مازندران

فعالیت‌های عمرانی شهرداری باید پیوست فرهنگی داشته باشد

به گزارش برگزیده های ایران از ساری، عباسعلی رضایی بعد از ظهر امروز در آیین افتتاحیه پارک دوستدار کودک که در بوستان ملل برگزار شد، ضمن گرامیداشت هفته بسیج یاد و خاطر امام راحل، شهدای دفاع مقدس و مدافعان حرم اظهار کرد: با خدمت صادقانه به مردم باید انقلاب را با آرمان‌ها امام شهدا و رهبری به سرانجام برسانیم.

وی با تأکید براینکه شهرداری باید در تمام فعالیت‌های عمرانی پیوست فرهنگی را لحاظ کند، افزود: برای رسیدن به توسعه همه جانبه باید به فعالیت‌های فرهنگی توجه ویژه شود.

فرماندار ساری پارک ترافیکی را گام موثر در آموزش راهنمایی و رانندگی دانست، گفت: برای کاهش تصادفات درون و برون شهری لازم است آموزش پیوسته از دوران کودکی تا بزرگسالی انجام شود.

* ایران پنجمین کشور در حوادث رانندگی است
 رحیم باقری، جانشین پلیس راهور مازندران نیز با بیان اینکه حوادث رانندگی در کشور زیاد است، اظهار کرد: ایران از پنج کشوری است که با حوادث رانندگی بالا مواجه است که هر ساله حدود ۱۶ هزار فوتی ناشی از تصادفات رانندگی را به خود اختصاص داده است.

وی دومین مرگ و میر کشور را ناشی از حوادث رانندگی دانست، افزود: کشور در سال‌های اخیر برای کاهش تصادفات ناشی از رانندگی فعالیت‌های فرهنگی را در برنامه‌ها خود گنجانده است.

باقری آموزش در فضای مجازی را برای بزرگسالان و ایجاد پارک ترافیکی برای کودکان را از برنامه‌های پلیس راهور مازندران در کاهش حوادث رانندگی اعلام کرد و افزود: در ساری به لحاظ وسعت و جمعیت باید چهار پارک ترافیکی کودک ایجاد شود.

باقری خواستار شد تا شهرداری ساری سهم عبور را در گذرگاه‌های شهری برای راهنمایی و رانندگی مشخص کند.

 

* تخصیص حقوق شهروندی
علی عاشقان، رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر ساری نیز اظهار کرد: رشد کودک در شهر وابسته به حضور آنها در محیط بیرون از خانه یعنی مهد کودک و مدرسه، محله و خیابان، پارک و فضای همگانی شهر است.

وی افزود: نحوه ارتباط کودکان با محیط و ارتقای گسترده توانایی‌های او، بر لزوم توجه به نیازهایش در محیط شهری و مناسب سازی فضا تاثیرگذار است.

این عضو شورای شهر ساری یادآور شد: در راستای تخصیص حق شهروندی به بچه‌ها، رسیدگی به خواسته‌ها و نیازهای آنها پروژه شهر دوستدار کودک برای اولین بار در ساری رقم خورد.

عاشقان با بیان اینکه پروژه شهر دوستدار کودک در بوستان ملل فرصتی برای کودکان در راستای شکل دادن و یا تغییر محیط پیرامونشان است، گفت: شهر دوستدار کودک در بستر بهبود محیط کالبدی شهر از حیث بهداشت، امنیت محیطی، ایمنی، دسترسی و تنوع شکل می‌گیرد.

رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر ساری، پارک ترافیک کودک را یکی از مصادیق مناسب سازی شهر برای کودکان دانست و گفت: آموزش ایمنی ترافیکی بدون شک یکی از موثرترین و کارآمدترین روش تغییر الگوهای رفتاری کودکان و نوجوانان در برخورد با مسائل ترافیک به شمار می‌رود.

این مسؤول خاطرنشان کرد: آموزش کودک به عنوان رکن اساسی اصلاح فرهنگ ترافیک، نقش بارزی  در تغییر، نگرش و باورهای رفتاری، تردد و استفاده از معابر دارد.

وی خاطرنشان کرد: در این پارک کودکان در محیطی کاملا ایمن به بازی می‌پردازند و ضمن بازی، با قوانین راهنمایی و رانندگی آشنا می‌شوند.

انتهای پیام/۸۶۰۵۱/ع


سرور مجازی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا