و با آن مقابله کرد.

فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان به شناخت ابعاد فتنه از دیدگاه حضرت علی (ع) اشاره کرد و گفت: دلیل ایجاد فتنه هواپرستی و بی‌تقوایی و بدعت‌گذاری در دین خدا است و فتنه‌گر نسبت به احکام دین بی‌معرفت است و ایجاد فتنه می‌کند.

وی به پیچیدگی حق و باطل اشاره کردوافزود:گاهی پیچیدگی حق و باطل آن‌قدر زیاد می‌شود که تشخیص آن برای خواص نیز سخت است و از دیدگاه حضرت علی(ع) تنها کسانی می‌توانند حق را در چنین شرایطی تشخیص دهند، که مشمول رحمت و لطف خدا قرار گیرند.

سردار کشکولی بابیان اینکه امروز بصیرت‌افزایی مورد تاکید مقام معظم رهبری است، یادآورشد: شروع فتنه ۸۸ تصادفی و اتفاقی نبود، بلکه یک پروسه و نتیجه یک بدعت در دین بود که دمل چرکین آن در انتخابات ۸۸ سرباز کرد و در این فتنه درگیری با کفار و مشرکین مطرح نبود، بلکه مقابل کسانی در درون خواص اهل حق بودند که از یاران امام و رهبری بودند و حساسیت موضوع نیز به همین علت است.

فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان گفت: این خواص ولایت فقیه را که از دیدگاه امام (ره) امری بدیهی و ساده بود، شناخته و نادر می‌پنداشتند و از همان ابتدای پیروزی انقلاب این اختلاف‌ها سر ولایت فقیه آغاز شد.

 وی افزود: دسته‌ای تنها به صرف دوست داشتن امام(ره) با انقلاب بودند و در دین و شناخت مباحث دینی و ولایت فقیه ضعیف بودند، به طوری که، یا نتوانستند و یا نپذیرفتند که مبانی ولایت فقیه را بپذیرند و در فهم این مسئله ماندند و تبعیّت آنها تنها به صرف علاقه قلبی به امام بود و عقل و درک کامل از ولایت فقیه و دین نداشتند.

سردار کشکولی یادآورشد: این دسته از خواص در روش حکومت‌داری نیز از مدل‌های غربی استفاده کردند و تنها به آن لعاب اسلامی می‌زدند و هرچه زمان می‌گذشت ،فاصله آنها از انقلاب و ولایت بیشتر می‌شد.

 وی افزود: بنابراین پس از رحلت امام و انتصاب مقام معظم رهبری که سیر همان خط‌مشی امام را درپیش گرفتند،به دلیل عدم درک از مبانی نظری ولایت‌فقیه و بی‌علاقگی به مقام معظم رهبری، با فقدان ادله تبعیت محض از از ولایت مواجه و اختلاف‌نظرها بین آنها و خواصی که ادله روشن در پذیرش ولایت داشتند، آغاز شد.

فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان گفت: آنها افراد را بدون ادله و حق و بدون در نظر گرفتن ملاک حق قبول داشتند و این از صدر اسلام بوده و دچار گناه و اشتباه شدند که با سوء استفاده از این برداشت‌ها ،کشورهای معاند و مخالف نیز پا پیش گذاشتند و نسبت به ارزش‌های کلیدی انقلاب اسلامی بدبینی را ترویج و موجب فتنه شدند.

 سردار کشکولی یادآور شد: آنها فرهنگ و ارزش‌ها را نیز قبول نداشتند و در سیاست خارجی نیز مبارزه با آمریکا و دفاع از فلسطین را آرمانی و اعتقادی نمی‌دانستند و این امر را به اقتضای منافع ملی می‌گذاشتند، یعنی به جای نگاه دینی و قرآنی به آن نگاه ابزاری داشتند.

وی افزود: خواص در حوزه اداره کشور نیز به شرکت در انتخابات ۲ نگاه داشتند، افرادی با نگاه ارزشی شرکت در انتخابات را بر اساس تکلیف جهت خدمت به مردم می‌دانستند و گروه مقابل برای قدرت به میدان آمدند که هنوز ریشه‌های این نگاه وجود دارد و از ابتدای انقلاب نیز بوده است.

 وی افزود: سران فتنه در فتنه ۸۸ با فرمان‌های غیرقانونی و با شعار حمایت از رای مردم در کف خیابان‌ها مورد حمایت گروه‌های ضد انقلاب قرار گرفتند و فتنه را راه انداختند تا جایی که آمریکا اعلام حمایت از آنها کرد و این نقشه از پیش تعیین شده بود.

 فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان، فتنه ۸۸ را به مراتب خطرناک‌تر و هولناک‌تر از جنگ ۸ ساله دانست و گفت: تاثیر راه‌اندازی این فتنه به مراتب از جنگ هشت ساله بیشتر و بدتر بود، زیرا بخشی از جنگ بر سر تمامیت ارضی بود ،اما محل وقوع فتنه در مرکز کشور و در راهپیمایی آنها به بیت رهبری اشاره می‌کردند و قصد آنها براندازی نظام بود.

وی روشن‌گری ابعاد مختلف فتنه ۸۸ را ضرورتی اجتناب‌ناپذیر دانست و افزود: تقلب در انتخابات سال ۸۸ تنها بهانه‌ای برای تحقق اهداف سران فتنه بود که بعد خود آنها نیز به این موضوع اذعان کردند که کلمه تقلب تنها یک رمز بوده است.

سردار کشکولی به حضور پررنگ نسل‌های اول و دوم انقلاب در صحنه‌های مختلف انقلاب اسلامی اشاره کرد و افزود: این نسل‌ها در دفاع از ارزش‌ها همواره در صحنه حضور دارند و در فنته ۸۸ مردم عادی خالصانه به دفاع از ارزش‌های دینی تاب تحمل اهانت به تکیه‌های ابا عبدالله الحسین (ع) رانداشتند وبه خواست و یاری خدا، به کف خیابان آمدند و به با بصیرت و آگاهی آنان تمام آلودگی‌های ناشی از این فتنه پاک شد.

وی افزود: به برکت انقلاب اسلامی مردم‌سالاری دینی مبتنی بر استقلال و آزادی امروز در جامعه حاکم است و استبداد و دیکتاتوری در انقلاب اسلامی معنایی ندارد و این از فضیلت نظام جمهوری اسلامی است که در سخت‌ترین شرایط، آزادی حاکم و این بینش از ابتدای انقلاب اسلامی بوده است.

 فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل(ع) استان لرستان، ایستادگی و استقامت مقام معظم رهبری در حماسه ۹ دی را از نگاه کارشناسان مهم‌ترین عامل پیروزی در مقابل فتنه ۸۸ دانست و گفت: استقامت مقام معظم رهبری کمر فتنه را شکست و با استفاده از آیات قرآن این استقامت را سرلوحه کار خود قرار دادند و مظلومانه و تنها در جنگ بسیار سخت فتنه ۸۸ ایستادند و اجازه ابطال انتخابات را ندادند و همه را به تبعیت از قانون فراخواندند در حالی‌که سران فتنه بسیار قانون‌گریز بودند.

ا‌نتها‌ی پیا‌م/


admin

Recent Posts

چرا گیربکس چینی؟ بررسی مزایا و معایب نسبت به برندهای دیگر

گیربکس‌های چینی به دلیل قیمت پایین، دسترسی آسان و تنوع بالا مورد توجه قرار گرفته‌اند…

3 هفته ago

لیستی از هتل های محبوب سنگاپور از نگاه بوکینگ

شاید برای شما جالب باشد که بدانید سنگاپور جزو کشور هایی می‌ باشد که با…

4 هفته ago

فرق میسلار واتر و تونر

پاک نکردن آرایش، میتونه آسب های متعددی به پوستت بزنه، اولین و مهم ترین آسیب…

1 ماه ago

نیکزاد: تأثیر ۶۰ درصدی معدل در کنکور مطالبه متخصصان بود

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: تأثیرگذاری ۶۰ درصد معدل در کنکور، درخواست و مطالبه…

1 ماه ago

تدارک ویژه رادیو برای سالروز میلاد حضرت امام حسن عسکری (ع)

شبکه‌های مختلف رادیویی در آستانه فرا رسیدن سالروز میلاد حضرت امام حسن عسکری (ع) برنامه‌های…

1 ماه ago

سقوط ۲ پله‌ای تیم ملی فوتسال در رده‌بندی جدید فیفا

تیم‌های ملی فوتسال مردان و بانوان ایران در رده‌بندی جدید فیفا دچار تنزل رتبه شدند.

1 ماه ago