اجتماعی

راهکار طلایی طب سنتی برای پیشگیری از ابتلا به کبد چرب

علیرضا یارقلی متخصص طب سنتی در گفت وگو با خبرنگار سلامت برگزیده های ایران، درباره کبد چرب و توصیه‌هایی برای پیشگیری از این بیماری گفت: کبد، آشپزخانه بدن است.اگر قرار باشد خانه ای سالم باشد باید به آشپزخانه آن توجه کرد. اگر تمامی کارها را به خوبی انجام دهیم، ورزش کنیم و خواب خوبی داشته باشیم اما غذای خوبی نخوریم بازهم بیمار می شویم. در واقع کبد خرج مغز و قلب و دیگر اعضای بدن را تامین می‌کند.

وی افزود: در طب سنتی چند راهکار ساده اما اساسی وجود دارد تا مبتلا به کبد چرب نشویم. اول اینکه نیم تا یک ساعت پیش از غذا و یک تا دو ساعات پس از غذا تا حد امکان باید از خوردن نوشیدنی، سالاد، ماست، شورها و ترشیجات پرهیز کرد. به ویژه خوردن سالاد پس از غذا به دلیل فساد غذا بسیار خطرناک است. متاسفانه بسیاری از مردم به دلیل عدم رعایت دستورالعمل های ساده، درگیر کبد چرب هستند.

یارقلی تاکید کرد: از درهم خوری و برهم خوری باید پرهیز کرد. نباید از تمامی غذاهای سر سفره خورد. در این حالت کبد دچار اختلال در عملکرد می‌شود. همچنین باید فاصله بین خوردن وعده‌ها و میان وعده ها را رعایت کرده و از روی همخوری مواد غذایی پرهیز کرد.

انتهای پیام/


سرور مجازی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا