معاون وزیر دفاع: تولید انواع موشک در وزارت دفاع ۲ برابر شد/ دستیابی به موشک فراصوت
معاون وزیر دفاع: تولید انواع موشک در وزارت دفاع ۲ برابر شد/ دستیابی به موشک فراصوت
به گزارش خبرگزاری برگزیده های ایران از شیراز، امیر دریادار ستاد مهدی خواجهامیری در سخنرانی پیش از خطبههای نماز جمعه امروز شیراز ضمن گرامیداشت یاد شهدا حادثه تروریستی شاهچراغ به نامگذاری ۳۱ مرداد به نام صنعت دفاعی کشور اشاره کرد و اظهارداشت: بومیسازی و رشد تولیدات داخلی صنعت دفاعی همواره مدنظر رهبر معظم انقلاب بوده است.
معاون هماهنگ کننده وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح افزود: با توجه به تنوع و نوع تهدیدات در جهت تحریم ناپذیری صنعت دفاعی اقداماتی انجام دادیم که جدیدترین آن ساخت ناوشکن دنا بود که سفیدپوشان نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی با آن طی هشت ماه دور دنیا رو بدون کمک کشورهای خارجی طی کردند و نشان دادند که در ساخت صنایع دفاعی میتوانیم در دنیا قدرتنمایی کنیم.
وی با بیان اینکه تولید محصولات دفاعی در وزارت دفاع در همه عرصهها دنبال میشود و برای ایجاد آمادگی رزمی باید توان رزمی را افزایش داد، گفت: حفظ امنیت ملی، منطقهای و جهانی اولویت وزارت دفاع است و همواره روی ارتقا تجهیزات کار میشود.
خواجه امیری اظهار کرد: علیرغم تحریم، خرابکاری صنعتی و حتی جاسوسی هنوز دشمنان نتوانستند جلوی پیشرفت صنایع دفاعی کشور ما را بگیرند.
وی ادامه داد: در زمان جنگ حتی سیم خاردار هم به ما نمیدادند، اما اکنون در نمایشگاه محصولات دفاعی در روسیه سایر کشورها متقاضی دریافت تجهیزات ساخت ایران هستند و از آن استقبال میکنند.
معاون هماهنگکننده وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح گفت: توسعه صنایع دفاعی و تهاجمی واجب است، زیرا دشمنان تا قدرت ما را در این عرصه مشاهده نکنند ساکت نخواهند نشست.
وی با تاکید بر اینکه امروز قابلیتهای صنعت دفاعی پاسخگوی نیازهای کشور در حوزههای مختلف است، افزود: قدرت ما اکنون در سطحی است که رزم دریایی، هوایی زمینی، فضایی، بیولوژیکی، سایبری، ترکیبی و … را میتوانیم به بهترین نحو پوشش دهیم.
خواجه امیری تاکید کرد: هدف قرار دادن پایگاه عین السد، هدف قرار دادن پایگاههای داعش از داخل ایران با ساختههای وزارت دفاع، رونمایی اخیر موشک خرمشهر چهار با برد ۲ هزار کیلومتر از جمله دستاوردهای دفاعی کشور است.
وی ادامه داد: حرکتهای وزارت دفاع جهشی است و فعالیتهایی از جمله عملکرد ۱۴۰ درصدی تشکیلات نیروهای مسلح، عملکرد ۱۵۶ درصدی صادرات سلاح، افزایش تولید ۴۵ درصدی انواع موشکهای پدافندی، تعمیرات انواع هواپیماهای جنگنده، اشتغالزایی بیش از ۸۵ هزار نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم، همکاری با بیش از هزار شرکت دانش بنیان، افزایش ارتقا رزم موشکی، افزایش ۲ برابری تولید موشکها، دستیابی به موشک فراصوت، تولید جت جنگنده و آموزش کوثر و سیمرغ، بالگرد، موتور جت در دولت سیزدهم محقق شده است.
وی با بیان اینکه در حوزه ساخت پهپاد جز معدود کشورهایی هستیم که توان تولید آن را داریم، گفت: تعامل نظامیان صنعت دفاعی با نخبگان امر مهمی است که از همین جا از همه نخبگان این عرصه و دانشگاهیان برای مشارکت در توسعه صنعت دفاعی دعوت به عمل میآید.
/۴۲۴/.