کرمانشاه

کشت طلای سرخ مرهمی بر زخم کم آبی در کرمانشاه/ امسال ۲ هزار کیلو زعفران تولید می‌شود

منصور احمدی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار برگزیده های ایران در کرمانشاه، با اشاره به  برداشت زعفران در استان، اظهار داشت: برداشت زعفران در استان کرمانشاه از آبان‌ماه آغاز و تا نیمه‌های آذرماه ادامه دارد.

وی کرمانشاه را یکی از مستعدترین مناطق کشور برای کشت زعفران دانست و گفت: با توجه به سندی که برای مبارزه با خشکسالی استان در نظر گرفته شده، زعفران یکی از محصولات کم آب بری است که توسعه کشت آن در این سند دیده شده است.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با اشاره به کشت زعفران در تمامی شهرستان‌های استان به‌جز قصرشیرین، تصریح کرد: بیشترین سطح زیرکشت زعفران استان مربوط به شهرستان کرمانشاه است.

وی سطح زیر کشت زعفران استان کرمانشاه را ۴۷۷ هکتار اعلام کرد و افزود: ۶۰ هکتار از این سطح به تازگی به کشت زعفران اختصاص پیدا کرده و امسال تولیدی ندارد.

احمدی میزان زعفران تولیدی در استان طی سال گذشته را یک‌هزار و ۷۰۰ کیلوگرم عنوان کرد و گفت: برآورد می‌شود امسال تولید زعفران در استان به ۲ هزار کیلوگرم برسد.

وی ادامه داد: زعفران تولیدی در مزارع استان کرمانشاه براساس آزمایشات صورت گرفته از کیفیت بالایی برخوردار است و به عنوان مرغوب‌ترین زعفران کشور محسوب می‌شود.

انتهای پیام/پ

 


سرور مجازی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا