سومین «تفکر نقادانه برای مدیران» با ترجمه خسرو معصومی راهی بازار کتاب شد
سومین «تفکر نقادانه برای مدیران» با ترجمه خسرو معصومی راهی بازار کتاب شد
به گزارش خبرگزاری برگزیده، این کتاب به تفکر نقادانه بهعنوان ابزاری برای رهبری مشفقانهتر، ارائۀ شیوههای آزمودهشده برای مدیریت اختلاف و تعارض، پیشبینی و حل مسئله و همچنین بهبود مهارت همدلی میپردازد.
این کتاب با سبک و لحنی ملایمتر نسبت به اکثر کتابهای مدیریتی، تشریح میکند که چگونه و در چه زمان سازوکارهای کمتر عقلایی همچون شهود و میانبرهای ذهنی میتوانند بهعنوان ابزارهایی کارآمد برای تصمیمگیری در جعبۀ ابزار مدیران مورد استفاده قرار گیرند.
در حوزۀ تصمیمگیری، تفکر نقادانه بهمنظور تحلیل اطلاعات ورودی مهارتی مفید و در حوزۀ متقاعدسازی بهمنظور ساختارمندکردن اطلاعات خروجی مهارتی حیاتی است.
هنگام متقاعدکردن مشتریان برای خرید محصول، هیئتمدیره برای تأمین مالی پروژه، و یا همکاران برای تغییر رویهشان، مدیران میتوانند از راهنمایی گامبهگام ارائهشده در این کتاب بهمنظور ایجاد آمادگی برای برگزاری جلسات موفق و ارائههای اثربخش بهرهمند شوند.
با استفاده از یک فرایند ساختاریافته تفکر مدیریتی همواره قابل ارتقا است، بهویژه اگر بیاموزیم دربارۀ شیوۀ تفکرمان فکر کنیم. این کتاب راهنمای بهبود و فراتفکر در حوزۀ مهارتهای تصمیمگیری و متقاعدسازی برای مدیران حال و آینده است.
نویسندۀ کتاب با ارائۀ نمونهها و مثالهایی در حوزۀ کسبوکار همراه با یافتههای پژوهشی در علم اقتصاد رفتاری و علوم شناختی در حوزۀ مدیریت و سازمان، کاستیها و خطاهای شایع همچون مفروضات پنهان و سوگیریهای شناختی را به تفصیل توضیح داده است و راهحلهایی ساده و درعینحال کاربردی را برای آزمودن فرضیهها و حل مسائل دشوار پیشنهاد میدهد.
در قسمتی از این کتاب آمده است: در دنیایی که خصلتهای بارز آن بهویژه در عرصه کسبوکار، تحولات سریع و عمیق، شکستهای ساختاری ناگهانی، ابهام، پیچیدگی و عدمقطعیت است، پرورش و توسعه ظرفیتها، توانمندیها و مهارتهای فکری از الزامات بنیادین رشد، اثربخشی و بهرهوری به شمار میآید. تفکر نقادانه یکی از مهمترین این مهارتها و بنا بر رهنمود مجمع جهانی اقتصاد در سال ۲۰۲۰ ازجمله ۱۰ مهارت حرفهای مهم نخست است.
با وجود تعاریف متعدد، میتوان تفکر نقادانه را بهعنوان مهارت دریافت، ارزیابی و تحلیل شفاف و مبتنی بر واقعبینی و عقلانیت اطلاعات بهمنظور قضاوت هوشمندانه و تصمیمگیری آگاهانه تعریف کرد.
اینکه تفکر نقادانه یک مهارت محسوب میشود بر این واقعیت دلالت دارد که این شیوه تفکر قابل یادگیری است و همچون هر مهارت دیگر پرورش و بهبود آن مستلزم تمرین مستمر و ممارست است.
۵۷۵۷
برگزیده های ایران