۴۷۵ روستای آذربایجان‌شرقی محروم از اینترنت پرسرعت/ ایجاد مشاغل آنلاین در روستاها برای فروش محصولات

به گزارش برگزیده های ایران از تبریز، محمد فرزاد امروز در  در جلسه شورای ارزیابی ICT استان، اظهار داشت: در سال‌های اخیر با انجام ارتقا و افتتاحات سایت‌های تلفن همراه، وضعیت ارتباطی استان روند رو به پیشرفتی را سپری کرده است و در سال‌های اخیر حدود ۳۰۴ سایت ارتقا یافته و افتتاح شده است.

وی افزود: یکی از وظایف وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و به تبع آن ادارات کل ICT در استان‌ها فراهم کردن و بهبود ارتباطات هم در زمینه ارتباطات همراه و هم دسترسی به اینترنت پر سرعت در مناطق شهری، روستایی و راه‌های مواصلاتی و جاده‌ای است که این ماموریت توسط مجموعه‌های شرکت ارتباطات زیرساخت، شرکت مخابرات ایران، شرکت‌های FCP و اپراتورهای همراه اول، ایرانسل، رایتل و “های وب” انجام می‌گیرد. ضمناً سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی نیز وظیفه پایش، بررسی و نظارت بر حسن انجام تعهدات اپراتورها را برعهده دارد.

فرزاد گفت: هدف از ارتباطات همراه و اینترنت روستایی فراهم کردن امکان ایجاد دولت الکترونیک و کاهش رفت و آمد روستائیان به شهرهاست و بهبود امکانات رفاهی در روستاها و ایجاد مشاغل آنلاین در روستاها برای فروش محصولات کشاورزی و محصولات دامی و به تبع آن بهبود اوضاع اقتصادی در روستاها و ایجاد مهاجرت معکوس در روستاهاست. در ضمن بهبود آموزش تحصیلی دانش‌آموزان روستایی با فراهم نمودن آموزش آنلاین در زمان‌های خاص مانند شریط ایجاد توسط ویروس کرونا که بسیاری از مباحث آموزشی را به شکل مجازی کرد، از دیگر مزایای وجود اینترنت پر سرعت در روستاهاست.

وی ادامه داد: در سال‌جاری حدود ۵۴ سایت به سایت‌های جدید راه‌اندازی شده در شبکه همراه اول افزوده شده است و در زمینه سایت‌های ارتقا یافته در شبکه همراه اول حدود ۸۷ سایت تلفن همراه مورد ارتقا تکنولوژی قرار گرفته است و اینترنت پر سرعت در اختیار روستائیان عزیز استان آذربایجان.شرقی قرار گرفته است. همچنین سایت‌های راه‌اندازی شده شرکت “های وب” به ۷۲ سایت ارتباطی در استان رسیده است و امیدواریم با رفع نواقص و مشکلات احتمالی به‌طور کامل در دسترس هم‌استانی‌ها برای بهره‌مند شدن از اینترنت پر سرعت قرار گیرد.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان ادامه داد: با ارتقا و افتتاحات انجام یافته در سایت‌های ارتباطی تلفن همراه استان، حدود ۳۰۴ سایت ارتباطی تلفن همراه در استان از مجموع اپراتورهای تلفن همراه مورد ارتقا و افتتاح قرار گرفته است که با این شرایط از مجموع ۲۰۲۰ روستای بالای ۲۰ خانوار استان، بیش از یک‌هزار و ۵۴۵ روستا به ارتباطات همراه دسترسی دارند و بیش از یک‌هزار و ۲۵۰ روستای بالای ۲۰ خانوار استان از اینترنت پرسرعت برخوردار هستند که از این آمار دارای اینترنت پرسرعت،۷۳ درصد دارای اینترنت نسل سوم (۳G) و ۹۴ درصد دارای اینترنت نسل چهارم (۴G) هستند.

محمد فرزاد یادآور شد: توسعه زیرساخت‌های ارتباطی استان همواره جزو برنامه‌های ذاتی اداره‌کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان بوده که با توجه به وسعت بالا، صعب‌العبور بودن و کوهستانی بودن استان که شرایط را برای ایجاد پوشش ارتباطات همراه و اینترنت سخت می‌کند  تلاش تمام مجموعه اداره‌کل ICT استان در راستای بهبود وضع ارتباطی استان است.

انتهای پیام/۶۰۰۳۴/س


admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

راهنمای حرفه‌ای برای رزرو بلیط در فصل‌های شلوغ سفر

سفر می‌تواند تاثیرات مثبتی بر کاهش استرس و فشارهای روانی داشته باشد، روابط اجتماعی را…

1 ماه ago

بهترین زمان برای سفر به شهرهای جنوبی کشور!

جنوب ایران، با زیبایی‌های منحصربه‌فردش، همیشه یکی از محبوب‌ترین مقاصد گردشگری در میان علاقه‌مندان به…

1 ماه ago

چرا گیربکس چینی؟ بررسی مزایا و معایب نسبت به برندهای دیگر

گیربکس‌های چینی به دلیل قیمت پایین، دسترسی آسان و تنوع بالا مورد توجه قرار گرفته‌اند…

2 ماه ago

لیستی از هتل های محبوب سنگاپور از نگاه بوکینگ

شاید برای شما جالب باشد که بدانید سنگاپور جزو کشور هایی می‌ باشد که با…

3 ماه ago

فرق میسلار واتر و تونر

پاک نکردن آرایش، میتونه آسب های متعددی به پوستت بزنه، اولین و مهم ترین آسیب…

3 ماه ago

نیکزاد: تأثیر ۶۰ درصدی معدل در کنکور مطالبه متخصصان بود

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: تأثیرگذاری ۶۰ درصد معدل در کنکور، درخواست و مطالبه…

3 ماه ago