اخبار روز

۱۰ ضربه بزرگی که اسرائیل از ابتدای جنگ غزه دریافت کرد

۱۰ ضربه بزرگی که اسرائیل از ابتدای جنگ غزه دریافت کرد

– اخبار بین الملل –

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری برگزیده های ایران، در حالی که محافل و کارشناسان و رسانه‌های صهیونیستی همچنان به انتقادات تند خود از عملکرد نامناسب و محاسبات اشتباه کابینه جنگ و همچنین مقامات سیاسی و نظامی رژیم صهیونیستی در جنگ غزه ادامه می‌دهند، روزنامه عبری هاآرتص امروز در گزارشی به ده ضربه بزرگی که اسرائیل در خلال جنگ غزه از هفت اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون متحمل شده است اشاره کرد.

این رسانه عبری ضرباتی که رژیم صهیونیستی در جنگ غزه متحمل شده را با پرداختن به وضعیت آشفته جبهه شمالی آغاز کرده و نوشت تاکنون ده‌ها هزار نفر از ساکنان شهرک‌ها در امتداد مرز با لبنان مجبور به تخلیه خانه‌های خود شده‌اند بدون اینکه بتوانند به سرنوشت خود فکر کنند. در این میان کابینه به جای تلاش برای آرام کردن اسرائیلی‌ها شروع به گسترش ترس و ارعاب کرد و چند روز بعد دستور تخلیه شهرک‌ها را صادر کرد. این در حالی است که کابینه هنوز یک برنامه درست و سازماندهی شده جهت پایان دادن به جنگ در جبهه شمالی و بازگشت شهرک نشینان به خانه هایشان تدوین نکرده است.

هاآرتص درباره ضربه دومی که رژیم صهیونیستی در جنگ غزه دریافت کرده است تاکید کرد که هدف اسرائیل از حمله زمینی به نوار غزه نابودی حماس بود اما اسرائیل صرفا شهر غزه را نابود کرد و حماس همچنان با قدرت به فعالیت خود ادامه می‌دهد.

اما ضربه سومی که اسرائیل دریافت کرد به دلیل عدم وجود استراتژی مشخص در جنگ بود زیرا بعد از گذشت بیش از شش ماه از این جنگ هیچ برنامه مشخصی در دستور کار اسرائیل نیست. ارتش اسرائیل ماه ها در غزه جنگید و صدها نظامی اسرائیلی کشته و هزاران تن نیز زخمی شدند اما هیچ نتیجه‌ای نداشت و حماس همچنان فعال است.

بر اساس گزارش این رسانه صهیونیستی، ضربه چهارم رژیم صهیونیستی در جنگ مربوط به پرونده اسرای صهیونیستی است که در نوار غزه هستند. بازگشت ۲۵۰ اسیر اسرائیلی از غزه یکی از اهداف مهم اسرائیل در این جنگ بود و همچنان به عنوان یک هدف باقی مانده در حالی که چشم اندازی برای تحقق آن دیده نمی‌شود و این در حالی است که پرونده اسرا ابتدا اولویت اول اسرائیل بود اما بعد از مذاکرات قاهره مشخص شد که این پرونده در اولویت دوم قرار دارد.

ضربه پنجم هم مربوط به وضعیت انسانی در نوار غزه است. ادامه این جنگ همه جانبه موجب کمبود شدید مواد غذایی و آب و دارو در نوار غزه شد و همین مسئله اسرائیل را نزد افکار عمومی به شدت تحت فشار قرار داده و جهان و حتی متحدان تل‌آویو، اسرائیل را مسئول این وضعیت می‌دانند.

هاآرتص تصریح کرد که ضربه هفتم هم به وحدت کاذب اسرائیلی‌ها وارد شد؛ جایی که اختلافات در جامعه اسرائیلی قبل از جنگ غزه آغاز شده بود اما بعد از ۷ اکتبر اسرائیل به عنوان جامعه‌ای دوپاره و دوقطبی باقی ماند و تلاش برای سرپوش گذاشتن بر این موضوع بیهوده است.

هاآرتص: نتانیاهو بعد از عملیات ایران حرفی برای گفتن ندارد
هاآرتص: اسرائیل شکست سختی خورده است
معاریو: نتانیاهو جرات نکرد پاسخ دهد

طبق این گزارش، درباره ضربه هشتم هم اسرائیل متحمل خسارات اقتصادی فراوانی شد و با کسری شدید بودجه مواجه است که منجر به افزایش مالیات‌ها و کاهش رتبه اعتباری اسرائیل و آسیب شدید به اقتصاد آن برای سالهای متمادی می‌شود. از سوی دیگر شاهد یک هرج و مرج و بی انضباطی بی رویه در ارتش اسرائیل نیز هستیم؛ جایی که خودِ نظامیان اسرائیلی کلیپ‌های مختلفی درباره بمباران ساختمان‌های غیرنظامی در نوار غزه و شکنجه‌های بازداشت شدگان فلسطینی منتشر کرده‌اند که همه اینها آسیب بیشتری به وجهه ارتش و خود اسرائیل وارد می‌کند. همچنین این امر به طور مستقیم بر اجرای عملیات‌های ارتش اسرائیل نیز تاثیر می‌گذارد؛ چرا که ارتش مجبور شد اخیرا به کشته شدن کارکنان سازمان آشپزخانه مرکزی جهانی که با هماهنگی ارتش اسرائیل وارد غزه شده بودند اعتراف کند.

در ادامه گزارش این رسانه عبری آمده است که یکی دیگر از ضربات بزرگ به اسرائیل هم مربوط به توهم «پیروزی مطلق» است که نتانیاهو از لحظه اول جنگ غزه این اصطلاح توخالی را ابداع کرد و کاملا روشن بود که این یک تلاش ناامیدانه از سوی نتانیاهو جهت فرار از شکست و احیای جایگاه خود به عنوان تنها رهبر اسرائیل است که می‌تواند پیروزی را برای این رژیم تثبیت کند. اما نتانیاهو به این هدف خود نرسید بلکه اصطلاح پیروزی مطلق تبدیل به سوژه تمسخر علیه اسرائیل شد.

هاآرتص در پایان به بزرگترین ضربه‌ای که ارتش رژیم اشغالگر از ابتدای جنگ غزه تاکنون دریافت کرده اشاره کرد که مربوط به عملیات تلافی‌جویانه جمهوری اسلامی ایران ضد رژیم اشغالگر در داخل اراضی اشغالی است.

این رسانه صهیونیستی در این زمینه اعلام کرد که اسرائیل با حمله به کنسولگری ایران در دمشق اشتباه بزرگی مرتکب شد و مسئولیت این اشتباه بر عهده جامعه اطلاعاتی اسرائیل به ویژه شعبه اطلاعاتی ارتش و همچنین مقامات سیاسی اسرائیل است. در حالی که آنها سالها پیش خود را به عنوان بزرگترین کارشناس در امور ایران معرفی کرده بودند اما مرتکب این اشتباه شدند. مقامات اسرائیلی در پیش بینی عواقب حمله به کنسولگری ایران در دمشق اشتباه کردند و در شرایطی که ارتش اسرائیل در نوار غزه و همچنین در جبهه شمالی مشغول جنگ با حماس و حزب الله است ایجاد یک دردسر دیگر و باز کردن جبهه جدید علیه اسرائیل هیچ ضرورتی نداشت.

/

سرور مجازی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا