سرکهوت نجفی در گفتوگو با خبرنگار برگزیده های ایران در سنندج، اظهار کرد: هرساله با توجه به فرا رسیدن فصل سرما و آغاز بارشها و در راستای خدمات رسانی بهتر در زمان بارش برف و جلوگیری از یخبندان معابر جلساتی جهت هماهنگی و برنامه ریزیهای لازم برگزار میشود.
وی عنوان کرد: این جلسات به منظور شناسایی و معرفی نقاط حادثه خیز و پیش بینی تمهیدات لازم در سطح مناطق و نواحی و همچنین مدیریت بحران در هنگام بارشهای فصلی برگزار میشود.
وی از استقرار ۴۲ دستگاه ماشین آلات برف روب در ۹ ستاد برف روبی در نقاط مختلف شهر سنندج خبر داد و گفت: تعداد ۲۹ دستگاه ماشین آلات (برف روب) و ۱۳ دستگاه ماشین آلات سبک (نمک پاشی) در این ستادها از اول آذر ماه سال جاری مستقر خواهند شد.
وی خاطرنشان کرد: دو ستاد برفروبی در محدوده شهرداری منطقه یک ( میدان گاز و جنب ساختمان شهرداری منطقه یک)، یک ستاد برف روبی در حوزه شهرداری منطقه دو در مسیر تقاطع سنجرخان، دو ستاد برف روبی در حوزه شهرداری منطقه سه ( کمربندی آبیدر سه راهی تکیه و چمن و پارک دیدگاه )، دو ستاد برف روبی در شهرک بهاران ( بلوار حمدی و شهرک زاگرس ) و سه ستاد برفروبی در سه نواحی منفصل شهری ننله، نایسر و حسن آباد برپا شده است.
نجفی تصریح کرد: به منظور خدمترسانی به موقع و بهتر در زمان بارش؛ مدیران مناطق باید نسبت به آماده سازی مخلوط ماسه و نمک و سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری نیز نسبت به عملیات باغبانی زمستانه، شاخهزنی و قطع درختان خشک با همکاری مناطق اقدام نماید.
وی همچنین اضافه کرد: تامین ماشین آلات و تجهیزات زمستانی جهت ستادهای برف روبی، تعیین محل انبار و دپوی ماسه و نمک، تشکیل جلسات توجیهی به منظور تامین تجهیزات زمستانی و سیستم گرمایشی خودرو جهت رانندگان حوزه حمل و نقل عمومی نیز از دیگر تمهیدات صورت گرفته است.
معاون خدمات شهری شهرداری سنندج عنوان کرد: سازمان مدیریت و مهندسی شبکه حمل و نقل نسبت به نصب علائم استوانهای لازم در کنار سرعتگیرها جهت عدم آسیب به سرعتگیرها در زمان برف روبی و سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی نیز نسبت به آمادگی و اطلاعرسانی لازم در خصوص رعایت موارد ایمنی به ویژه احتمال خفگی بار گاز CO اقدام نمایند.
وی در نهایت تاکید کرد: صدور هرگونه مجوز حفاری توسط مناطق در سطح شهر بجز موارد بسیار ضروری ممنوع است.
انتهای پیام/۲۳۳۰/۷۱