آذربایجان شرقی

آزادی ۳۹۵ نفر از زندانیان جرائم غیرعمد با کمک ۱۲۰ میلیارد ریالی خیران

به گزارش برگزیده های ایران به نقل از روابط عمومی دادگستری‌کل استان آذربایجان‌شرقی، موسی خلیل‌اللهی در مراسم تجلیل از هیات‌های حسینی مشارکت‌کننده در آزادی زندانیان غیرعمد با بیان اینکه از همه عزیزانی که در برهه‌های مختلف برای جلب مشارکت عمومی به منظور آزادسازی زندانیان در قالب ستاد دیه استان همکاری کردند قدردانی می‌کنیم، اظهار داشت: در کنار مشارکت بخش‌های مختلف، عنایت و توجه ویژه نماینده ولی فقیه در استان نسبت به ستاد دیه و موضوع آزادی زندانیان جرائم غیرعمد بسیار ارزشمند بوده و نقش مهمی در جلب مشارکت هیات‌های حسینی و عموم مردم در این امر خیر ایفا کرده‌اند.

وی افزود: با توجه به عنایات نماینده ولی فقیه در استان و همراهی ائمه جماعت شهرستان‌ها، مشارکت مضاعفی در استان نسبت به آزادسازی زندانیان جرائم غیر عمد در استان به وجود آمده و مردم برای مشارکت در این امر خیر تشویق شده‌اند.

رئیس‌کل دادگستری آذربایجان‌شرقی، خاطرنشان کرد: از ابتدای سال‌جاری تا به امروز ۳۹۵ نفر از افرادی که به دلیل جرائم غیرعمد در حال تحمل حبس در زندان‌های استان بودند با کمک ۱۲ میلیارد تومانی خیران بزرگوار آزاد شده و به آغوش گرم خانواده‌هایشان بازگشته‌اند.

وی ادامه داد: بر اساس هدف‌گذاری‌های انجام شده تلاش داریم این میزان تا پایان سال به ۵۰۰ نفر برسد که در این صورت برای اولین بار در طول تاریخ ستاد دیه در استان این تعداد از زندانیان جرائم غیرعمد آزاد خواهند شد.

خلیل‌اللهی با بیان اینکه امروز در زندان‌های استان افراد با بدهی کمتر از ۳۰۰ میلیون تومان وجود ندارد، ادامه داد: در حال حاضر نزدیک به ۳۷۰ نفر با مجموع بدهی ۲۲۰ میلیارد تومان به دلیل ارتکاب جرائم غیرعمد در زندان‌های استان هستند، اگر بتوانیم ۱۷ میلیارد تومان جمع‌آوری کنیم مابقی مبلغ از طریق اعسار و تسهیلات اعطایی فراهم شده و زندانیان مربوطه در مدت زمان کمی از زندان آزاد می‌شوند.

وی یادآور شد: طی چند سال گذشته سنت حسنه‌ای برای اولین بار از تبریز به عنوان شهر اولین‌ها آغاز شده و در حال همه‌گیری در کل کشور است، این سنت حسنه احسان خانواده‌های متوفیان بوده که با ابتکار ستاد دیه استان آغاز شده و بخش عمده‌ای از هزینه‌های متوفیان در راستای آزادسازی زندانیان جرائم غیرعمد صرف شده است.

رئیس‌کل دادگستری آذربایجان‌شرقی بیان داشت: از زمان آغاز سنت حسنه احسان خانواده متوفیان تا کنون طی۳ سال گذشته ۲ هزار و ۲۵۰ خانواده در این طرح مشارکت کرده و از این طریق ۲۵۰ نفر زندانی آزاد و به آغوش خانواده بازگشته‌اند.

وی با تأکید بر اینکه همه در مقابل حق‌الناس هستیم مکلّف هستیم و باید حفظ شود، تصریح کرد: هدف از مجازات حبس این بوده تا افرادی که هنجارهای جامعه را دچار مشکل کرده و مرتکب جرم می‌شوند در زندان بر مبنای شخصیت و نحوه اعتقادات طبقه‌بندی و پس از اجرای برنامه‌های اصلاحی به جامعه بازگردند.

خلیل‌اللهی متذکر شد: گاهی افرادی به خاطر مسائل غیرعمد بازداشت می‌شوند و با توجه به طبقه‌بندی شخصیتی نیاز به اجرای برنامه‌های اصلاحی ندارند و حضور این افراد در زندان موجب  بروز برخی آسیب‌های اجتماعی می‌شود که اغلب متوجه خانواده زندانیان است، بر همین اساس دادگستری استان با همراهی خیران محترم تلاش می‌کند تا این افراد به کانون خانواده بازگردند.

انتهای پیام/۶۰۰۲۵/ر


سرور مجازی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا