اجتماعی

۱۵ درصد مردم ایران تمایلی به واکسن زدن ندارند/شهرداری باید مدیریت کرونا را در تهران بر عهده گیرد

به گزارش خبرنگار سلامت برگزیده های ایران،حمید رضا خانکه، رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی در نشست خبری با اشاره به برگزاری اولین کنگره رصد اجتماعی پاندمی کرونا در هفته آینده‌، اظهار داشت:خیلی زود است که کشوری خود را در پاندمی کرونا برنده یا بازنده اعلام کند.

وی با اشاره به انجام تحقیقات در حوزه پاندمی کرونا در دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، یادآور شد این نظریه بسیار قوی است که تکرار وکسیناسیون دز سوم می‌تواند کشورها را در ایمنی نگه دارد.

رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی یادآور شد: کاهش پذیرش انجام واکسیناسیون  چالشی است که در بیشتر کشورها از جمله کشور ما وجود دارد.

خانکه خاطرنشان کرد: ۱۲ تا ۱۵ درصد از مردم در ایران تمایلی به تزریق واکسن ندارند و این موضوع بیشتر در گروه‌های آسیب‌پذیر وجود دارد.

وی با اشاره به چالش‌های موجود بر اساس پژوهش‌ها و مطالعات صورت در حوزه پاندمی کرونا،بیان داشت: ساختار مدیریت بحران در کشور باید مدیریت واحدی پیدا کند؛ به طوری که بدنه تخصصی در وزارت بهداشت و اجرایی آن در دستگاه‌های اجرایی صورت گیرد.

رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی با انتقاد از مدیریت کرونا توسط یک دانشگاه در تهران، ابراز داشت:شاید اشتباه بود که مدیریت کرونا را به یک دانشگاه سپرده شد و ادامه آن نیز اشتباه است و باید شهرداری تهران مدیریت کرونا را برعهده بگیرد و دانشگاه‌ها باید به عنوان اتاق فکر عمل کنند.

خانکه با اشاره به چالش‌های دیگر مطالعات صورت گرفته در پاندمی کرونا در کشور، یادآور شد: سرمایه اجتماعی در ایران کاهش یافته و باید به صورت شفاف  مداخلات لازم در کووید ۱۹ صورت گیرد و شاهد افزایش ظرفیت اجتماعی باشیم.

وی با اشاره به چگونگی بازگشایی مدارس و مراکز آموزشی،تاکید کرد: در دو سال گذشته آموزش به آموزش مجازی رسید و اینکه الزاماً آموزش به صورت حضوری نیست و می‌توانیم درصد زیادی از آموزش‌ها را در آموزش مجازی بیان کنیم.

رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی با اشاره به اینکه نیاز است تا بازگشایی های مراکز آموزش به صورت تدریجی صورت گیرد،متذکر شد:توصیه بنده این است که امکاناتی فراهم کنیم تا بخشی از  برنامه‌های آموزشی دانشگاه‌ها به صورت مجازی ارائه شود تا شاهد کاهش هزینه‌ها و…باشیم.

خانکه با اشاره به ضرورت توجه دورکاری در دستگاه‌های مختلف، افزود: انجام امور و کارها به صورت دورکاری در کاهش وقت و هزینه بسیار موثر است.

انتهای پیام/


سرور مجازی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا