۱۲۰ واحد نانوایی در زنجان دوگانهسوز شد

ولیالله زمانی، مدیرکل غله استان زنجان امروز در گفتوگو با خبرنگار برگزیده های ایران در زنجان اظهار کرد: با توجه به اینکه نان جزء اصلی سفره اهالی استان است بنابراین در این خصوص باید تلاش همه متولیان نان و نانواییها عرضه نان با کیفیت، بهداشتی، سالم و افزایش رضایتمندی مردم باشد.
مدیرکل غله استان زنجان از دوگانه سوز کردن تعدادی از واحدهای نانوایی در استان خبر داد و گفت: هدف از این کار مدیریت پخت نان در مواقع بحرانی است.
وی افزود: امیدواریم پس از اجرای این طرح، پخت و توزیع نان به عنوان یکی از غذاهای اصلی مردم، به خصوص در شرایط نامساعد جوی و مواقع بحرانی، با اختلال مواجه نشود.
زمانی با اشاره به اینکه تاکنون ۱۲۰ واحد از یک هزار و ۶۰۰ واحد نانوایی زنجان دوگانه سوز شده است، افزود: با این اقدام اطمینان نسبی حاصل شده است که در مواقع بحران مشکلی از لحاظ تامین نان مورد نیاز هم استانیهای عزیز نخواهیم داشت.
انتهای پیام/۷۳۰۰۵
2021-12-15 02:05:52