به گزارش خبرگزاری برگزیده استان چهارمحال وبختیاری به نقل از روابط عمومی شورای اسلامی شهرکرد، مصطفی حیدری در دویستونوزدهمین جلسه علنی شورای اسلامی شهرکرد با حضور رئیس و معاونین دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی چهارمحالوبختیاری، اعضای هیئتمدیره و مشاورین مجمع خیرین سلامت استان، معاونین و مدیران شهرداری شهرکرد تأکید کرد: استقرار مطب پزشکان، کلینیکها، درمانگاهها، داروخانهها، آزمایشگاهها، بیمارستانها و سایر مراکز بهداشتی و درمانی در مرکز شهر باعث تشدید مشکلات ناشی از ترافیک در شهرکرد شده است.
رئیس شورای اسلامی شهرکرد با اشاره به برنامهریزی دانشگاه علومپزشکی چهارمحال و بختیاری برای احداث شهرک سلامت در زمینی بهوسعت ۱۳۰ هکتار و مجموعه باغ سلامت سالمندان در زمینی به مساحت ۳۰ هکتار در منطقه رحمتیه افزود: انتقال مطب پزشکان و بخشی از کلینیکها، درمانگاهها، داروخانهها، آزمایشگاهها، بیمارستانها و سایر مراکز بهداشتی و درمانی شهرکرد به این مکان باعث کاهش مشکلات ترافیکی مرکز استان خواهد شد.
حیدری به کمبود پارکینگ در مجاورت مطب پزشکان، کلینیکها، درمانگاهها، داروخانهها، آزمایشگاهها، بیمارستانها و سایر مراکز بهداشتی و درمانی شهرکرد اشاره و تصریح کرد: دانشگاه علومپزشکی استان میتواند با تامین پارکینگهای مورد نیاز این مجموعه در کاهش ترافیک شهرکرد نقشآفرینی کند.
وی یادآور شد: دانشگاه علومپزشکی چهارمحال و بختیاری همچنین با عقبنشینی دیوار برخی بیمارستانها، درمانگاهها و مراکز بهداشتی و درمانی دولتی میتواند به تعریض معابر و روانسازی ترافیک شهرکرد کمک کند.
رئیس شورای اسلامی شهرکرد با اشاره به لزوم ارتقای خدمات بهداشتی، درمانی و رفاهی ویژه شهروندان مرکز چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: افزایش تعداد تختها و دستگاههای دیالیز در شهرکرد از مهمترین خواستهها و مطالبههای شهروندان مرکز استان بهشمار میرود.
وی گفت: از این پس هر هفته یکی از مدیران کل دستگاههای اجرایی چهارمحال و بختیاری با حضور در نشستهای علنی شورای اسلامی شهرکرد به مطالبات اعضای این شورا با هدف ارتقای رفاه عمومی شهروندان مرکز استان حضور مییابند.
حیدری تاکید کرد: اعضای شورای اسلامی شهرکرد مطالبهگری امور مرتبط با بهبود رفاه عمومی و توسعه شهر را جزو برنامههای اولویتدار در مجموعه مدیریت شهری قرار دادهاند.
نایبرییس شورای اسلامی شهرکرد نیز گفت: زیبنده مردم چهارمحال و بختیاری نیست که همراهان بیماران بهعلت کمبود مراکز اقامتی در کنار معابر استراحت کنند.
فاطمه بیگی تصریح کرد: پیشنهاد میشود دانشگاه علومپزشکی چهارمحال و بختیاری نسبت به تملک برجهای دوقلو شهرداری شهرکرد از طریق خرید یا تهاتر اقدام و این مجموعه را برای تامین کمبودهای اقامتی و پارکینگ مرتبط با خدمات بهداشتی و درمانی در مرکز استان استفاده کند.
وی یادآور شد: دانشگاه علومپزشکی چهارمحال و بختیاری همچنین زمینه ماندگاری پزشکان متخصص و مجرب در شهرکرد را فراهم و از مهاجرت آنان به شهرهای دیگر جلوگیری کند.
رییس کمیسیون خدمات شهری، فضای سبز و بهداشت عمومی شورای اسلامی شهرکرد نیز گفت: احداث شهرک سلامت و باغ سلامت سالمندان در مرکز استان بهعنوان بزرگترین طرح اجتماعی، فرهنگی، بهداشتی و درمانی چهارمحال و بختیاری بهشمار میرود.
یوسف صادقی تاکید کرد: دانشگاه علومپزشکی چهارمحال و بختیاری با عقبنشینی بخشی از دیوار ضلع جنوبشرقی بیمارستان آیتالله کاشانی شهرکرد به کاهش گره ترافیکی چهارراه دمتر شریعتی حافظ کمک کند.
رییس کمیسیون شهرسازی، حملونقل و ترافیک شورای اسلامی مرکز چهارمحال و بختیاری نیز گفت: دانشگاه علومپزشکی استان در مجاورت بیمارستانهای هاجر و آیتالله کاشانی ۱۴۵۰ پارکینگ کم دارد.
محمدرضا بیاتی تصریح کرد: این میزان کمبود پارکینگ بدون محاسبه طرح توسعه مجاور بیمارستان هاجر شهرکرد است که برای رفع آن باید چارهاندیشی شود.
رییس کمیسیون عمران و امور زیربنایی شورای اسلامی شهرکرد نیز گفت: مدیریت شهری آمادگی دارد تا سرمایهگذاران توانمند برای مشارکت در طرحهای مرتبط با بهداشت و درمان را معرفی کند.
فرشاد چراغپور تاکید کرد: توسعه فضاهای بهداشتی و درمانی در ارتقای شاخصهای توسعه و بهبود رفته عمومی شهروندان نقشآفرینی میکند.
رییس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی، ورزشی، ایثارگران و بانوان شورای اسلامی شهرکرد نیز گفت: تکمیل و بهرهبرداری از طرحهای نیمهتمام در مرکز استان بهویژه در حوزه بهداشت و درمان باید اولویت داشته باشد.
ماشاءالله ایزدی تصریح کرد: مجموعه مدیریت شهری در مرکز چهارمحال و بختیاری از طرحهای مرتبط با کاهش ترافیک و پروژههای مربوط به ارتقای سطح رفاه، بهداشت و درمان شهروندان حمایت میکند.
رئیس کمیسیون بودجه، مالی و برنامهریزی شورای اسلامی شهرکرد نیز گفت: دانشگاه علومپزشکی چهارمحال و بختیاری به افزایش کمی و کیفی فضاها و خدمات بهداشتی و درمانی ناحیه غرب مرکز استان توجه جدی داشته باشد.
داوود نجفی افزود: دانشگاه علومپزشکی چهارمحال و بختیاری هماکنون خدمات قابلتوجهی به مردم استان ارائه میدهد و انتظار میرود این خدمات در شهرکرد ارتقاء یابد.
مدیرعامل مجمع خیران سلامت چهارمحال و بختیاری نیز گفت: طرح باغ سلامت سالمندان شهرکرد در زمینی به وسعت ۳۰ هکتار در منطقه رحمتیه از سوی خیران نیکاندیش احداث میشود.
عباس قادری تاکید کرد: با راهاندازی باغ سلامت سالمندان شهرکرد به ۲ هزار سالمند بهصورت روزانه و به ۱۲۰۰ سالمند بهطور شبانهروزی خدماترسانی خواهد شد.
وی یادآور شد: از خیران نیکاندیش داخل و خارج چهارمحال و بختیاری و کشور دعوت میشود برای احداث، تکمیل و بهرهبرداری سریعتر باغ سلامت سالمندان شهرکرد به این مجمع کمک کنند.
قادری تصریح کرد: با بهرهبرداری از طرحهای شهرک سلامت و باغ سلامت سالمندان شهرکرد وضعیت خدماترسانی به سالمندان متحول خواهد شد.
وی اظهار داشت: همچنین اقامتگاه همراه بیمار (همراهسرا) در طبقه دوم و سوم مرکز خدمات جامع سلامت واقع در بلوار حافظ شمالی شهرکرد از سوی مجمع خیران سلامت چهارمحال و بختیاری احداث میشود.
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی چهارمحال و بختیاری نیز گفت: در یکسال اخیر ۱۰ هزار میلیارد ریال انواع دستگاههای سرمایهای غیرمصرفی سنگین مرتبط با حوزه بهداشت و درمان وارد استان شده است.
ارسلان خالدیفر از همکاریهای اعضای شورای اسلامی شهرکرد در حوزه بهداشت و درمان قدردانی و تاکید کرد: احداث بیمارستان یکهزار تختخوابی شهرکرد در انتظار دریافت مجوز ماده ۲۳ است و بیمارستانهای هاجر و آیتالله کاشانی تا مدتی دیگر پاسخگوی نیاز مردم برای دریافت خدمات پزشکی نیستند.
وی با اشاره به پیشبینی ۱۳۰ هکتار زمین در رحمتیه برای ساخت شهرک سلامت و ۳۰ هکتار بهمنظور احداث باغ سلامت سالمندان افزود: در صورت راهاندازی شهرک سلامت و راهاندازی بیمارستان یکهزار تختخوابی آمادگی لازم برای جابجایی مطب پزشکان از سطح شهرکرد به این مجموعه وجود دارد.
خالدیفر به وارد کردن پنج دستگاه ام. آر. آی. (MRI) به چهارمحال و بختیاری در سال گذشته اشاره و تصریح کرد: هماکنون یک دستگاه رادیوتراپی فوقپیشرفته به ارزش چهار هزار میلیارد ریال وارد استان شده است که وضعیت بهداشت و درمان را متحول میکند.
وی یادآور شد: کلینیک پنج طبقه بیمارستان رسالت در ناحیه غرب شهرکرد بهزودی تکمیل و بهرهبرداری میشود و خدمات قابلتوجهی به مردم ارائه میدهد.