به گزارش خبرگزاری برگزیده های ایران از سنندج، کامل گلباغی پیش از ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه که با محور برگزاری سومین رویداد ملی فهما، برگزار شد، اظهار کرد: ستاد عالی کانون مساجد حاصل تصمیم شورای عالی انقلاب فرهنگی است.
وی با بیان اینکه در حال حاضر۶۱۲ کانون مساجد در استان کردستان دارای مجوز است، خاطرنشان کرد: بیش از ۳ هزار مکان مذهبی در سطح استان داریم که تاکنون توانستهایم در ۶۱۲ کانون آن کتابخانه ایجاد کنیم.
مدیر ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد کردستان تصریح کرد: ۴۳۳ روستا در استان هماکنون دارای کانون مساجد است و براساس قانون جدید در روستاهایی میتوانیم کانون مساجد ایجاد کنیم که بیش از یک هزار و ۵۰۰ نفر جمعیت داشته باشند.
وی در ادامه به رویداد ملی فهما و شرکت ۵۸۴ کانون مساجد استان در این برنامه رتبهبندی اشاره کرد و گفت: کردستان در بین ۲۶ هزار کانون مساجد کشور رتبه سیزدهم را در این رویداد ملی به خود اختصاص داده که امیدواریم ضمن حفظ این جایگاه، بتوانیم در ارتقاء آن تلاش کنیم.
وی تصریح کرد: امسال برای سومین سال فهما در سطح کشور اجرا میشود این رویداد ملی از سوم آذر شروع شده و تا ۳۰ ماه جاری کار ارزیابی بین کانونهای مساجد ۳۵ استان کشور ادامه خواهد داشت.
کسب امتیاز ۳۸۱ کانون مساجد کردستان در طرح ملی فهما
وی گفت: از بین ۵۸۴ کانون شرکت کننده استان در این طرح ملی ۳۸۱ کانون موفق به کسب امتیاز شدهاند که کل امتیاز کسب شده توسط هر کانون ۲۰ هزار است.
مدیر ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد کردستان با بیان اینکه برخی از کانونها در سطح استان موفق به کسب امتیاز تا ۱۴ هزار شدهاند، افزود: برخی از کانونهای مساجد شرکت کننده در طرح فهما رتبه سیزدهم را در کشور دارند.
وی اذعان کرد: کانون آیتالله خامنهای قروه دو هفته رتبه نخست را از بین ۲۶ هزار کانون مساجد در کشور از آن خود کرد که با توجه به سختی میدان رقابت این جایگاه را از دست دادیم.
به گفته گلباغی، در حال حاضر سه کانون مساجد استان رتبه زیر ۱۰۰ را در بین ۲۶ هزار کانون کشور دارا هستند.
وی با اشاره به وضعیت رتبهبندی کانونهای مساجد در سطح استان گفت: قروه، سنندج، بیجار و دیواندره به ترتیب رتبههای اول تا چهارم را در ارزیابی کانونهای مساجد به خود اختصاص دادهاند.
مدیر ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد کردستان با بیان اینکه ۳۷ کانون از ۸۵ کانون مساجد قروه دارای امتیار بالا هستند، اذعان کرد: کمترین کانون مساجد در استان مربوط به شهرستان سروآباد با ۲۶ کانون فعال است.
وی گریزی هم به نحوه ارزیابی کانونهای مساجد در طرح فهما کرد و گفت: فهما در مجموه ۱۲ رواق دارد شامل ترنج، قلم، کارآفرینی، فناوری و غیره دارد.
به گفته وی، کانونهای مساجد کردستان در رواق نور رتبه ۸، دانش رتبه ۱۰، کتاب رتبه ۱۰، رسانه رتبه ۹، همدلی رتبه ۱۲، سرود رتبه ۳، فیلم رتبه اول و در نقد و بررسی فیلم رتبه ۸ را به خود اختصاص دادهاند.
وی خاطرنشان کرد: در رواق ترنج رتبه ۱۳، کارافرینی رتبه ۱۰، فناوری رتبه ۱۰، رواق ساماندهی رتبه ۱۰ و در پیامرسان گپ رتبه استان در بین کانونهای مساجد کشور ۲۹ است.
عضویت ۸۸۵۸ کردستانی در کانونهای مساجد
مدیر ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد کردستان در مورد اعضای کانونهای مساجد در سطح استان هم گفت: در مجموع ۸ هزار و ۸۵۸ نفر گروه سنی در سامانه بچهها مسجد در استان ثبت نام کردهاند.
وی عنوان کرد: ۴۶۷ نفر از این افراد زیر هفت سال، ۳ هزار و ۳۸۸ نفر ۷ تا ۱۴ سال، ۲ هزار و ۸۴۱ نفر بین ۲۱ تا ۴۰ سال و ۷۸۱ نفر از اعضای کانونهای مساجد در استان بالای ۴۰ سال سن دارند.
مدیر ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد کردستان در ادامه با اشاره به برگزاری جشنواره مدهامتان که داری چند آیتم است و تا پایان ماه مهلت ثبتنام دارد، گفت: افراد در رده سنی ۷ تا ۳۰ سال میتوانند در این جشنواره شرکت داشته باشند.
انتهای پیام/۲۳۳۰/۷۱