مدیران برنامه ۴ سال آینده با زمان بندی ارائه کنند / ۱۵۰۰ پروژه نمیه تمام در آذربایجان شرقی
به گزارش برگزیده های ایران از تبریز، عابدین خرم امروز در نخستین جلسه شورای اداری استان، ضمن تبیین سیاستهای کلی دولت سیزدهم، انجام اقدامات اساسی و همافزایی همه دستگاههای مسئول برای حل مسائل و مشکلات استان را ضروری خواند و با تأکید بر تلاش جدی برای رفع موانع کلان توسعه و بهبود معیشت مردم، چند مسأله مهم را به عنوان اولویتهای کاری مدیران استان بیان کرد.
وی در آغاز سخنان خود با گرامیداشت سالگرد شهادت اولین شهید محراب، شهید آیتالله قاضی طباطبایی، اظهار داشت: دولت سیزدهم با تابلوی کارآمدی، مدیریت انقلابی و جهادی، عدالتمحوری، مردمداری و فسادستیزی پای کار آمده است و ما با تمام وجود و همت مدیران استان، مشی کلان دولت را با جدیت و سرعت پی خواهیم گرفت.
استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به دیدار اعضای هیأت دولت با رهبر انقلاب و تایید مواضع رئیس جمهور از سوی ایشان، گفت: رهبر معظم انقلاب در این دیدار، راهبرد اصلی دولت را بیان کردند که با توجه به اشراف ایشان بر تمام ابعاد مدیریتی کشور، این بیانات در حکم فرمان اجرایی است.
خرم تأکید کرد: همه مدیران باید تمام توان خود را برای اجرای این حکم به کار گیرند تا مردم، تغییر و تحول در وضعیت معیشتی خود را احساس کنند.
روزمرگی و عادیانگاری، سم مهلکی برای مدیران است/هیچ مدیری نباید مسیر حرکت خود را یک مسیر عادی تصور کند
استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه روزمرگی و عادیانگاری، سم مهلکی برای مدیران است، افزود: هیچ مدیری نباید مسیر حرکت خود را یک مسیر عادی تصور کند.
وی با تأکید بر جلب همراهی نخبگان و استفاده از تجارب ارزشمند گذشتگان و توانایی جوانان برای انجام اقدامات اساسی، گفت: ما تحقق کارهای نشدنی را در دفاع مقدس، با گوشت و پوست و استخوان تجربه کردیم و به خاطر ایمان، اخلاص، اراده و فداکاری مردم بود که خیر و برکت در آن دوران شامل حال ما شد.
مدیران برنامه ۴ سال آینده و زمان بندی را ارائه کنند
استاندار آذربایجان شرقی در ادامه به بیان اولویتهای کاری مدیران استان پرداخت و در تبیین نخستین اولویت، گفت: همه دستگاهها متناسب با حوزه مسئولیت خود و منابع و وضعیت موجود، برای ۴ سال آینده برنامه مشخص و زمانبندیشده ارائه کند.
وی تأکید کرد: مدیران باید وظایف و مأموریتهای متنوع و متعدد خود را اولویتبندی کنند تا ضمن اینکه کارها با کیفیت بیشتری انجام شود، توان و انرژی دستگاهها هم تحلیل نرود.
خرم، نظارت جدی مدیران بر مجموعه تحت مدیریت خود را از دیگر اولویتهای کاری آنها بیان کرد و گفت: حضور میدانی مسئولان در بین مردم و در همه حوزههایی که مسئولیت دارند، ضروری است.
وی افزود: رئیس جمهور در مدت کمتر از سه ماه، به ۹ استان سفر کرده است و قطعاً حضور در میدان میتواند به تصمیمگیری بهتر در مسائل مختلف کمک کند.
استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به محدودیت منابع دولتی، گفت: امروز باید سرمایهگذاری را به عنوان یک اصل برای اتمام پروژههای نیمهتمام مورد توجه قرار دهیم و ضمن تسهیل کسبوکار، کسانی را که انگیزه و منابع کافی دارند پای کار بیاوریم.
وی با تأکید بر اینکه جذب سرمایهگذاری و استفاده از بخش خصوصی یکی از اولویتهای جدی است، افزود: متأسفانه به دلیل بروکراسی خستهکننده اداری، سرمایهگذاران باانگیزه، فرصت فعالیت پیدا نمیکنند؛ در حالی که ما باید منت سرمایهگذاران را بکشیم و زمینه فعالیت آنها را فراهم کنیم.
۱۵۰۰ پروژه نیمه تمام در آذربایجان شرقی
خرم با اشاره به وجود بیش از ۱۵۰۰ پروژه نیمهتمام در استان، گفت: در کنار جذب سرمایهگذاری برای اتمام این پروژهها، باید از تمام ظرفیتهای قانونی برای تأمین مالی نیز استفاده کنیم.
جلب مشارکت حوزه علم و دانشگاه در بخشهای صنعتی و تولیدی، دیگر اولویتی بود که استاندار آذربایجان شرقی ضمن تأکید بر آن، از رؤسای دانشگاهها، مراکز رشد و پارک علم و فناوری استان خواست تا چارچوب علمی برای ارتباط بخشهای مختلف اقتصادی با دانشگاه تعیین کنند.
وی همچنین بر حل مشکل حاشیهنشینی به عنوان یکی از مهمترین آسیبهای اجتماعی تأکید کرد و گفت: رمز حل این مشکل، توجه به مناطق محروم در همه جای استان است و اگر این توجه صورت نگیرد، شاهد افزایش سکونتگاههای نامناسبی در حاشیه شهرها خواهیم بود که در شأن استان نیست.
خرم، استفاده از ظرفیتهای مرزی را یکی از مأموریتهای جدی و اساسی استان دانست و گفت: ما با سه کشور ارتباط زمینی داریم که فرصت کمنظیری برای توسعه اقتصادی است؛ اما موانعی هم در این زمینه وجود دارد که باید رفع شود.
وی افزود: دستگاههای دخیل در حوزه مرزی باید با پرهیز از موازیکاری، سازوکار شفافی برای توسعه تجارت و افزایش صادرات از نقاط مرزی استان فراهم کنند.
استاندار آذربایجان شرقی استفاده از مزیتهای نسبی و ظرفیتهای اختصاصی استان نظیر صنعت کفش، صنایع دستی و لوازم خانگی را نیز مورد تأکید قرار داد و گفت: ایجاد شهرکها و نمایشگاههای اختصاصی میتواند در رونق این صنایع و بهبود معیشت مردم تأثیرگذار باشد.
وی همچنین فعال کردن صنعت ساختمان به عنوان صنعت پیشران را ضروری دانست و گفت: تسهیلات لازم برای جهش در این حوزه از سوی دولت فراهم شده و با همکاری همه دستگاهها، یک اقدام اساسی و جدی در استان باید صورت گیرد.
خرم، سهمیه استان از طرح جهش تولید مسکن را ۸۰ هزار واحد اعلام کرد و گفت: با توجه به تعهد دولت برای تأمین زمین، دستگاههای اجرایی و شهرداریها زمینهای مناسب خود را در اختیار این طرح قرار دهند.
وی با اشاره به بحث الگوی مصرف در کشور که با کشورهای بزرگ و پرجمعیت دنیا برابری میکند، از صداوسیما، رسانهها و گروههای مرجع خواست تا برای اصلاح این الگو، فرهنگسازی کنند.
استاندار آذربایجان شرقی همچنین از خدمات، تلاشها و اقدامات موثر دکتر پورمحمدی در مدت مسئولیت استانداری قدردانی کرد و گفت: ایشان از شخصیتهای تأثیرگذار در عرصه علم و دانش هستند و امیدواریم از تجارب ایشان نیز استفاده کنیم.
وی همچنین با قدردانی از خدمات حمیدرضا قاسمزاده، معاون سابق توسعه مدیریت و منابع استانداری و حمید هاشمزاده، مدیرکل سابق حوزه استاندار، جهانبخش سلمانیان و سیدکاظم یکانی را به عنوان مدیران جدید این دو حوزه معرفی کرد.
انتهای پیام/۶۰۰۰۲/ر