ظرفیت تولید گوشت مرغ در شهرستان سرباز به ۸۰۰ تن در سال میرسد

به گزارش خبرگزاری برگزیده های ایران از زاهدان، اسمعیل رنگ بست در جریان بازدید فرماندار این شهرستان از واحدهای مرغداری در حال ساخت اظهار کرد: در حال حاضر این شهرستان با یک واحد صنعتی پرورش مرغ گوشتی سالیانه ۲۰۰ تن گوشت مرغ تولید و به بازار عرضه میکند.
وی افزود: نیاز سالیانه جمعیت یکصد هزار نفری سربازبه گوشت مرغ ، حدود ۳ هزار تن میباشد که برای جبران این کمبود و افزایش ضریب خوداتکایی شهرستان به گوشت مرغ، اقدامات گسترده ای در حال انجام است.
رنگ بست افزود: از ابتدای امسال تاکنون با سرمایهگذاری بیش از ۱۲۰ میلیارد ریال ۳ واحد جدید مرغداری صنعتی با ظرفیت ۶۰ هزار قطعه جوجه ریزی در هر دوره با پیشرفت فیزیکی ۲۰ تا ۱۰۰ درصد در حال اجراست که با به بهرهبرداری رسیدن این سه واحد ظرفیت تولید گوشت مرغ شهرستان سرباز به ۸۰۰ تن در سال خواهد رسید.
وی بیان داشت: ۷ متقاضی جدید برای راهاندازی واحد های صنعتی پرورش مرغ گوشتی به ظرفیت ۱۳۰ هزار قطعه با کسب موافقت اصولی، در حال طی مراحل واگذاری زمین و تخصیص آب میباشند
انتهای پیام/۷۵۰۰۵