استقبال بی نظیر بخش خصوصی برای توسعه بخش کشاورزی سیب و سوران

به گزارش خبرگزاری برگزیده های ایران از سیب و سوران، محمد حنیف سپاهی امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه استان گفت: برخلاف اینکه تداوم خشکسالی ها سبب کاهش ۶۰ درصدی سطح زیر کشت محصولات کشاورزی سیب وسوران شده،  اما از جمعیت ۱۰۲ هزار نفری این شهرستان افزون بر ۸۵ درصد آنها در بخش کشاورزی بصورت مستقیم و غیر مستقیم مشغول فعالیت هستند.

وی تصریح کرد: سیب و سوران استعدادهای خوبی در تولید محصولات زراعی،  باغی و دام و طیور دارد و سالیانه حدود ۷۶ هزار تن مجموع تولیدات بخش کشاورزی این منطقه است.

مدیر جهاد کشاورزی سیب و سوران ادامه داد: از مجموع تولیدات بخش کشاورزی شهرستان، ۴۰ هزار و یکصد تن  محصولات باغی، ۲۸ هزار تن محصولات زراعی و حدود ۵ هزار و ۴۰۰ تن محصولات دام وطیور است.

وی ۸۵ درصد درآمد باغداران سیب و سوران را در تولید انواع خرما برشمرد و گفت: سالیانه از سطح ۳ هزار و ۴۰۰ هکتار نخلستان بالغ بر۲۱ هزار و ۲۰۰ تن خرما تولید و روانه بازار های داخل و خارج کشور می‌شود.

این مسؤول خرما، انار،  انگور و محصولات گلخانه‌ای را عمده ترین محصولات باغی شهرستان معرفی کرد و به ظرفیت بالای شهرستان در تولید محصولات علوفه ای اشاره کرد.

وی اظهار داشت: کشاورزان منطقه سالیانه بالغ بر ۳۳ هزار تن یونجه، سورگوم و خصیل تولید میکنند که معادل ۸۱ درصد کل تولید محصولات زراعی منطقه است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سیب و سوران گندم جو ، یونجه ،پیاز، بادمجان، بامیه را شاخص ترین محصولات زراعی شهرستان اعلام کرد.

وی با توجه به محدودیت منابع آبی،  توسعه کشت محصولات گلخانه‌ای و کم آب بر واقتصادی عنوان کرد و گفت: در حال حاضر سیب و سوران دارای ۲۰هکتار فضای گلخانه‌ای است که طی سال جاری با سرمایه‌گذاری ۴۰۰میلیارد ریالی بخش خصوصی ۵ هکتار نیز با پیشرفت فیزیکی ۱۰ تا ۵۰ درصدی  در حال اجرا است.

سپاهی با اشاره به تلاش جهت افزایش ضریب خوداتکایی شهرستان به گوشت مرغ اذعان داشت در حال حاضر ۱۳واحد مرغداری فعال شهرستان سالیانه ۲ هزار و ۷۰۰ تن گوشت مرغ تولید که کفاف ۸۷ درصد از نیاز مصرف مردم شهرستان است و برای رسیدن به خودکفایی و تولید بیشتر گوشت مرغ،  هم اکنون ۱۶ واحد مرغداری جدید به ظرفیت ۵۲۰هزار قطعه در هر دوره  با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در حال احداث میباشد که با به تولید رسیدن این واحدها ظرفیت تولید گوشت مرغ در سیب و سوران به رقم ۷ هزار و ۹۵۰ تن در سال ارتقا خواهد یافت.

سپاهی افزود: بهره برداران بخش تولید گوشت مرغ بدنبال تولید مازاد بر نیاز شهرستان هستند تا در تنظیم بازار سطح استان هم نقش ایفا نمایند.

حنیف سپاهی سطح زیر کشت محصولات زراعی و باغی شهرستان سیب و سوران را ۶ هزار و ۶۰۰ هکتار اعلام کرد و افزود: ۲ هزار هکتار  از اراضی زراعی و باغی  از ۹۹رشته قنات موجود در منطقه مشروب می‌شود.

وی در پایان با توجه به جمعیت اشتغال بکار شهرستان در امر کشاورزی، خواستار مشارکت سرمایه گذاران بومی در اجرای طرح های صنایع تبدیلی و فرآوری خرما ، خوراک طیور و حمایت مسئولین در جهت رفع موانع تولید شد.

انتهای پیام/۳۱۳۹

 


admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

چرا گیربکس چینی؟ بررسی مزایا و معایب نسبت به برندهای دیگر

گیربکس‌های چینی به دلیل قیمت پایین، دسترسی آسان و تنوع بالا مورد توجه قرار گرفته‌اند…

3 هفته ago

لیستی از هتل های محبوب سنگاپور از نگاه بوکینگ

شاید برای شما جالب باشد که بدانید سنگاپور جزو کشور هایی می‌ باشد که با…

1 ماه ago

فرق میسلار واتر و تونر

پاک نکردن آرایش، میتونه آسب های متعددی به پوستت بزنه، اولین و مهم ترین آسیب…

1 ماه ago

نیکزاد: تأثیر ۶۰ درصدی معدل در کنکور مطالبه متخصصان بود

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: تأثیرگذاری ۶۰ درصد معدل در کنکور، درخواست و مطالبه…

2 ماه ago

تدارک ویژه رادیو برای سالروز میلاد حضرت امام حسن عسکری (ع)

شبکه‌های مختلف رادیویی در آستانه فرا رسیدن سالروز میلاد حضرت امام حسن عسکری (ع) برنامه‌های…

2 ماه ago

سقوط ۲ پله‌ای تیم ملی فوتسال در رده‌بندی جدید فیفا

تیم‌های ملی فوتسال مردان و بانوان ایران در رده‌بندی جدید فیفا دچار تنزل رتبه شدند.

2 ماه ago