اصفهان

قیمت مصوب گوشت مرغ در اصفهان کاهش یافت

به گزارش خبرگزاری برگزیده های ایران از اصفهان به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان، حسین ایراندوست، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی اصفهان اظهار داشت: ۳۱ هزار تومان بالاترین قیمت مصوب محسوب می‌شود که در زمان حاضر کاهش پیدا کرده است.

وی ادامه داد: وضعیت جوجه ریزی از آبان سالجاری در کل کشور افزایش قابل توجهی پیدا کرد و در استان اصفهان هم نسبت به ماه پیش از آن از ۶.۵ میلیون به ۸.۳ رسید.

ایراندوست بیان داشت: جوجه‌ریزی در این استان همچنان رو به افزایش است و در زمان حاضر با فراوانی عرضه مواجه هستیم و بطور طبیعی هنگامی‌که عرضه از تقاضا پیشی می‌گیرد قیمت‌ها تعدیل پیدا خواهد کرد.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی اصفهان اضافه کرد: ستاد تنظیم بازار با توجه به نزدیک شدن به شب یلدا از کارگروه مرغ استان اصفهان خواست که بررسی مجددی در زمینه قیمت مرغ را انجام شود که جلسه کارگروه مرغ روز گذشته با حضور اعضای اتحادیه مرغداران گوشتی، انجمن کشتارگاه‌ها و اتحادیه گوشت سفید استان برگزار شد و مقرر شد که تعدیل قیمتی در این زمینه انجام شود.

وی بیان کرد: با توجه به اینکه جوجه‌هایی که وارد کشور و استان شده با تعدیل قیمت مواجه شده است، امکان کاهش قیمت گوشت مرغ پس از انجام کارهای کارشناسی در این زمینه مشخص شد.

ایراندوست با بیان اینکه از انجمن کشتارگاه‌ها، اتحادیه مرغداران گوشتی و اتحادیه گوشت سفید استان تقاضا کردیم که مقداری سود خود را کاهش دهند افزود: بطور طبیعی تولید کننده، کشتارگاه و فروشنده مرغ با فراوانی تولید، سود بیشتری به دست می‌آورند.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی اصفهان با بیان اینکه سود حاصل از فراوانی مرغ به همه حلقه‌ها می‌رسد گفت: اگر چه قیمت ۲ هزار تومان به‌عنوان سود کشوری برای فروشگاه‌های مرغ مصوب شده، اما این مبلغ را ۲۰۰ تومان کاهش دادیم و قیمت مرغ زنده را نیز از ۱۹ هزار و ۷۰۰ تومان به ۱۹ هزار و ۵۰۰ تومان کاهش داده شد تا در ازای این فراوانی در بازار کاهش قیمت هم داشته باشیم و مصرف کنندگان تفاوت شرایط قیمتی را در زمانی که با فراوانی عرضه مواجه هستیم با زمانیکه با کمبود و محدودیت عرضه مواجه هستیم را متوجه شوند.

به گزارش برگزیده های ایران، استان اصفهان با هزار و ۸۵۰ واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت ۳۶ و نیم میلیون قطعه در هر دوره با تولید سالانه ۲۰۵ هزار تن طیور، رتبه نخست در ظرفیت تولید و رتبه دوم تولید گوشت مرغ را به خود اختصاص داده است.

انتهای پیام/۶۳۰۸۶/ج/


سرور مجازی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا