سلامت

چه خوراکی‌هایی میگرن را بدتر می‌کند؟

چه خوراکی‌هایی میگرن را بدتر می‌کند؟

اجتناب از غذاهایی می‌تواند به کاهش دفعات یا شدت حملات سردرد های میگرنی کمک کند. شواهد علمی وجود دارد که نشان می‌دهد حملات میگرن ممکن است توسط غذاهای خاصی تحریک شوند. علاوه بر این، ۲۷ درصد از کسانی که میگرن را تجربه می‌کنند معتقدند که غذاهای خاص برای آن‌ها محرک هستند.

به گفته دکتر سارا کریستال متخصص مغز و اعصاب برخی غذاها و افزودنی‌ها در درصد بیشتری از مبتلایان به میگرن باعث سردرد می‌شوند، اما حتی در بین افراد عوامل دیگری مانند استرس، تغییرات هورمونی و کمبود خواب می‌توانند افزایش پیدا کنند.

لیستی از رایج‌ترین محرک‌های غذایی برای مبتلایان به میگرن، بدون ترتیب خاصی آورده شده است که شامل قهوه،پنیر مانده،شکلات،میوه‌های خانواده مرکبات،آسپارتام و سایر شیرین کننده‌های مصنوعی،انواع مخمرها مثل خمیر مایه نان،گوشت‌های فرآوری شده و آجیل و دانه‌های خاص، بادام زمینی و بسیاری از آجیل‌ها و دانه‌های دیگر که حاوی تیرامین هستند. بنابراین مبتلایان به میگرن ، هر قدر که می‌توانید این مواد خوراکی را در رژیم غذایی تان کاهش دهید.

بیشتر بخوانید:

هشدار؛ این مواد غذایی را هرگز داخل فر نگذارید

۲۳۳۲۳۶

مجله خبری برگزیده های ایران

سرور مجازی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا