۹ دی روز امتحان خواص و مردم/ شیرازیها پیشگام در خاموشی آتش فتنه
به گزارش برگزیده های ایران از شیراز، هفت ماه از اعلام نتایج انتخابات ریاست جمهوری گذشته بود، اعتراضات اولیه با قانون شکنی دو نامزد مغلوب به اغتشاش تبدیل شده و هر روز عده ای در خیابانهای کلانشهرها آشوب و ناامنی ایجاد می کردند.
شعارهای آشوبگران توسط مقامات کشورهای متخاصم تکرار میشد، دیگر پرده ها کنار رفته و اهداف آشوب گران مشخص شده بود.
تقابل میان دو نامزد جای خود را به تلاش برای براندازی داد؛ بغض و کینه ای که در مراسم عزای تاسوعا و عاشورای حسینی آشکارا خود را نشان داد.
زمان امتحان بود، عوام و خواص جامعه باید خط خود را مشخص می کردند و این گونه بود که عده ای از خواص چه به عنوان فتنه گر، چه به عنوان ساکتان فتنه مهر رسوایی برای همیشه بر پیشانی شان خورد، اما مردم در سراسر کشور، خودجوش و با فهم درست مسئله و زمان شناسی به موقع، روزهای ۸، ۹ و ۱۰ دی ماه به خیابان ها آمدند و همه یک شعار داشتند: «مرگ بر فتنه گر»
در حالیکه آشوب ها در آستانه هشتمین ماه قرار داشت و هنوز فتنه گران آزادانه رفت و آمد داشتند اما حضور مردم که به عنوان اتمام حجت با آشوب گران و نقاط ثقل آشوب بود و پایان هفت ماه تحمل را به آنها فهماند، عامل خاتمه یافتن اغتشاشات شد.
شیراز و جهرم از جمله نقاط پیشتاز کشور بود که ۸ دی ماه به صحنه آمدند و سایر نقاط استان در روز نهم دی ماه همزمان با بیشتر نقاط کشور در حمایت از انقلاب برخاستند.
وقایع ۸۸ هزینه های بسیاری بر کشور در ابعاد مختلف سیاست خارجی، اقتصادی، شکاف های سیاسی، همزیستی اجتماعی و فرهنگی تحمیل کرد؛ خط قرمزهای مردم و جامعه را شکست و نشاط سیاسی را به داغی زنده و دردناک تبدیل کرد اما نهم دی ماه نقطه عطف این ماجرا بود.
نهم دی ماه روز تجلی بصیرت مردم ایران
حجت الاسلام محمد استوار میمندی، مدیر حوزههای علمیه استان فارس در گفتگو با خبرنگار فارس در شیراز با بیان اینکه نهم دی ماه روز تجلی بصیرت مردم ایران و حضور و خروش آنها در صحنه دفاع از ارزشها، دفاع از ولایت و انقلاب است، گفت: در سال ۸۸ بعد از غبار آلود شدن فضای سیاسی اجتماعی کشور به دنبال انتخابات ریاست جمهوری و فتنه آفرینی بعضی از کنشگران سیاسی کشور، جامعه ایران به سمت فضای ملتهب پیش رفت.
وی افزود: در واقع در این مقطع دشمنی آمریکا و کشورهای غربی و اروپایی که سالها دشمنی آشکار و پنهان شان با جمهوری اسلامی ایران ثابت شده بود، مورد غفلت قرار گرفت و مردم در مقابل هم قرار گرفتند و عده ای فرصت طلب که سرویس های جاسوسی دشمن پشت سرشان بود، اصل انقلاب و ولایت فقیه را نشانه گرفته و مدتی خیابان های تهران و شهرهای بزرگ را محل نافرمانی مدنی خود قرار داده بودند.
استوار میمندی ادامه داد: وقتی در عاشورای ۸۸ عده ای به اسم اعتراض به نتایج انتخابات وارد عرصه شده و عاشورا و نمادهای عاشورایی را مورد هتک حرمت قرار دادند، غیرت مذهبی مردم به جوش آمد و خروش عاشورایی شان سبب شد در روزهای ۸، ۹ و۱۰ دی ماه حضور پر صلابتی را داشته باشند و ضمن حمایت از انقلاب و آرمان های انقلاب و ولایت فقیه به همه دشمنان فهماندند اجازه سوءاستفاده به دشمن و مزدورانش را نمی دهند.
وی افزود: انتخاب ۹ دی به روز بصیرت به این دلیل بود که همه اقشار مردم ایران، چه کسانی که به رئیس جمهور منتخب رای دادند چه کسانی که به دیگران رای دادند، همه به میدان آمدند و شناخت آنها نسبت به آرایش سیاسی دشمن و وظیفه سیاسی خودشان باعث شد که یک شکوه و وحدتی بیافرینند که جلو دهان همه بدخواهان و منافقان را بگیرد.
شیرازیها پیشگام در خاموشی آتش فتنه
استوار میمندی خاطرنشان کرد: خروش هشتم دی ماه مردم برخی از شهرهای کشور مثل شیراز و نهم دی ماه مردم تهران، قم و دیگر شهرها در واقع مثل آبی بود که بر آتش فتنه ۸۸ ریخته شد و بعد از آن وحدت ملی برای کشور به ارمغان آورد.
وی تصریح کرد: محورهای بصیرت، دشمن شناسی، ولی شناسی، شناخت وظیفه دفاع از منافع و مصالح کلان کشور بود که برای بسیاری از جریان های سیاسی و بویژه مردم با گرایش های مختلف حتی برخی کسانی که در انتخابات حاضر نشده بودند اما بخاطر امام حسین(ع)، ولایت و انقلاب حاضر شدند به صحنه بیایند و خشم خود را نسبت به حرمت شکنی ها فریاد بزنند، بزرگترین تجلی بصیرت مردم ایران در نهم دی ماه ۸۸ بود.
مدیر حوزههای علمیه فارس افزود: مقام معظم رهبری نهم دی ماه را هم ایام الله نامیدند و مطابق آیه قرآن بر همه ماست این مناسبت را به عنوان ایام الله پاس داشته و آن را همچنان زنده نگه داریم.
انتهای پیام/م