سایت خبری
famaserver
  • صفحه اصلی
  • اخبار استانها
  • اخبار روز
  • اخبار تکنولوژی
  • اخبار ورزشی
  • بازار مالی
  • گردشگری
  • اقتصادی
  • بین الملل
سایت خبری
برترین عناوین خبری
  • خرید بیمه: سنتی یا آنلاین؟ کدامیک تجربه بهتری برای مشتریان ایجاد می‌کند؟

سرتیتر خبرها

ایساک زیر تیغ جراحان رفت/ احتمال بازگشت ستاره لیورپول قبل از پایان فصل

ایساک زیر تیغ جراحان رفت/ احتمال بازگشت ستاره لیورپول قبل از پایان فصل

22 ساعت پیش
هدیه کاملا بریتانیایی همیلتون برای ۱۰۰۰ کارمند تیم فراری

هدیه کاملا بریتانیایی همیلتون برای ۱۰۰۰ کارمند تیم فراری

22 ساعت پیش
۲۳ بازیکن به اردوی تیم فوتبال امید ایران دعوت شدند

۲۳ بازیکن به اردوی تیم فوتبال امید ایران دعوت شدند

22 ساعت پیش
بایرن مونیخ تسلیم خواسته اوپامکانو می‌شود؟

بایرن مونیخ تسلیم خواسته اوپامکانو می‌شود؟

22 ساعت پیش
آغاز اردوی تیم ملی تپانچه از ۳ دی ماه

آغاز اردوی تیم ملی تپانچه از ۳ دی ماه

22 ساعت پیش
توافق رسمی NBA و فیبا برای راه‌اندازی لیگ اروپایی

توافق رسمی NBA و فیبا برای راه‌اندازی لیگ اروپایی

22 ساعت پیش
رد اعتراض تراکتور و شمس آذر در کمیته استیناف

رد اعتراض تراکتور و شمس آذر در کمیته استیناف

22 ساعت پیش
مدیرعامل نفت و گاز: فکری در چشم ما نگاه می‌کرد و می‌گفت حقش ضایع شده است!

مدیرعامل نفت و گاز: فکری در چشم ما نگاه می‌کرد و می‌گفت حقش ضایع شده است!

22 ساعت پیش
جواب استعلام استقلال از فیفا آمد؛ ثبت قرارداد ماشاریپوف منعی ندارد

جواب استعلام استقلال از فیفا آمد؛ ثبت قرارداد ماشاریپوف منعی ندارد

22 ساعت پیش
دعوت از ۱۹ تیرانداز جهت حضور در اردوی تیم‌‌‌ ملی تفنگ

دعوت از ۱۹ تیرانداز جهت حضور در اردوی تیم‌‌‌ ملی تفنگ

22 ساعت پیش

Home » اسفناج را چطور بخوریم؛ پخته یا خام؟

اسفناج را چطور بخوریم؛ پخته یا خام؟

زمان انتشار: 3 فروردین 1402 ساعت 18:07

دسته بندی: سلامت

شناسه خبر: 352218

زمان مطالعه: 4 دقیقه

اسفناج را چطور بخوریم؛ پخته یا خام؟

اسفناج را چطور بخوریم؛ پخته یا خام؟

ایرن مهرگان: در حالی که ترکیب اسفناج در غذاهای خام و پخته می‌تواند به حداکثر رساندن فواید آن برای سلامتی کمک کند، برخی تحقیقات نشان می‌دهد که نپختن سبزی باعث حفظ محتوای لوتئین آن می‌شود.

لوتئین یک آنتی اکسیدان قوی است که می‌تواند تمامی رادیکال‌های آزاد موجود در بدن را از بین ببرد. رادیکال‌های آزاد آسیب‌های جدی به سلامتی وارد می‌کنند و خطر ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهند.

در یک مطالعه که در سال ۲۰۱۸ در Food Chemistry منتشر شد، محققان دریافتند که پس از پختن اسفناج با استفاده از روش‌های مختلف، محتوای لوتئین این سبزی به تدریج کاهش می‌یابد. هنگامی که محققان اسفناج را در دمای بالا سرخ کردند، درصد قابل توجهی از لوتئین پس از دو دقیقه کاهش یافت.

بنابراین، مصرف اسفناج به صورت خام برای حداکثر مصرف لوتئین مهم است. به عنوان مثال، سعی کنید اسفناج را به همراه چربی‌های سالم مانند آووکادو یا کره بادام مصرف کنید.

از طرفی وقتی اسفناج را به قطعات کوچک خرد می‌کنید، لوتئین از برگ‌ها آزاد می‌شود، و چربی سالم توانایی جذب آنتی اکسیدان‌های مبارزه کننده با بیماری‌های چشمی را افزایش می‌دهد.

همچنین، مطالعه‌ای که در سال ۲۰۱۸ در علوم غذایی و بیوتکنولوژی منتشر شد، اثرات روش‌های مختلف پخت و پز را بر محتوای ویتامین در سبزیجات منتخب از جمله اسفناج بررسی کرد. محققان دریافتند استفاده از سبزیجات در مایکروویو بهترین راه برای حفظ ویتامین K.10 است.

پختن سبزیجات محتوای ویتامین C را به میزان قابل توجهی کاهش داد. در عوض، محققان دریافتند که بخارپز کردن سبزیجات بهترین راه برای حفظ ویتامین C است. پخت و پز همچنین باعث کاهش سطح ویتامین E در اسفناج می‌شود اما محتوای ویتامین A را افزایش می‌دهد.

بنابراین، برای بهترین نتیجه، مصرف اسفناج را به هر دو شکل یعنی خام و پخته در نظر بگیرید و البته به این نکته توجه کنید که از پختن بیش از حد سبزیجات سبز برگ خودداری کنید.

منبع: health

حتما بخوانید : آشنایی با خواص شگفت انگیز سمنو

مجله خبری برگزیده های ایران

اشتراک گذاری

اخبار مرتبط

  • قیمت گذاری دستوری در حوزه بهداشت و درمان چه زیانهایی دارد؟/ حقوق استادان علوم پزشکی در مقایسه با افزایش تورم بسیار کم است
    قیمت گذاری دستوری در حوزه بهداشت و درمان چه زیانهایی دارد؟/ حقوق استادان علوم پزشکی در مقایسه با افزایش تورم بسیار کم است 16 ساعت پیش
  • خطرات دیر غذا خوردن که نمی‌دانید
    خطرات دیر غذا خوردن که نمی‌دانید 16 ساعت پیش
  • ۷ خوراکی علیه سرطان‌ها/ مصرف این خوراکی‌ها خطر ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهد
    ۷ خوراکی علیه سرطان‌ها/ مصرف این خوراکی‌ها خطر ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهد 16 ساعت پیش
  • چه کنیم شدت آنفلوآنزا کمتر شود؟/ چند توصیه مهم
    چه کنیم شدت آنفلوآنزا کمتر شود؟/ چند توصیه مهم 16 ساعت پیش

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دسته بندی موضوعات

  • آذربایجان شرقی 1487
  • آذربایجان غربی 1357
  • اجتماعی 15588
  • اخبار استانها 0
  • اخبار تکنولوژی 272
  • اخبار روز 15802
  • اخبار ورزشی 21037
  • اردبیل 903
  • اصفهان 1616
  • اقتصادی 8616
  • البرز 809
  • ایلام 584
  • بازار مالی 31
  • بوشهر 485
  • بین الملل 6070
  • تبلیغات 53
  • تهران 754
  • چند رسانه ای 0
  • چهارمحال و بختیاری 1455
  • خراسان رضوی 1161
  • خراسان شمالی 745
  • خوزستان 1042
  • زنجان 653
  • سبک زندگی 397
  • سلامت 3648
  • سمنان 1185
  • سیاسی 12668
  • سیستان و بلوچستان 491
  • عکس 329
  • علمی و فناوری 7632
  • فارس 1244
  • فرهنگ و هنر 19898
  • قزوین 770
  • قم 877
  • کاریکاتور 452
  • کردستان 940
  • کرمان 1877
  • کرمانشاه 1232
  • کهگیلویه و بویراحمد 1299
  • گردشگری 12
  • گلستان 451
  • گیلان 1193
  • لرستان 1161
  • مازندران 897
  • مرکزی 563
  • مناطق آزاد 218
  • هرمزگان 1345
  • همدان 256
  • یزد 30

جدیدترین مقالات

  • قیمت گذاری دستوری در حوزه بهداشت و درمان چه زیانهایی دارد؟/ حقوق استادان علوم پزشکی در مقایسه با افزایش تورم بسیار کم است
    قیمت گذاری دستوری در حوزه بهداشت و درمان چه زیانهایی دارد؟/ حقوق استادان علوم پزشکی در مقایسه با افزایش تورم بسیار کم است 19 ساعت پیش
  • خطرات دیر غذا خوردن که نمی‌دانید
    خطرات دیر غذا خوردن که نمی‌دانید 19 ساعت پیش
  • ۷ خوراکی علیه سرطان‌ها/ مصرف این خوراکی‌ها خطر ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهد
    ۷ خوراکی علیه سرطان‌ها/ مصرف این خوراکی‌ها خطر ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهد 19 ساعت پیش
  • چه کنیم شدت آنفلوآنزا کمتر شود؟/ چند توصیه مهم
    چه کنیم شدت آنفلوآنزا کمتر شود؟/ چند توصیه مهم 19 ساعت پیش
  • افزایش شدت و سرعت همه‌گیری آنفلوانزا در سه هفته اخیر
    افزایش شدت و سرعت همه‌گیری آنفلوانزا در سه هفته اخیر 19 ساعت پیش

لینکهای پیشنهادی

هاست ویندوز | هاست لاراول | سرور مجازی | دانلود رایگان نرم افزار |  مشاوره رایگان راه اندازی کافه | آموزش زبان آلمانی |

بهترین آژانس مسافرتی و هواپیمایی تهران | قیمت تتر امروز

کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ میباشد .@2025