فرهنگ و هنر

تصویرگری‌های بدیع فرهاد جمشیدی در «هیچ کس همه‌چیز را نمی‌داند»+ ویدئو

تصویرگری‌های بدیع فرهاد جمشیدی در «هیچ کس همه‌چیز را نمی‌داند»+ ویدئو

– اخبار فرهنگی –

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری برگزیده های ایران،‌ سید‌مهدی شجاعی نویسنده نام‌آشنای ادبیات کودک و نوجوان در سال‌های اخیر قلم خود را در حوزه کودک ونوجوان نیز آزموده است،‌ شجاعی در برخی از کتاب‌های تازه خود در این زمینه به بازآفرینی قصه‌های کهن پرداخته است،‌ این کتاب‌ها که از تصویرگری قابل توجهی برخوردار هستند،‌ علاوه بر اینکه در میان مخاطبان ایرانی با استقبال روبرو شده‌اند‌، از سوی ناشر رایت آن‌ها نیز عرضه شده و در برخی از کشورها ترجمه و منتشر شده‌اند.

«هیچ کس همه‌چیز را نمی‌داند» یکی از این کتاب‌های شجاعی است که تاکنون دو چاپ آن از سوی انتشارات نیستان وارد بازار نشر شده است،‌ این اثر شجاعی که برای مخاطب کودک و نوجوان نوشته شده،‌ با تصویرگری‌های بدیع و شگفت‌انگیز فرهاد جمشیدی همراه شده است.

شجاعی در این کتاب به داستان حضرت سلیمان(ع) و ارتباط او با حیوانات پرداخته است؛ راوی  ماجرایی را خلق کرده که در آن حضرت سلیمان(ع) جلسه‌ای با حضور همه حیوانات تشکیل داده و می‌خواهد با آن‌ها بر سر خوردن یا نخوردن آب حیات مشورت کند،‌ همه حیوانات موافق خوردن آب حیات و حیات جوادانه داشتن حضرت سلیمان(ع) هستند تا اینکه… .

سید‌مهدی شجاعی در این اثر که مفهوم مشورت را برای مخاطبان نوجوان شرح می‌دهد. او در این کتاب به بازآفرینی یکی از داستان‌ها و حکمت‌های منسوب به حضرت سلیمان(ع) با زبانی شیرین و در قالب داستانی امروزی پرداخته است؛ داستانی کمتر شنیده شده و مضمونی به غایت ارزشمند و خواندنی و البته قابل تسری به شئون مختلف زیست امروزمان؛ پیامی که می‌تواند دریچه‌های بسیار برای تفکر بگشاید.

شاید بتوان گفت آنچه که کتاب تازه سید‌مهدی شجاعی را بسیار خواندنی‌تر و قابل تأمل‌تر‌ کرده است، تصویرگی فرهاد جمشیدی بر این کتاب است. این تصویرگری تخیل و پایبندی به تاریخ را در هم آمیخته است. مخاطب با تصاویر این کتاب مبهوت اجرای توأمان مینیاتوری و کل‌گرایی هنر جمشیدی می‌شود که در همه اجزای آن به غایت کامل است. ترکیب‌بندی، رنگ‌گذاری  آناتومی، خیال‌آوری و… از جمله ویژگی‌های تصویرگری این اثر است.

انتشار کتابی از سید‌مهدی شجاعی در ترکیه

جمشیدی در ویدئویی که در ادامه مشاهده می‌کنید درباره کتاب می‌گوید: «در طول فعالیت‌های من در انتشارات نیستان این افتخار را داشتم که چندین جلد کتاب برای این نویسنده تصویرسازی کنم که یکی از بهترین کارهای من این کتاب است.

در تصویرگری این کتاب از تکنیک میکس مدیا استفاده کردم. در این کتاب من از آبرنگ و مداد رنگی بهره بردم و ۴ ماه تصویرگری این کار طول کشید، البته این تجربه قابل توجهی بود و دانسته‌های من در این تکنیک را افزایش داد. سبک کار فانتزی است که در ادبیات آن را به رئال جادویی می‌شناسند.»

.

/

سرور مجازی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا