Categories: خوزستان

۳۶ هزار میلیارد تومان اعتبار برای اجرای مصوبات سفر رئیس جمهور

به گزارش برگزیده های ایران از اهواز، ابراهیم رئیسی رئیس جمهور کشورمان دو روز بعد از روی کارآمدن کابینه جدید دولت به خوزستان سفر کرد تا نشان دهد وعده‌های انتخاباتی را فراموش نکرده و حل معضلات خوزستان برای او اولویت دارد.

رئیس جمهور در آن سفر بر انتخاب یک استاندار ویژه برای خوزستان تاکید کرد و در ۱۷ شهریورماه دست به تغییر نخستین استاندار کشور زد و زمام امور خوزستان را به دست صادق خلیلیان سپرد.

خلیلیان سابقه مدیریت بالاترین سطوح را دارد که از جمله تصدی وزارت جهاد کشاورزی و همچنین معاونت این وزارت است و آشنایی خوبی با مسائل استان خوزستان دارد.

با توجه به گستردگی مشکلات زیرساختی استان خوزستان و عقب ماندگی ناشی از جنگ تحمیلی، مردم این خطه اذعان دارند که زدون غبار محرومیت به زمان نیاز دارد اما امیدوار بودند با توجه به اولویت حل مشکلات استان برای رئیس جمهور جدید، زمان از دست نروند و از روز نخست شاهد تغییرات و بهبود اوضاع باشند.

با این وجود استاندار خوزستان در مسیر توسعه استان و تحقق اهداف مدیریتی خود در این مدت، چالش‌ها و دستاوردهایی داشت که در دیدار مدیر برگزیده های ایران استان خوزستان با وی به بخش‌هایی از آنها اشاره کرد.

شرح بخش‌هایی از این گفت‌وگو را در ادامه می‌خوانید:

استاندار خوزستان با اشاره به راهبرد دولت برای محرومیت زدایی و عدالت محوری، اظهار کرد: مسؤولان نظام در بالاترین رده‌ها به دنبال حل مسائل و مشکلات خوزستان هستند و نقش خوزستان را در اقتصاد ملی و تامین منابع مالی به خوبی می‌دانند.

وی افزود: بخشی از این مشکلات ناشی از انفعال دولت قبلی است که به برجام یک، دو و سه امید بسته بود؛ امروز همه به دنبال این هستیم که مشکلات استان را حل کنیم؛ هم اصلاح مدیریتی را به وجود بیاوریم و هم ساختار مدیریت دلسوزی را سازماندهی کنیم.

با مسببان وضع موجود کار نمی‌کنیم

استاندار خوزستان گفت: ممکن است آوردن نیروهای جدید به صحنه و جایگزین کردن آن‌ها با نیروهای قبلی زمان ببرد اما باید فضا را برای این نیروها فراهم کنیم تا در مناصب مختلف حاضر شوند و بیشتر کسب تجربه کنند.

خلیلیان بیان کرد: در خوزستان باید به مدیران متخصصی فرصت دهیم که دلسوز مردم و نظام باشند؛ به مدعیانی که از منافع نظام بهره بردند اما عملاً جز هزینه برای نظام چیزی نداشتند را نباید مسؤولیت داد.

وی با بیان اینکه ممکن است این سؤال برای مردم پیش بیاید که چرا تغییرات در استان کند است، عنوان کرد: اینکه نمی‌توانیم با مدیران دوره قبل و مسببان وضع موجود کار کنیم از اصول ما است؛ اما روی هر کسی برای تغییر دست گذاشتیم در استان مدافع داشت و مدافعین آن از همه طیف‌هاست.

 

روی هر مدیری دست بگذاریم مدافع دارد

خلیلیان با بیان اینکه حامیان مدیران از نماینده مجلس گرفته تا احزاب و گروه‌های مختلف هستند، عنوان کرد: همان عناصری که مدعی هستند تغییری در مدیران ایجاد نمی‌شود و چرا تاخیر در تغییر ایجاد شده است، مدیران دوره قبل را پیشنهاد می‌دهند و گاهی با نوع دخالت هایی که می‌شود تلاش می‌کنند تا مدیر قبلی پا برجا بماند.

وی گفت: در شهرستانی علیرغم اطلاع رسانی به منظور تغییر فرمانداری، به محض اینکه خواستیم معارفه را انجام دهیم، گفتند چرا قبل از انتصاب به ما اطلاع ندادید چرا که در خصوص این انتصاب نظر داریم ولی ما معارفه را انجام دادیم.

ساماندهی نیشکر هفت تپه دستاورد این دولت بود

خلیلیان  بیان کرد: در ابتدای کار متوجه شدیم فضای کارگری استان خیلی حاد است، از یک طرف کارگران هفت تپه از طرف دیگر کارگران ۶ شهرداری که در شهرهای مختلف به دلیل عقب افتادن حقوق خود تجمع می‌کردند.

وی عنوان کرد: بعد از خلع ید مالک قبلی نیشکر هفت تپه، برای تعیین تکلیف آن جلسه‌ای در تهران با حضور معاون اول رئیس جمهور دادستان کل کشور، وزرای ذیربط و سهام داران برگزار و سه نظر مطرح شد.

خلیلیان افزود: یکی از نظرات این بود که شرکت نیشکر هفت تپه به شستا واگذار شود، دوم اینکه با توجه به این شرکت قبلا متعلق به هیدرو بوده است و اکنون که از بخش خصوصی خلع ید شده به ایدرو بازگردد و نظر سوم این بود که به شرکت توسعه نیشکر واگذار شود که در آخر نظر سوم پذیرفته شد در همان جلسه نیز هیئت مدیره شرکت تعیین شد.

خلیلیان با بیان اینکه این دستاورد در این دولت اتفاق افتاد و توانستیم یک معضلی را که سالها استان با آن دست به گریبان بود را مدیریت کنیم، عنوان کرد: اکنون کارگران حق و حقوق خود را گرفتند، کارخانه اورهال و بعد از کشت جدید قلمه‌ها، برداشت نیز شروع شده که با توجه به پیش‌بینی‌های صورت گرفته در صورت استمرار این وضعیت، شرکت نیشکر هفت تپه ظرف سه سال به سوددهی خوهد رسید.

 

مصوبات سفر رئیس جمهور به خوزستان

وی در رابطه با مصوبات سفر ریاست جمهوری به خوزستان، بیان کرد: در ماه نخست حضور در استانداری خوزستان مشکلات استان و زمان‌بندی و اعتبارات لازم را احصا کردیم و به هیئت دولت تقدیم شد.

وی افزود: مشکلات استان که رئیس جمهور در سفر بر رفع آنها تاکید داشت در مرحله اول در نشست با معاون رئیس جمهور و مرحله دوم در نشست با معاون اول رئیس جمهور، به عنوان تصمیمات سفر ریاست جمهوری بررسی و تصویب و ۱۰ روز قبل نیز این مصوبات ابلاغ شد.

خلیلیان با بیان اینکه ۳۶ هزار میلیارد تومان اعتبارات مصوبات سفر رئیس جمهور است، عنوان کرد: با این کار صورت گرفته هر اعتباری برای مصوبات سفرها تخصیص یابد خوزستان را هم شامل می‌شود.

وی گفت: حدود پنج هزار میلیارد تومان به عنوان اولین اعتبارات اجرای مصوبات سفرها تخصیص داده شد که یک هزارو ۲۰۰ میلیارد تومان سهم خوزستان است.

انتهای پیام/ع


admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

چرا گیربکس چینی؟ بررسی مزایا و معایب نسبت به برندهای دیگر

گیربکس‌های چینی به دلیل قیمت پایین، دسترسی آسان و تنوع بالا مورد توجه قرار گرفته‌اند…

4 هفته ago

لیستی از هتل های محبوب سنگاپور از نگاه بوکینگ

شاید برای شما جالب باشد که بدانید سنگاپور جزو کشور هایی می‌ باشد که با…

1 ماه ago

فرق میسلار واتر و تونر

پاک نکردن آرایش، میتونه آسب های متعددی به پوستت بزنه، اولین و مهم ترین آسیب…

2 ماه ago

نیکزاد: تأثیر ۶۰ درصدی معدل در کنکور مطالبه متخصصان بود

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: تأثیرگذاری ۶۰ درصد معدل در کنکور، درخواست و مطالبه…

2 ماه ago

تدارک ویژه رادیو برای سالروز میلاد حضرت امام حسن عسکری (ع)

شبکه‌های مختلف رادیویی در آستانه فرا رسیدن سالروز میلاد حضرت امام حسن عسکری (ع) برنامه‌های…

2 ماه ago

سقوط ۲ پله‌ای تیم ملی فوتسال در رده‌بندی جدید فیفا

تیم‌های ملی فوتسال مردان و بانوان ایران در رده‌بندی جدید فیفا دچار تنزل رتبه شدند.

2 ماه ago