چهارمحال و بختیاری

جمع‌آوری بیش از ۱۳ میلیارد تومان زکات در چهارمحال و بختیاری

به گزارش برگزیده های ایران از شهرکرد، جاسم محمدی فارسانی صبح امروز در جلسه شورای زکات استان با بیان اینکه جمع‌آوری زکات در ۸ ماه گذشته سال جاری به ۱۳ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان رسید، گفت: این مبلغ در هر چهار وجه واجب، مستحب، کفاره و فطره جمع‌آوری شده است که طبق دستورالعمل باید ۶۰ درصد این مبلغ در مسیر محرومان و ۴۰ درصد آن در مسیر پروژه‌های عام‌المنفعه هزینه شود اما این شورا در استان بیشتر به سمت محرومان حرکت کرده است.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) چهارمحال و بختیاری افزود: ۹۰ درصد این مبلغ در راستای محرومیت‌زدایی و ۱۰ درصد در راستای پروژه‌ها هزینه شده است.

وی ادامه داد: معادل‌سازی یکی از مواردی است که به عملیاتی‌تر شدن زکات کمک می‌کند اما در ۸ سال گذشته از این نعمت محروم بودیم که از استاندار جدید خواستاریم این گزینه را فعال کند تا برای ساخت جاده، خانه عالم و … در جهت رفع محرومیت در استان استفاده شود.

محمدی در پایان گفت: شفافیت زکات، اطلاع‌رسانی و مستندسازی و وضعیت عالمان جهادی طرح هجرت از نگرانی‌های جلسه گذشته بود که تا رسیدن زمان این جلسه اقداماتی در راستای رفع این دغدغه‌ها انجام شده است.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید مهدی هاشمی در ادامه این جلسه بیان کرد: ۸۱۶ روستا در استان وجود دارد که ۵۹۸ روستا مشمول زکات می‌باشد و از این تعداد ۴۴۹ روستا زکات پرداخت کردند و درصد پرداخت زکات در کل استان به ۷۵ درصد رسیده است.

رئیس شورای زکات کمیته امداد امام خمینی(ره) چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه ۲ هزار و ۹۹ نفر در حوزه زکات استان فعالیت می‌کنند، بیان کرد: ۵۲۶ نفر به عنوان عامل زکات، ۷۴ نفر به عنوان مبلغین فعال و یک هزار و ۵۳۵ نفر نیز به عنوان مودیان و یاوران زکات در استان فعالیت می‌کنند.

هاشمی افزود: از ابتدای سال جاری تا کنون ۷۲۴ میلیون تومان به عنوان زکات واجب، یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان به عنوان زکات فطره، ۹۶ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان به عنوان زکات کفاره، ۲۵ میلیون تومان زکات مستحبی نقدی و ۱۱ میلیارد تومان به عنوان زکات مستحبی غیرنقدی در استان جمع‌آوری شده است.

وی در پایان برگزاری دوره‌های آموزشی زکات ویژه مبلغان، برگزاری دوره‌های آموزشی ترویج زکات در روستاهای فاقد روحانی زکات هستند و … را از برنامه‌های آینده این شورا دانست.

علی شهریارپور رئیس سازمان برنامه‌ و بودجه استان در پایان این جلسه گفت: آمادگی لازم برای معادل‌سازی داریم اما تنها یک مشکل وجود دارد، از آنجایی که زکات در وسط سال جمع‌آوری می‌شود و بودجه‌های پروژه‌ها در ابتدای سال تقسیم‌بندی می‌شوند لذا می‌طلبد ابتدای سال پروژه‌های خاص زکات ارایه شود تا بودجه لازم اختصاص یابد.

انتهای پیام/۶۸۰۳۶


سرور مجازی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا