همدردی صرف دیگر کافی نیست!
همدردی صرف دیگر کافی نیست!
متن این بیانیه به شرح زیر است:
«اسرائیل از زمان اعلان جنگ به غزه در روز شنبه ۷ اکتبر ۲۰۲۳، با نقض آشکار قوانین بین المللی، غذا، دارو، آب، سوخت و برق را به منطقه تحت محاصره غزه قطع کرده و نیروهایش بمباران هولناکی را با هدف گرفتن، از جمله، مناطق غیرنظامی، آغاز کردهاند.
در طول شش روز مرگ و ویرانی بی امان، حدود ۶۶۰۰ بمب به وزن بیش از ۴۵۰۰ تن بر روی اهداف غیرنظامی غزه فروریخته شده که منجر به کشته شدن بیش از ۱۵۰۰ نفر از جمله ۵۰۰ کودک و ۲۶۷ زن، و همچنین ۱۲ نفر از کارکنان سازمان ملل شده است. نزدیک به ۲۵ آمبولانس منهدم شده و بیش از ۶۶۰۰ نفر زخمیشده اند. بیمارستانها مملو از کشته و زخمی و در حال تبدیل شدن به سردخانه هستند.
تصاویر ویدیوئی هواپیماهای بدون سرنشین از غزه مقیاس غیرقابل تصور تخریب را نشان می دهد که بسیاری از مناطق توسط حملات هوایی اسرائیل به ویرانه تبدیل شده است. بر اساس گزارش ها، تاکنون ۱۸ عبادتگاه، ۲۲ هزار و ۶۰۰ واحد مسکونی، ۱۹ مرکز درمانی، ۹۰ مرکز آموزشی، ۷۰ مرکز صنعتی و ۴۹ دفتر رسانه ای هدف قرار گرفته و با خاک یکسان شده اند.
تداوم بیتفاوتی و بیعملی جامعه بین الملل و بیعدالتی در شورای امنیت بعنوان یک نماد آشکار، که یکی از دلایل اصلی آن همدستی و همراهی برخی از اعضای دائم این شورا با رژیم صهیونیستی است، این رژیم را طی چندین دهه، در تداوم خشونتها و جنایاتش گستاختر کرده است، به گونهای که اینک به نظر می رسد در شرایط حاضر که جهان شاهد آنست درصدد برآمده تا با اقدام به شدیدترین حملات نظامی اعم از هولناکترین و مخرب ترین بمبارانهای بی سابقه و با بهره مندی از پیشرفته ترین تسلیحات کشتار جمعی در این دنیای مدرن و با محاصره مردم و منع کمکهای انسانی، قطع امکانات زندگی و توسل به نسلکشی، بخشی از ملت مظلوم و سرزمین قطعه قطعه شده و اشغال شده فلسطین را در بدترین شرایط ممکن قرار دهد و در راستای زدودن هویت ملت فلسطین گام بردارد.
صحنههای فروریختن برجها و ساختمانهای مسکونی و تخریب مراکز درمانی که در پی بمبارانهای بی هدف و کور در جریان است، مشاهده اجساد کودکان در آغوش مادران، زنان مستأصل و مردم بی پناه و مضطرب بدنبال پناهگاه همراه با غم و اندوه از دست دادن عزیزان خود بر چهره بازماندگان، هرکدام حکایت از سطح بالای قساوت و جنایاتی است که هم اینک دیوانهوار علیه مردم فلسطین جریان دارد و باید از آن به شکست جامعه بینالمللی در رعایت اصول و کنوانسیونهای اساسی حقوق بشر تعبیر کرد. در حالیکه همچنان دنیای غرب و رسانههای جهانی تحت سیطره آنها، چشم های خود را بر روی این جنایات که نسل کشی آشکار توصیف میشود بسته است.
مساله فلسطین تنها با پایان دادن به اشغالگری، مجاب کردن رژیم صهیونیستی بر توقف سیاستهای توسعه طلبانه خود و احقاق حقوق حقه و ذاتی مردم فلسطین، قابل حل است.
در این میان، شورای امنیت سازمان ملل متحد مسئولیت اصلی صلح و امنیت بین المللی را بر عهده دارد و ضرورت واکنش سریع و موثر این مجمع بین المللی به این جنایتهای آشکار و غیر انسانی علیه مردم غزه مورد انتظار است تا قاطعانه برای پایان دادن به محاصره مردم فلسطین و اقدام به نسلکشی آنان در پی این اشغال غیرقانونی اقدام شود. متعاقبا جامعه بین الملل و کشورهای جهان و منطقه میباید در راستای استیفای حقوق مسلم ملت مظلوم فلسطین گامهای اساسی و مستحکم خود را بردارد چرا که همدردی صرف دیگر کافی نیست.»
۳۱۰۳۱۰
برگزیده های ایران