تهران

عدم سواد حرکتی، ورزش قهرمانی را با خطر مواجه می‌کند

به گزارش خبرگزاری برگزیده های ایران از ری، مهرزاد حمیدی معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش صبح امروز در آیین افتتاح طرح ملی سواد حرکتی در شهرری اظهار کرد: طبق آموزه‌های سند تحول بنیادین باید شایستگی‌های پایه دانش آموزان را تقویت کنیم.

وی با بیان اینکه جمعیت هدف ما ارائه خدمت به ۱۵ میلیون دانش آموز است افزود: پروژه‌های متعدد مدرسه‌محور با قابلیت اجرا در مدرسه و جایی که مخاطب قرار دارد آغاز شد و در واقع برای اجرای طرح سواد حرکتی به سمت مدارس رفتیم. 

معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: حیات پویا، ورزش صبحگاهی، معلم یار، انجمن‌های ورزشی درون مدرسه‌ای، طرح کوچ و سواد حرکتی از جمله طرح‌های آموزش و پرورش است که همگی با هماهنگی درونی و با یک منطق ویژه مخاطب‌شناسانه به دانش آموز اجرا می‌شود.

حمیدی با اشاره به بسته تحولی سواد حرکتی بیان کرد: در نظام تعلیم و تربیت سواد خواندن و نوشتن را داریم که به مراتب منجر به سوادآموزی می‌شود اما الفبای سواد حرکتی شامل دویدن، پریدن، چرخیدن، توازن و غیره است که فقط به وسیله حرکت می‌شود ارتقا می‌یابد. 

وی در ادامه تصریح کرد: اگر سواد حرکتی به دلایل مختلف ازجمله زندگی ماشینی شکل نگیرد و کودکان تا ۱۱ سالگی با سواد حرکتی انس نگیرند، در آینده ورزش همگانی نخواهیم داشت و ورزش قهرمانی در خطر خواهد بود.

معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش تأکید کرد: برای تقویت افراد باید از پایه شروع کنیم و در این راستا شهرداری‌ها باید در محلات سواد حرکتی را آموزش دهد و آموزش و پرورش در مدارس فعال باشد و خانواده‌ها نیز آگاه شوند زیرا ناتوانی حرکتی باعث بروز سونامی بیماری‌های غیرواگیر و مشکلات عدیده‌ای خواهد شد.

حمیدی در پایان خاطرنشان کرد: ما تربیت بدنی را به عنوان مقوله‌ای از مبحث تربیت می‌بینیم که اساس تحول سند بنیادین است. در تربیت بدنی تربیت ایجاد می‌شود و کودک یاد میگیرد که در زمین و زمان بازی مهارت‌های اجتماعی را ارتقا دهد.

انتهای پیام/۶۷۰۶۲


سرور مجازی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا