به گزارش خبرگزاری برگزیده های ایران استان چهارمحال وبختیاری دکتر احمدرضا بسیج در گردهمایی بصیرتی رزمندگان ستاد فرماندهی سپاه حضرت قمربنی هاشم علیه السلام به تشریح نقش مردم در پیروزی و استمرار انقلاب اسلامی پرداخت.
مسئول بسیج اساتید استان چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: با پیروزی انقلاب اسلامی به رهبری حضرت امام خمینی(ره) و پشتیبانی آحاد مردم، نظام ولایی جمهوری اسلامی در کشور ما شکل گرفت.
دکتر احمدرضا بسیج افزود: برای مردم اندیشیدن و برای مردم کار کردن از ویژگی های نظام ولایی است.
وی ادامه داد: قانون الهی، دین و ایمان، برای رسیدن انسان به کمال و تعالی است و حکومت و مادیان و … فی نفسه ارزشی ندارند؛ بلکه باید در خدمت رسیدن انسان به کمال قرار گیرند.
دکتر بسیج خاطرنشان کرد: اولین مؤلفه انقلاب اسلامی در پیروزی و استمرار آن، ارزش های دینی و انسانی است.
وی، تصریح کرد: وجود رهبری فاضل و شایسته دومین مؤلفه پیروزی انقلاب اسلامی و استمرار آن به شمار می رود، که در دنیا بی نظیر است.
این استاد دانشگاه، گفت: مردم، سومین مؤلفه پیروزی و استمرار انقلاب اسلامی به شمار می روند؛ زیرا مشروعیت در نظام اسلامی لزوما از جانب خداست و مقبولیت از آن مردم است و مفهوم مردم سالاری دینی همین است.
دکتر بسیج افزود: اصالت با هدایت مردم است و حضور مردم در صحنه و میدان مهم می باشد و همواره مردم در پیروزی و استمرار انقلاب اسلامی با حضور در صحنه های مختلف نقش داشته اند.
وی، انقلابی ماندن مردم را لازمه استمرار انقلاب دانست و گفت: انقلاب اسلامی ایران ازنظر اهداف و اصول و رهبران و ابزاری که بکار می برد در دنیا ممتاز و نمونه است و به همین دلیل دشمنان داخلی و خارجی و استکبار جهانی با آن مخالفت نموده و سنگ اندازی می کنند.
دکتر بسیج، با اشاره به اینکه پیشرفت در مسایل فرهنگی زمان بر می باشد، گفت: به برکت خون شهدا و حضور مردم، سرعت اتفاقات بعد از پیروزی انقلاب اسلامی بسیار زیاد است.
وی تأکید کرد: رسیدن ایران به قله های پیشرفت و رتبه های بالای علمی و فناوری و …، علی رغم آشوب ها، فتنه ها، جنگ و ترور و تحریم، در طول حدود ۴۰ سال گذشته مرهون خون پاک شهدا و ایستادگی مردم مقابل توطئه های دشمنان است.
مسئول بسیج اساتید استان چهارمحال و بختیاری افزود: بر اساس تحلیل های کارشناسان اجتماعی و اقتصادی، ریل گذاری صحیح در دولت و حضور مؤثر مردم در صحنه ها، نوید بخش سال پربرکت از نظر اقتصادی است.
۴۶