سیاسی

امروز آثار مقاومت و استکبارستیزی ایران منحصر به منطقه نیست

حجّت‌الاسلام سیّد محمّدصادق کاظمی، سخنگوی جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی برگزیده های ایران با اشاره به یوم‌الله ۱۳ آبان درباره دستاوردهای استکبارستیزی برای کشور گفت: رویکرد مقاومت که نظام جمهوری اسلامی در سیاست خارجی اتخاذ کرده، آثار و برکات بیشتری نسبت به هزینه‌های آن داشته است.

وی ادامه داد: امیرالمومنین می‌فرمایند «اگر قومی به خاطر دنیا دست از پایبندی به دین بردارد هزینه‌هایش بیشتر از منافعی است که نصیب‌شان می‌شود». ما مصداق این فرمایش را در جمهوری اسلامی دیده‌ایم و آنجایی که به اصول و ارزش‌ها پایبند بودیم، اثرات بیشتری دیده ایم.

کاظمی آثار و برکات مقاومت و ایستادگی را در سه حوزه تمدنی، بین‌المللی و داخلی دانست و گفت:  درباره مباحث تمدنی باید گفت که آن مواردی که در آیات متعدد قرآن، دشمنان دسته‌بندی می‌شوند و مسلمانان را از ارتباط با برخی از آن‌ها باز می‌دارد و این وعده‌هایی که می‌دهد مبنی بر اینکه اگر مقاومت کنید گشایش ایجاد می‌شود، همه این‌ها را دیده‌ایم و این نگاه‌های تمدنی اسلام، محقق و عیان شده است. درواقع این موضوعات صرفاً در مسائل علمی متوقف نشده‌اند و خود را عینیت بخشیده است.

عضو شورای مرکزی جمعیت رهپویان انقلاب درباره آثار مقاومت و استکبارستیزی در عرصه بین‌المللی گفت: سطح اثرگذاری ایران قبل از انقلاب بیشتر بوده یا اکنون؟ ما قبل از انقلاب به‌عنوان یک بازیگر عادی شناخته می‌شدیم که حتی قرار بوده ژاندارم کشور دیگری در منطقه باشیم. حال تبدیل شده‌ایم به کشوری که اگر قرار باشد درباره منطقه تصمیمی گرفته شود، حتماً باید نظر آن را لحاظ کنند و گرنه کارها پیش نخواهد رفت یا به سختی پیش خواهد رفت. این اثر ایستادگی است، اگر قرار بود روند سازش رژیم گذشته را ادامه دهیم باز یک بازیگر عادی بودیم و نهایتاً ژاندارم منطقه می‌شدیم.

کاظمی ادامه داد: نفوذ ایران به منطقه هم منحصر نمی‌شود و در بسیاری از موارد می‌توان آثار این مقاومت و استکبارستیزی را دید و به کشورهای دنیا نشان داده‌ایم که ما هم هستیم. ضمن اینکه ما بخش عمده‌ای از آنچه تحت عنوان نظام جهانی مطرح می‌شود را قبول ندایم. 

عضو شورای مرکزی جمعیت رهپویان انقلاب با بیان اینکه اثرات داخلی استکبارستیزی و مقاومت نیز واضح است، تصریح کرد: ما نگاه‌ خود را از خارج از کشور بریدیم و استعدادهای داخلی را پیدا کردیم. نیروهای داخلی و جوان ما عرصه‌ای برای فعالیت پیدا کردند و هیمنه تکنولوژی‌های خارجی، آن‌ها را زمینگیر نکرد و در حوزه‌های مختلف تکنولوژی‌، آنجا که واقعاً به توان نیروی جوان اتکا کردیم خوب جلو آمدیم. حالا فرض کنید اگر این قطع وابستگی و اتکا به نیروهای داخلی نبود و همچنان واردکننده صرف بودیم، چه اتفاقی می‌افتاد.

انتهای پیام/


سرور مجازی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا