فروش ۱۳۰ میلیارد تومانی محصولات تولیدی شرکتهای مستقر در پارک علم و فناوری آذربایجانغربی
به گزارش خبرگزاری فارس از ارومیه، به نقل از روابط عمومی پارک و علم و فناوری آذربایجانغربی غلامرضا منصورفر در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به استقرار ۶۹ هسته و واحد فناور در مرکز رشد جامع پارک علم و فناوری استان، اظهار داشت: تعداد ۴۹ شرکت نیز عضو حوزه موسسات پارک هستند که از تسهیلات و خدمات ارائه شده از سوی پارک بهرهمند می شوند.
وی با بیان اینکه تعداد کل شرکتهای دانش بنیان استان ۳۹ واحد است، تصریح کرد: از این تعداد، ۲۲ شرکت دانش بنیان عضو پارک هستند که این رقم برای استان بسیار کم بوده و باید تعداد شرکتهای دانش بنیان در سطح استان افزایش پیدا کند.
رئیس پارک علم و فناوری آذربایجانغربی افزود: تعداد شاغلین در شرکتهای پارک علم و فناوری ۸۲۴ نفر بوده که همه فارغ التحصیل از مدارج بالای دانشگاهی هستند و این امید رو داریم با توسعه فعالیتها و افزایش تعداد شرکتها و رشد واحدهای موجود، تعداد شاغلان افزایش پیدا کند.
وی با بیان اینکه مجموع فروش این واحدها نیز در یک سال گذشته بیش از ۱۳۰ میلیارد تومان بوده است، گفت: پیشبینی ما این است که این عدد تا پایان سال رشد قابل توجهای خواهد داشت.
رئیس پارک علم و فناوری آذربایجانغربی با بیان اینکه شرکتهای مستقر در پارک مبتنی بر ایدههای نو هستند بیان کرد: این واحدهای فناور میتوانند نقش بی بدیلی در توسعه اقتصادی منطقه خودشان و متعقابا در سطح کشور ایفا بکنند.
منصورفر با اشاره به اینکه سقف اعتبارات تسهیلاتی به واحدهای فناور تا سقف ۲ میلیارد ریال افزایش یافته است، یادآور شد: واحدهای فناور مطابق با آیین نامه ارزیابی در پارک، هر سال ارزیابی میشوند و مطابق با گروه بندی به دست آمده شامل حمایتهای مالی پارک میشوند.
وی با اشاره به اینکه اقدامات مناسبی در پارک رقم خورده است که پیگیری موضوع راه اندازی کارخانه نوآوری در شهرستان ارومیه، آغاز به فعالیت صندوق پژوهش و فناوری در استان، برنامهریزی برای راه اندازی مرکز رشد در سه شهرستان خوی، میاندوآب و ماکو، پیگیری راه اندازی پردیس فناوری در شهرستان خوی از جمله برخی از این اقدامات هستند.
رئیس پارک علم و فناوری آذربایجانغربی درباره چالشهای پیش روی این مجموعه نیز اضافه کرد: ما باید قبول کنیم در چه مختصاتی داریم فعالیت میکنیم اگر به این باور برسیم مهمترین مشکلی که در حال حاضر کشور ما با آن روبه رو است مشکلات اقتصادی بوده و به تبع آن مشکل اشتغال جوانان و بهبود معیشت مردم است و در عرصه این مشکلات فعالیت واحدهای تولیدی حرف اول را می زنند و در عرصه تولید نیز تولیدهای که مشتمل بر فعالیت های دانش بنیان هستند، پیشران توسعه اقتصادی ما خواهند بود.
منصور فر ادامه داد:کشورهای توسعه یافته، یکی از موارد که مورد توجه خود قرار داده اند توجه به مقوله دانش بنیان است و این باید در کشور و استان ما نیز شکل بگیرد.
وی گفت: چالش پارک علم وفناوری همان چالش واحدهای فناور مستقر در این مجموعه است و میتوان گفت فناوری و نوآوری از اولویتهای اول استان ما نیست و ما فاصله داریم از جایگاهی که مستحق این واحدها است.
به گفته منصورفر تعامل شرکتهای تحت پوشش پارک با ادارات و سازمان های مختلف استان با مشکل روبه رو هستند و شرکتهای فناور محصولات خود را در سایر استانها بفروش میرسانند و با استقبال آنها نیز رو به رو هستند.
انتهای پیام/