مازندران

پیش‌بینی برداشت ۱۰۰۰ تنی سویا در مزارع میاندورود

سید اسماعیل علوی در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در ساری از آغاز برداشت سویا در زمین‌های کشاورزی شهرستان میاندورود خبر داد و گفت: ۶۷۹ هکتار زمین کشاورزی این شهرستان به کشت سویا اختصاص یافت.

وی با تاکید بر اینکه میزان پروتئین سویا دو برابر سایر دانه‌های روغنی است، افزود: درصد روغن این محصول از سایر دانه‌های روغنی رایج کمتر است ولی بیش از سایر دانه‌ها به پروتئین حیوانی شباهت دارد، همچنین از علوفه و به ویژه کنجاله آن به دلیل پروتئین بالا در جیره غذایی دام و طیور استفاده می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میاندورود کشت دانه روغنی سویا در استان را بهاره و تابستانه عنوان کرد و گفت: در حال حاضر برداشت کشت بهاره در اراضی خشکه‌زاری آغاز شده و پیش‌بینی می‌شود یک هزار و ۱۸۰ تن محصول از این اراضی برداشت شود.

علوی  بیان کرد:  مواد غذایی حاصل از سویا شامل شیر سویا، توفو، سس سویا و روغن سویا بوده و حاوی مقادیر زیادی اسید فیتیک، آلفا لینولئیک اسید و ایزوفلاون است.

انتهای پیام/۸۶۰۳۵/غ


سرور مجازی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا