ارسال بیش از ۲ هزار مقاله به کنگره بین المللی اندیشه های قرانی رهبر انقلاب
ارسال بیش از ۲ هزار مقاله به کنگره بین المللی اندیشه های قرانی رهبر انقلاب
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری برگزیده های ایران، حجت الاسلام رضایی، دبیر کنگره بین المللی اندیشه های قرانی مقام معظم رهبری، در اولین اجلاسیه این کنگره که در دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد، با اشاره به سیر تطور اندیشه های قرانی رهبر معظم انقلاب اسلامی گفت: شخصیت قرانی و علمی رهبر انقلاب که برای بسیاری از جوانان ناشناخته است، برگرفته از تعامل و استفاده از مراجع بزرگ در سه حوزه مشهد قم، نجف است. تعبد نقلی، عقلانیت و ولایت از مهمترین ویژگیهای شخصیتی ایشان در تفسیرهای قرانی است.
وی گفت: سابقه ایشان در تفسیر قران از شهر مقدس مشهد و با تفسیر تخصصی برای طلاب از سال 1347 شروع شد و پس از آن سوره های مختلفی را در جمع مخاطبان مختلفی دربر می گیرد. تفسیر سوره حمد ایشان بسیار روان است. ایشان در اوج گرفتاری های جنگ و کشور به تفسیر قران پرداخته اند. 10 جلد از تفاسیر ایشان چاپ و 800 صفحه از مباحث اندیشه های قرانی رهبری انقلاب جمع اوری شده است.
رضایی افزود: 233 مورد پایان نامه ارشد و دکتری با موضوع اندیشههای قرانی ایشان بوده است. اندیشه های قرانی ایشان از اندیشههای علامه طباطبایی، امام و برخی دیگر از بزرگان کشور تاثیر گرفته و گرایشهای تفسیری، تربیتی اخلاقی، اجتماعی و سیاسی در اندیشه های قرانی رهبر انقلاب وجود دارد.
این کارشناس قرانی با اشاره به اینکه رهبر انقلاب نوآوریهای زیادی در تفسیر دارند و قران را کتاب تحول افرین در علوم میدانند، یاداور شد: تحول در علوم انسانی ومرجعیت علمی بر پایه آموزههای قرآن و نظر به ابتنا علوم انسانی صورت گرفته است.
وی با اشاره به جزییات کنگره افزود: 183 مرکز علمی با کنگره همکاری کردند و53 نشریه علمی برای انتشار مقالات منتخب کنگره اعلام امادگی کردند. برگزاری بیش از 200 پیش نشست و ارسال بیش از 2هزار مقاله به این کنگره که 244 مقاله غیر فارسی از 21 زبان و18 کشور بوده از جمله دستاوردهای این کنگره است.
وی تصریح کرد: بنا شد اجلاسیههای بعدی کنگره در شهرها و کشورهای مختلف برگزار شود که مقدمات کار در حال انجام است.
رضایی در پایان گفت: آثار ارسالی به کنگره در پایان، موضوع بندی می شود و امروز از 120 مقاله ارسالی دانشگاه ازاد، سه مقاله ارائه می شود. این کنگره اقدامی جهادی بوده و هیچ بودجهای از مراکز دولتی و مجلس نداشته است.
/