اصفهان

گروه صنایع غذایی جرعه پس از ۹ سال توقف باز گشایی شد/ حمایت از واحدهای تولیدی، رسالت محوری دستگاه قضا

به گزارش خبرگزاری برگزیده های ایران از اصفهان، گروه صنایع غذایی جرعه اصفهان پس از حدود ۹ سال وقفه در تولید و پیگیری شبانه روزی  برای رسیدن به حقوق از دست رفته با پیگیری دستگاه‌های امنیتی، نظارتی و قضایی واثبات حقانیت این مجموعه تولیدی روز شنبه این هفته با حضور مسؤولان اجرایی ، قضایی، نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی، مسؤولان محلی و جمعی از صاحبان صنایع استان  باز گشایی شد؛ گروه صنایع غذایی جرعه با بازگشایی مجدد، حرکت به سمت دوران اوج خود را  با تولید ۳۰ درصد ظرفیت و بکار گیری ۷۰  نفر آغاز کرد  و تا رسیدن به تولید روزانه ۶۰۰ تن و بکارگیری ۲۰۰ نفر نیروی کار باید گام‌های بلندی را برای رفع ۹ سال توقف بردارد.

احیای مجموعه صنایع غذایی جرعه، احیای توجه به فعالیت‌های اقتصادی

سید رضا مرتضوی، استاندار اصفهان در مراسم بازگشایی مجموعه صنایع غذایی جرعه، احیای مجموعه صنایع غذایی جرعه را احیای توجه به فعالیت‌های اقتصادی دانست و گفت: اکنون این نگاه در استان حاکم است که هیچ واحد تولیدی تعطیل نشود و واحدهای تعطیل نیز احیا شوند.

وی با ابراز تأسف از اینکه این مجموعه سال‌ها دچار مشکل شده بود، اظهار کرد: این اتفاق بسیار غمناک است که کار به جایی رسیده بود که می‌خواستند این مجموعه را از بین ببرند؛ از این بابت شرمنده و امیدواریم دستگاه‌های اجرایی بتوانند جبران مافات کنند تا این مجموعه به روزهای طلایی خود بازگردد.

نگاه کشور تعطیلی نشدن واحدهای تولیدی است

مرتضوی احیای مجموعه صنایع غذایی جرعه را توجه به تولید واقتصاد دانست و گفت:  قطعاً درهای تولید و اشتغال که باز شود، درهای بسیاری از مشکلات و ناهنجاری های اجتماعی بسته می‌شود؛ خوشبختانه هم اکنون این نگاه در کشور و استان حاکم است که هیچ واحد صنعتی تعطیل نشود و واحدهای تعطیل نیز احیا شوند.

استاندار اصفهان با تأکید بر ایجاد اعتماد و ظرفیت برای واحدهای تولیدی، گفت: توجه به این مجموعه توجه به کار، تولید، اشتغال و سرمایه گذاری است و امیدواریم در ادامه مسیر مابقی واحدهای دچار مشکل را نیز به چرخه تولید برگردانیم.

وی خاطرنشان کرد: عده‌ای خواسته یا ناخواسته موافق بازگشایی فعالیت‌های تولیدی نیستند، اما باید مانع این اتفاق شویم و نگذاریم آنچه برای این مجموعه جرعه اتفاق افتاد تکرار شود؛ امروز اینجا جمع شدیم چون احیای واحدی که همه دست به دست هم دادند تا زمین بخورد، اما احیا شد اهمیت زیادی دارد.

۹ سال تنبیه برای ۲ کار خوب

محمدرضا جان‌نثاری، معاون سیاسی امنیتی واجتماعی استانداری اصفهان نیز در این جلسه، با ارائه گزارشی از اتفاقاتی که برای مجموعه صنایع غذایی جرعه رخ داد، اظهار کرد: آنچه بر این مجموعه گذشت باید به خوبی آسیب شناسی و دقیقا بررسی شود که نگاه‌های اقتصادی چطور بر یک مجموعه تاثیر گذار است و این مجموعه می‌تواند مدلی برای تفاوت این نوع نگاه‌ها باشد.

وی با اشاره به اینکه ۹ سال این مجموعه دچار مشکل شد، تصریح کرد: به طور مختصر می‌توان گفت ۲ کار خوب در این مجموعه انجام شد که ۹ سال به خاطر آن تنبیه شد؛ در دولت نهم و دهم نهضت سیلو سازی در کشور مطرح و از بخش خصوصی دعوت شد با شرایطی از جمله دادن وام‌های کم بهره وارد این عرصه شود.

احداث سیلوی یکصد هزار تنی در جوار کارخانه آرد جرعه

جان‌نثاری افزود: به دنبال این فراخوان دولت، گروه صنایع غذایی جرعه اقدام  به احداث یک سیلوی یکصد هزار تنی در جوار کارخانه آرد جرعه کرد، اگرچه تعهدات دولت انجام نشد، اما در آن سال بر افتتاح سیلو د دهه فجر تأکید زیادی شد و در نهایت این سیلو افتتاح شد.

معاون سیاسی امنیتی استانداری اصفهان با یادآوری اینکه بعد از افتتاح این سیلو، کجدار و مریض تا یکی دو سال گندم در آن ذخیره شد، گفت: بعد از آن سیلو خالی ماند و آسیب فراوانی به مجموعه زد، در این مدت وام‌های بانکی هم به عنوان یک ضرر انباشته روی هم جمع شد.

وی ادامه داد: اتفاق دیگری در سال ۹۱ و همزمان با هدفمندی یارانه‌ها افتاد؛ آن زمان تهدیدهای شدید آمریکا شروع شد و ازجمله ضربه‌ای که تحریم‌ها زد به واردات گندم بود، در آن سال زیر یک ماه گندم ذخیره در استان داشتیم و وضعیت بسیار شکننده شده بود.

جان‌نثاری یادآور شد: آرد جرعه در آن سال با زحمت زیاد مقداری گندم از خارج خریداری و نگهداری می‌کرد، اما در تعهد دولت نبود با درخواست مسئولان استان و برای جلوگیری از بروز مشکل برای مردم  وارد بازار کرد و من به عنوان یک شاهد در قرارگاه عدالت و شورای تأمین استان این موضوع را تایید می‌کنم.

معاون سیاسی امنیتی واجتماعی استانداری اصفهان با اشاره به اینکه ۶۰ هزار تن گندم به صورت امانی از سوی مجموعه صنایع غذایی جرعه به دولت اختصاص داده شد تا بعدا به مجموعه برگشت داده شود، افزود: بازگرداندن این گندم‌ها برای مدت‌ها مورد سوال بود و ضربه‌ای دیگر به این مجموعه زد که ۶۰ هزار تن گندم مجموعه بلوکه، بدهی‌ها انباشته و باعث شد سال ۹۳ ورشکستگی بدون تقصیر برای مجموعه رقم بخورد.

 حکمی که ۳ سال اجرا نشد!

وی با بیان اینکه بالاخره بعد از پیگیری‌های زیاد، دادگاه تجدید نظر طلب وحق مجموعه صنایع غذایی جرعه را تأیید کرد و سال ۹۶ حکم قطعی به نفع مجموعه صادر کرد تا گندم برگشت شود، افزود: از سال ۹۶ تا ۹۹ حکم دادگاه را اجرا نکردند درحالی که سه سال فرصت داشتند.؛ در این مدت همه استانداران تایید و مکتوب کردند که حق با این مجموعه است و در نهایت با فشار دستگاه‌های نظارتی، حکم اجرا شد.

جان‌نثاری با طرح این سؤال که چرا با اینکه برخی مسؤولان از ابتدا می‌دانستند حق با این مجموعه است بعد از ۳ سال هم که قرار بود حکم اجرا شود، دوباره ماده ۴۷۷ شد، توضیح داد: این حکم تا نیمه اجرا شده بود، درحالی که چنین چیزی سابقه ندارد؛ در انتهای دوره ریاست آقای رئیسی در قوه قضائیه، ماده ۴۷۷ رد و دوباره رأی به نفع این مجموعه صادر شد، اما در ابتدای دوره ریاست حجت الاسلام والمسلمین اژه ای در قوه قضاییه  دوباره ماده ۴۷۷ گرفتند، اگرچه باز هم رأی به نفع این مجموعه صادر شد اما این مجموعه در این سال‌ها بدهکار مالی شد.

معاون سیاسی امنیتی واجتماعی استانداری اصفهان با اشاره به اینکه زمانی حتی این تفکر وجود داشت که این سیلو را از بین ببرید، تأکید کرد: اما نگاه‌ها باید اصلاح شود و نباید با مجموعه‌های اقتصادی اینطور رفتار کنیم؛ این کارخانه جزء سرمایه‌های ملی کشور است؛ سند یک کاغذ است و آنچه مردم بهره می‌برند فعال بودن این مجموعه‌ها است.

وی خاطرنشان کرد: چرا کاری که ظرف یک ماه حل می‌شد سال‌ها طول کشید؛ ما هم معتقدیم حتما باید دادگاه برگزار و اگر تخلفی شده برخورد شود، اما چرا اینقدر زمان سپری شد؛ چه کسی جواب افرادی را می‌دهد که ۸ سال می‌توانستند اینجا کار کنند و برای خانواده‌شان رزق و روزی ببرند.

جان‌نثاری با بیان اینکه ناکارآمدی اداری، مدیران بی اراده و تنبلی نتیجه اش ۸ سال تعطیلی این مجموعه تولیدی شد، تصریح کرد: اگر با همین ناکارآمدی اداری، کار انقلابی و جهادی با دلسوزی انجام دهیم مطمئنا دیگر این اتفاقات را نمی بینیم.

معاون سیاسی امنیتی واجتماعی استانداری اصفهان ادامه داد: معتقدیم این دولت، مردمی، انقلابی و دلسوز است و باعث چنین وضعیتی نخواهد شد و امروز خوشحالیم که این مجموعه در این دولت دوباره کار خود را شروع می‌کند؛ امیدواریم شاهد استفاده لازم از این ثروت ملی برای مردم واستان باشیم.

وی با بیان اینکه تنش‌ها و مشکلات و موانعی که اتفاق افتاد زیبنده استان اصفهان نبود و باید رفع شود، گفت: محمد عصارزادگان الگوی خوبی برای ایستادگی و کار تلاش است.

حمایت از واحدهای تولیدی، رسالت محوری دستگاه قضا

حجت‌الاسلام اسدالله جعفری، رئیس کل دادگستری استان اصفهان نیز در این نشست اظهار کرد: وظیفه خود می‌دانیم هرکجا مسأله تقویت واحدهای تولیدی مطرح است پیگیری و حمایت لازم را داشته باشیم و این موضوع یکی از سیاست‌های محوری و اصلی دستگاه قضائی براساس سند تحول قضائی است.

وی با تأکید بر اینکه اگر نسخه اقتصاد مقاومتی مقام معظم رهبری عملیاتی شود ایران به یک قطب بزرگ اقتصادی در جهان تبدیل می‌شود، افزود: پیش از اینکه بیگانگان به این نتیجه برسند همه ارکان های نظام اسلامی باید پیگیر این مهم باشند؛ دستگاه قضائی نیز با کارگروه‌های تخصصی زیرمجموعه خود تلاش زیادی در زمینه تحقق اقتصاد مقاومتی کرده و در این زمینه فعالیت‌های بسیار گسترده و مؤثری انجام شده است.

 آمادگی دستگاه قضائی برای رونق کسب و کار و حمایت از اشتغال

جعفری با اشاره به اینکه سال گذشته بیش از ۲ هزار و ۴۰۰ واحد تولیدی تعطیل شده در کشور با حمایت قضائی دوباره شروع به کار کرد، گفت: امروز نیز این کار با همت بیش‌تری دنبال خواهد شد؛ دستگاه قضائی آمادگی کامل و تمام قد خود را برای رونق کسب و کار و حمایت از اشتغال به کار می‌بندد و این حمایت قضائی فقط در قالب ستاد اجرایی اقتصاد مقاومتی نیست، بلکه در روند رسیدگی قضائی نیز رأیی صادر نمی‌شود که منجر به تعطیلی کارخانه‌ای شود.

رئیس کل دادگستری استان با بیان اینکه اگر پای یک واحد تولیدی در میان باشد حتی اجرای احکام قطعی اولویت نیست، تصریح کرد: به هیچ وجه نباید حکم به گونه‌ای اجرا شود که منجر به تعطیلی یک واحد تولیدی شود؛ همه معتقدیم باید تولید و اشتغال را حمایت و موانع را برطرف کنیم، بنابراین ضمن تأدیه حقوق طلبکاران اعم از حقیقی و حقوقی، نباید به گونه‌ای عمل کرد که به نام قانون خیلی از سیاست‌ها نقض شود.

وی با بیان اینکه برای تحقق اقتصاد مقاومتی تا رسیدن به وضع مطلوب فاصله داریم، تأکید کرد: دستگاه قضائی همه ظرفیت‌های خود را به کار می‌گیرد و بر فعالیت متولیان همه بخش‌ها نیز نظارت دارد تا مصوبات کارگروه تسهیل در استان و کشور اجرا شود، ادامه داد: همه باید خود را در برابر قانون مکلف بدانند و در این زمینه هیچ ملاحظه‌ای نداریم.

جعفری با اشاره به اینکه امروز اشتغال یکی از مؤلفه‌های اقتدار نظام است، خاطرنشان کرد: در این راستا ما وظیفه داریم در کنار تولیدکنندگان بایستیم و از اشتغال حمایت کنیم.

 درهای هیچ واحد تولیدی بسته نمی‌شود

علی اصفهانی، دادستان عمومی و انقلاب اصفهان نیز در این جلسه با تأکید بر اینکه درهای هیچ واحد تولیدی بسته نمی‌شود، گفت: سیاست قوه قضائیه این است که درهای هیچ واحد تولیدی بسته نشود؛ مشکلات و مسائل حقوقی باید در جایگاه خودش حل شود، اما نباید باعث تعطیلی یک واحد تولیدی گردد، کما اینکه در مورد همین واحد تولیدی نیز تمام تلاش‌ها این بود که بتواند به کار خود ادامه دهد.

وی با بیان اینکه در اجرای احکام باید ملاحظاتی نسبت به منابعی که داریم داشته باشیم، تصریح کرد: گاهی حکم قطعی است و باید اجرا شود، اما باید ملاحظاتی درنظر گرفته شود؛ اگر اجرای حکم با تأخیر و به تدریج انجام می شود به همین دلیل است.

احیای صنایع غذایی جرعه، احیای توجه به فعالیت‌های اقتصادی است

محمد عصارزادگان، رئیس هیات مدیره گروه صنایع غذایی جرعه نیز در ابتدای این جلسه، با اشاره به شروع به کار مجموعه صنایع غذایی جرعه در سال ۵۸ با ظرفیت ۵۰ تن در روز، اظهار کرد: ظرفیت تولید این مجموعه در ادامه به ۶۰۰ تن رسید.

وی با بیان اینکه در پی فراخوان دولت بزرگ‌ترین سیلوی یکصد هزار تنی توسط این مجموعه احداث شد،گفت: در سال ۹۱ باتوجه به مشکلات تأمین گندم در استان، این مجموعه برای تأمین گندم به کمک مسؤولان استان آمد، اما این کمک منجر به مشکلات عدیده برای مجموعه جرعه شد که حل آن ۹ سال طول کشید و امروز خوشحالم که بعد از ۹ سال موفق به اثبات حقانیت وبرگشت حقوق حقه خود شدیم.

عصارزادگان با قدردانی از حمایت مسؤولان از بازگشایی این مجموعه، گفت: این اتفاق باعث انگیزه بیش‌تر همه تولیدکنندگان در کشور می‌شود تا با رفع موانع و همت آنها معضل اشتغال برطرف شود.

اصفهان باید سرآمد سرمایه گذاری باشد نه سرمایه‌گریز

 حجت‌الاسلام سید ناصر موسوی لارگانی، رئیس مجمع نمایندگان استان اصفهان نیز با اشاره به پیگیری‌های انجام شده برای حل مشکلات این مجموعه، گفت: جلسات متعددی برگزار شد و در نهایت با پیگیری و پشتکار رئیس هیات‌ مدیره گروه صنایع غذایی جرعه این مشکل حل شد.

وی با اشاره به اینکه گاهی مسؤولان استان صحبت‌هایی برخلاف استانداران وقت مطرح می‌کردند، گفت: می‌خواستند مجموعه را به ثمن‌ بخس بفروشند و بدهکاری برای صاحب مجموعه باقی بماند؛ کجای دنیا چنین وضعیتی است که دادگاه بدوی و تجدیدنظر به نفع مجموعه رأی داده، اما باز هم رئیس غله کشور از راه دیگری وارد ‌شود و با حیثیت یک کارآفرین را بعد از ۹ سال دوندگی زیر سؤال ببرد.

موسوی لارگانی با اشاره به اینکه حتی برای اجرای حکم شاهد بهانه‌های دیگری هستیم، گفت: ۹ سال است به مجموعه جرعه سهمیه گندم ندادند و وظیفه مجریان استان است که امروز برای این مجموعه اعتمادسازی کنند.

رئیس مجمع نمایندگان استان اصفهان با بیان اینکه تعطیلی کارخانه‌ها سه دلیل عمده دارد، تصریح کرد: مسائل مالیاتی، بانک‌ها و تأمین اجتماعی برای تولیدکنندگان گرفتاری ایجاد می‌کنند، درحالی که استان ما باید سرآمد باشد نه سرمایه گریز.

 راه توسعه اصفهان از شمال اصفهان می‌گذرد

حسینعلی حاجی‌دلیگانی، نماینده مردم شاهین شهر و میمه در مجلس شورای اسلامی دیگر سخنران این جلسه بود که در سخنانی  با اشاره به گشایش این مجموعه تولیدی، گفت: راه توسعه اصفهان از شمال اصفهان می‌گذرد و دروازه اصفهان از شاهین‌شهر است که باید حفظ شود و به پیشرفت درست این منطقه توجه شود.

بهمن سهل آبادی، رئیس خانه صنعت ومعدن کشور و استان نیز در این جلسه گفت: ای کاش این حقانیت همان اوایل کار انجام شده بود و ۹ سال طول نمی‌کشید؛ اگر کار به موقع انجام شود شاهد مشکلاتی مثل شرکت آرد جرعه نمی بودیم.

به گزارش برگزیده های ایران، استاندار اصفهان و مسؤولان استان در ادامه از سیلوی یکصد هزار تنی شرکت گندم داران اصفهان و خط تولید این مجموعه بازدید کردند.

انتهای پیام/۶۳۱۲۵/آ


سرور مجازی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا