فضای مجازی و تبلیغی، آموزش سلامت را پیچیدهتر کرده است
به گزارش روز پنجشنبه برگزیده های ایران از وبدا، کمال حیدری در جلسه «هم اندیشی علل تردید و تاخیر واکسن و مطالعات انجام شده» در کمیته علمی، مشورتی آموزش و ارتقای سلامت، گفت: جامعه در این فکر است که در حوزه سلامت به «که» اعتماد کند و اطلاعات لازم را برای اقناع از کجا بگیرد.
معاون بهداشت وزارت بهداشت افزود: اطلاع رسانی، آموزش و آگاهی بخشی مردم منجر به تغییر نگرش در افراد و تغییر رفتار در جامعه میشود. بنابراین نیاز به یک حرکت عالمانه با پایه علمی قوی داریم تا آموزشها تاثیرگذار شود.
حیدری ادامه داد: امروزه آموزش سلامت باید به هنر و علوم اجتماعی و رفتاری، علوم روانشناسی گره بخورد تا برنامهها، مدلها و الگوهای ما تاثیرپذیری پیدا کند.
وی با اشاره به اینکه باید به مرحله ای برسیم تا مباحث نهادینه شوند، گفت: راههای نرفته زیادی در آموزش سلامت داریم. اگر آموزش مبتنی بر نیاز جامعه باشد اثرگذاری بیشتری دارد که در جریان اپیدمی کرونا این نیاز و راه را تجریه کردیم.
در این برنامه که به صورت وبینار برای گروههای آموزش و ارتقای سلامت دانشگاههای علوم پزشکی برگزار شد جمعی از روسای مراکز پژوهشی، اعضای هیات علمی دانشگاه های علوم پزشکی، اعضای فرهنگستان علوم پزشکی حضور داشته و به ارائه نقطه نظرات خود پرداختند.