کاهش رعابت پروتکلهای بهداشتی در کرمان/۵ شهرستان در وضعیت نارنجی قرار دارد
به گزارش برگزیده های ایران از کرمان، علی زینیوند امروز در ستاد استانی پیشگیری و مقابله با کرونا با تبریک هفته وحدت از نگرانیها از توقف شیب نزولی بیماری در استان کرمان و دیگر نقاط کشور و بعضا افزایش مراجعات سرپایی در برخی از استانها نام برد و اظهار کرد: با توجه به گشایشهایی که در مدارس و اصناف صورت گرفته است، رعایت پروتکلها باید استمرار یابد و با دقت اجرا شود.
وی اضافه کرد: کرمان از حیث سطح رعایت پروتکلها از استانهای ضعیف است؛ در حالی که در راستای مقابله با بیماری همچنان اولویتها بر رعایت پروتکلها و واکسیناسیون است و ستادهای شهرستانی باید فعال شوند.
استاندار کرمان با اشاره به پایین بودن میانگین واکسیناسیون در برخی از شهرستانهای کرمان گفت: از ائمه جمعه و بزرگان و معتمدان میخواهیم تا ترغیب و تشویق برای افزایش سطح واکسیناسیون را داشته باشند.
زینیوند با اشاره به اینکه واکسن اتباع خارجی نسبت به تعداد آنها در استان باید افزایش یابد، تصریح کرد: با ابلاغ طرح هوشمند، مبنای عملکرد اقدامات در ستاد استانی کرونا قرار خواهد گرفت.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کرمان با اعلام رنگبندی شهرستانهای استان کرمان از اول آبان گفت: ۷ شهرستان کوهبنان، فهرج، ریگان، رودبار جنوب، قلعهگنج، کهنوج و فاریاب در وضعیت آبی، ۱۱ شهرستان راور، انار، بردسیر، رابر، بافت، ارزوئیه، بم، نرماشیر، جیرفت، عنبرآباد و منوجان در وضعیت زرد و ۵ شهرستان کرمان، زرند، رفسنجان، شهربابک و سیرجان در وضعیت نارنجی کرونایی قرار دارند.
محمدصادق بصیری اضافه کرد: در مقایسه با هفته گذشته، شهرستان انار از وضعیت آبی به زرد و شهرستانهای فاریاب، قلعهگنج، کهنوج و کوهبنان از زرد به آبی تبدیل شدهاند.
حمیدرضا رشیدینژاد رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: روند بستری و بیماری نزولی است، اما با شیب خیلی کندی مواجه است و تقریبا میتوان آن را ثابت دانست و از سویی رعایت پروتکلها پایین آمده و ۴۳ درصد رعایت پروتکلها صورت میگیرد.
وی بیان کرد: نگرانی از وضعیت کرونا در کل کشور و روند صعودی وجود دارد و باید به طریقی مدیریت و رعایت اصول را داشت. در هفته تقریبا حدود ۳ تا ۴ درصد به جمعیت واکسیناسیون نوبت اول و دوم اضافه میشود، اما باید استقبال زیاد شود و شهروندان به تبلیغات سوء در مورد واکسن توجه نکنند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان افزود: یک میلیون و ۸۴۰ هزار نفر از جمعیت هدف در استان کرمان نوبت اول و ۹۸۰ هزار نفر نوبت دوم واکسن خود را دریافت کردهاند.
رشیدینژاد اضافه کرد: ۷۲ درصد جمعیت هدف در استان نوبت اول و حدود ۳۳ درصد نوبت دوم واکسن کووید-۱۹ را تزریق کردهاند.
محمدرضا مهدلو مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی استان کرمان هم از انجام واکسیناسیون اتباع با اولویت زنان باردار خبر داد و گفت: ۳ پایگاه واکسیناسیون اتباع در استان فعال هستند و واحدی هم در شرفآباد اضافه شد که از ازدحام مراجعات کاسته است.
وی با بیان اینکه در مهمانشهرها تقریبا پوشش کامل واکسن صورت گرفته است، ادامه داد: ۵۷ هزار و ۴۰۰ نفر در مجموع واکسیناسیون اتباع خارجی در استان کرمان انجام شده است.
انتهای پیام/۸۰۰۱۷/ب