بسیاری از آراء دیوان عالی کشور در عرصه حقوق بشر قابل ارائه است
به گزارش برگزیده های ایران، حجتالاسلام والمسلمین سید احمد مرتضوی مقدم رئیس دیوان عالی کشور در دیدار با دبیر ستاد حقوق بشر به اقدامات صورت گرفته در دیوان عالی کشور اشاره کرد و گفت: باید از ظرفیتهای دیوان عالی کشوربرای جهانی سازی نظام قضایی استفاده شود.
وی تصریح کرد: در تعاملات بین المللی و سفرهای هیأت قضایی به کشورهای مختلف باید دست ما پر باشد تا بتوانیم پاسخگوی سوالات حقوق بشری باشیم و از طرفی دستاوردهای مثبت خود را ارائه دهیم، به عنوان مثال کمیسیون جبران خسارت یک نهاد متعالی در سیستم قضایی است که در سفر هیات قضایی به ایتالیا، بسیاری از آنها از اینکه چنین نهادی در سیستم قضایی ما وجود دارد متعجب بودند.
در این دیدار غریب آبادی دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران اظهار کرد: نقش دیوان عالی کشور در عرصه حقوق بشر و حق الناس مهمتر از دادگاه بدوی و تجدیدنظر است و نشان میدهد نظام قضایی تا چه اندازه متعالی و پیشرفته است.
وی با اشاره به عملکرد مثبت دیوان عالی کشور در برگزاری ملاقاتهای مردمی گفت: پیشنهاد میکنم از ظرفیت صداوسیما به منظور نشان دادن اقدامات و فعالیتهای دیوان عالی کشور برای عموم استفاده شود تا مردم نیز در جریان این امور قرار گیرند.
دبیر ستاد حقوق بشر گفت: با توجه به اینکه برخی آرا دیوان عالی کشور در زمینه حقوق بشر و عرصه بین المللی اهمیت بسزایی دارد، پیشنهاد میکنم یکی از همکاران ما این آرا را جهت بهره برداری استخراج و گردآوری کند.
غریب آبادی با اشاره به اینکه دیوان عالی کشور یک نقش کاملا تخصصی و حقوقی در همه کشورها دارد، افزود: در همه محاکم رئیس دیوان عالی کشور در صدر قضات است و مقام بالایی دارد و نسبت به دیوان عالی دید سیاسی وجود ندارد، انشالله از ظرفیت دیوان عالی کشور در عرصه بین المللی استفاده شود.
انتهای پیام/