کهگیلویه و بویراحمد

گلایه از کارهای نکرده در دانشگاه یاسوج/دانشگاهی که کمتر از دانشگاه جیرفت دانشجو دارد/کرمی: برچسب غیر علمی به من نمی‌چسبد

به گزارش برگزیده های ایران از یاسوج، بهادر کرمی در اولین نشست خبری به عنوان سرپرست دانشگاه یاسوج در جمع خبرنگاران با گرامیداشت یاد و خاطره دکتر عسکریان بنیانگذار دانشگاه یاسوج گفت: طی این چند سال چهره‌های علمی زیادی به عنوان روسای دانشگاه منصوب شدند و زحمات زیادی کشیدند.

سرپرست دانشگاه یاسوج در ادامه سخنانش از برخی بی‌مهری‌ها در رسانه‌های استان انتقاد کرد و گفت: من متولد دژکوه حسین پناهی هستم و رفت و آمدهای زیادی با حسین داشتم پس چندان با اهل قلم بیگانه نیستم، دوسال من و حسین پناهی هم اتاقی بودیم.پناهی انسان بزرگ و بخشنده‌ای بود.

وی با بیان اینکه افتخار می‌کنم تحصیلکرده  و بومی این استان هستم، افزود:  از سال ۷۷ به دعوت دکتر عسکریان به دانشگاه آمدم آن زمان کمتر از ۵ نفر مدرک دکترا داشتند، دانشگاه امکانات آنچنانی نداشت و مجبور بودیم دانشجویان آزمایشگاه‌های فیزیک و شیمی را به دانشگاه بوشهر می‌فرستادیم. البته طی این سال‌ها به لطف روسای دانشگاه تا حدودی مشکلات رفع شود.

کرمی با بیان اینکه دوره کارشناسی ارشد و دکترا را پیگیری کردم افزود: همه رشته‌هایی که آمدند به تلاش ما بود هر پیشرفتی در تحصیلات تکمیلی بود مربوط به آن دوره است. البته از گذشتگان گلایه‌هایی دارم دانشگاه می‌توانست پیشرفت بیشتری کند اما پیشرفت نکرد.

وی با بیان اینکه تعداد دانشجویان ما از دانشگاه جیرفت کمتر است، گفت: بودجه دانشگاه  براساس سرانه دانشجویان است

کرمی به یکی از اهداف اصلی خود در دانشگاه یاسوج اشاره و عنوان کرد: توسعه کمی و کیفی آموزش و پژوهش در دانشگاه در رشته‌های جدید براساس سند آمایش آموزش استان یکی از اهداف من است و  بر طبق نیازها و توانایی‌های استان رشته‌ها و پژوهشکده‌های جدید به دانشگاه اضافه می‌کنم، دنبال شعار دادن هم نیستم.

وی بیان کرد: در مورد من بی‌انصافی شد اولین استاد تمام دانشگاه بنده هستم دوستان برچسب های غیرعلمی به من زدنند اولین فارغ‌التحصیلان دکترا دانشجویان من بودند و چند سال پژوهشگر برتر استان شدم.

کرمی خاطرنشان کرد: ممکن است گرایش سیاسی داشته باشم اما قبل از آنکه آدم سیاسی باشم فرد علمی، محقق و معلم هستم.

وی با بیان اینکه خوشبختانه در زمینه پژوهش از دانشگاه‌های مطرح هستیم.خاطرنشان کرد: دانشگاه با ۲۸۰ عضو هیئت علمی فقط ۵ دانشکده دارد که یکی از آن‌ها در حال تعطیل شدن است اوضاع دانشکده صنعت و معدن چرام را بیینید.

انتهای پیام/۸۲۰۲۴


سرور مجازی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا