صدور پنج هزار و ۴۸۹ اخطار به واحدهای عرضه مواد غذایی در کرمانشاه

صدور پنج هزار و ۴۸۹ اخطار به واحدهای عرضه مواد غذایی در کرمانشاه
محمدرضا نادری در گفتگو با خبرنگار برگزیده کرمانشاه، اظهار کرد: در شهرستان کرمانشاه حدود ۱۳ هزار اماکن تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی، آرایشی، بهداشتی و اماکن عمومی داریم.
وی افزود: بازرسی از این واحدها انجام میشود و بر اساس آیین نامه ماده ۱۳ بنابر ضرورت برخورد قانونی انجام میشود.
رئیس مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه تصریح کرد: طی ۹ ماهه ابتدایی امسال ۹۳ هزار و ۸۵۶ مورد بازدید از اماکن عمومی شامل بازدیدهای روزانه و مناسبتی انجام شد.
وی گفت: در این بازدیدها پنج هزار و ۴۸۹ مورد اخطار صادر کردیم و ۳۱۰ مورد را به مراجع قضایی معرفی کردیم که این ۳۱۰ مورد مواردی بودند که پلمب هم شدند.
این مقام مسئول اذعان کرد: ۵۴۷ نمونه مواد غذایی اخذ شد و سه هزار و ۷۵۸ مورد نمونه برداری از آب آشامیدنی انجام شد و در مجموع ۴۳ هزار و ۹۵۲ کیلوگرم مواد غذایی فاسد و تاریخ مصرف گذشته کشف و معدوم شدند.
وی ادامه داد: روند بازدیدها به این صورت است که بر اساس آیین نامه به امکنه مراجعه کرده و اماکن فروش مواد غذایی از نظر ما ۲ دسته حساس و غیر حساس هستند.
این مقام مسئول بیان کرد: دسته حساس شامل موادی است که فرآوری مواد غذایی و دخالت دست در آن وجود دارد و در فواصل زمانی کوتاه تر بررسی میشوند.
وی ابراز کرد: نواقصی که در یک مکان وجود دارد به ۲ دسته بحرانی و غیر بحرانی تقسیم میشود و نواقص بحرانی شامل مواردی است که مستقیم بر سلامت افراد تاثیر دارد و در صورت مشاهده چنین نواقصی فرصت کوتاهی از ۲۴ الی ۴۸ ساعت برای رفع نقص میدهیم که اگر مشکل برطرف شد مکان پلمب میشود.
وی تشریح کرد: نواقص غیر بحرانی مواردی است که غیر مستقیم و طولانی مدت بر سلامت ارباب رجوع و مشتریان آن صنف تاثیرگذار هستند لذا بین یک الی ۶۰ روز فرصت برای برطرف کردن آن میدهیم.
برگزیده های ایران