فرهنگ و هنر

تشییع پیکر نوازنده پیشکسوت به روایت عکس

تشییع پیکر نوازنده پیشکسوت به روایت عکس

– اخبار فرهنگی –

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری برگزیده های ایران، مراسم تشییع پیکر محمد اسماعیلی نوازنده پیشکسوت ساز تنبک، صبح امروز چهارشنبه ۲۵ مرداد ۱۴۰۲ از مقابل تالار وحدت به سمت قطعه هنرمندان بهشت زهرا(س) برگزار شد.

نوازنده پیشکسوت موسیقی درگذشت

 

موسیقی ,

داوود گنجه‌ای یکی از سخنرانان مراسم تشییع زنده‌یاد اسماعیلی بود.
گنجه‌ای گفت: در عصری زندگی می‌کنیم که عصر بی‌وفایی‌ها و تهمت‌ها است. در زندگی‌ام دو آدم ویژه را دیدم که اولی را اسم نمی‌برم و می‌ترسم ایراد بگیرد ولی دومی استاد اسماعیلی بود.

موسیقی ,

محمد موسوی و همایون رحیمیان دو تن از هنرمندان حاضر در مراسم تشییع زنده‌یاد محمد اسماعیلی

موسیقی ,

کامبیز روشن روان آهنگساز شناخته شده موسیقی ایرانی، یکی از سخنرانان این مراسم بود.
روشن‌روان در بخشی از سخن‌هایش گفت: مرحوم اسماعیلی از جمله معلمان شایسته موسیقی ایرانی بود که پیرو مکتب استادش مرحوم حسین تهرانی به انسانیت قبل از هنرمند شدن اهمیت می داد.

موسیقی ,
تشییع پیکر محمد اسماعیلی نوازنده پیشکسوت موسیقی ایرانی

موسیقی ,
محمد موسوی(نوازنده نی) و حسام‌الدین سراج در بخشی از مراسم تشییع محمد اسماعیلی، برای دقایقی به اجرای ساز و آواز پرداختند.

موسیقی ,
بهمن رجبی(نشسته در وسط با کت مشکی) در کنار کامبیز گنجه‌ای.
بهمن رجبی از نوازندگان صاحب سبک و تاثیرگذار موسیقی ایران در نوازندگی ساز تنبک است.

موسیقی ,
وداع با محمد اسماعیلی

موسیقی ,
وداع خانواده زنده‌یاد اسماعیلی با پیکر او

موسیقی ,
حسام‌الدین سراج در کنار سهیل محمودی

موسیقی , موسیقی ,

سعید ثابت، بهمن رجبی، هادی ارزم، زیدالله طلوعی، امیرعباس ستایشگر، علی انسانی، داود گنجه ای، محمد مهدی گورنگی، علی مغازه ای، بابک چمن آرا، مازیار ظهیرالدینی، پدرام فریوسفی، محمد آله یاری، سهیل محمودی، محمد موسوی، حسام الدین سراج، پیمان ابوالحسنی، بابک شهرکی، آرش امینی، مهدی سالم، محمد دلنوازی، سیدمحمد میرزمانی، همایون رحیمیان، کیوان ساکت، کامران همت پور و … از جمله هنرمندانی بودند که در این برنامه حضور داشتند.

محمد اسماعیلی طی دو ماه گذشته به علت کسالت در بیمارستان بستری بود که روز گذشته ۲۲ مرداد دار فانی را وداع گفت.

محمد اسماعیلی چهار شهریور سال ۱۳۱۳ در تهران متولد شد. او در سال ۱۳۳۰ توسط دایی‌های خویش مرتضی و مصطفی گرگین زاده به حسین تهرانی معرفی شد. تهرانی در سال ۱۳۳۷ در گروه‌های موسیقی وزارت فرهنگ و هنر مشغول به کار شد. از سال ۱۳۴۳ در هنرستان موسیقی ملی مشغول تدریس شد و در سال ۱۳۴۵ سرپرستی گروه تنبک وزارت فرهنگ و هنر آن زمان را عهده‌دار شد. در سال ۱۳۴۳ به سمت هنرآموز تنبک در هنرستان موسیقی ملی به جانشینی استاد خود آموزش تنبک را عهده‌دار شد.

در دهه ۱۳۶۰ به سرپرستی فرامرز پایور (سنتور) و همراهی جلیل شهناز (تار)، علی اصغر بهاری (کمانچه) و محمد موسوی (نی)، گروه اساتید را تشکیل دادند و کنسرت‌هایی با محمدرضا شجریان و شهرام ناظری اجرا کردند.

او به دلیل خدمات و سابقه و کارهای فراوانی که در زمینه تمبک و تمبک نوازی انجام داد مدرک درجه یک هنری را از وزارت ارشاد دریافت کرد.

/

سرور مجازی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا