اجرای ۷ پروژه سرمایهگذاری گردشگری در زنجان
امیر ارجمند امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در زنجان اظهار کرد: با شیوع کرونا، بخش گردشگری استان بیشترین زیان را از وضعیت به وجود آمده متحمل شد و با تعطیلی واحدهای این صنعت، فعالیت در سایر حوزهها و اصناف استان نیز آشکار شد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان زنجان با اشاره به اینکه در راستای حمایت از بخش گردشگری اقدامات بسیاری انجام شده است، گفت: برنامهریزی برای جذب سرمایهگذاری خصوصی و بهرهبرداری از پروژههای گردشگری استان در دستور کار قرار دارد.
وی در ادامه از اجرای پروژههای سرمایهگذاری گردشگری در استان خبر داد و افزود: هم اینک پروژههای متعدد گردشگری در استان فعال است که تا آخر سال هفت پروژه از آنها به بهرهبرداری خواهد رسید.
ارجمند گفت: زیرساختهای صنعت گردشگری استان برای پساکرونا آماده میشود که این طرحها، زمینه اشتغال ۱۳۰ نفر به شکل مستقیم در استان زنجان فراهم کرده است.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان زنجان با اشاره به اجرای هفت طرح سرمایهگذاری در بخش گردشگری به ارزش ۱۱۰ میلیارد تومان گفت: باوجود تعطیلی سفرها و فعالیتهای حوزه گردشگری، اجرای طرحهای زیرساختی و سرمایهگذاری گردشگری در استان زنجان تعطیل نشده است و مقدمات پذیرایی از گردشگران در دوره پساکرونا در سطح استان در حال فراهم شدن است.
وی تصریح کرد: این تأسیسات گردشگری شامل مجتمع خدماتی، رفاهی و بینراهی الماس غرب، مجتمع خدماتی، رفاهی و بینراهی خدیو، فاز دوم مجتمع خدماتی رفاهی پاسارگاد، مجتمع خدماتی، رفاهی و بینراهی ملل، اقامتگاه بوم گردی گل جان (حسن ابدال)، هتل سنتی بوتیک (خیابان ضیایی) و اقامتگاه سنتی لطفعلیخان است.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان زنجان با تأکید بر گسترش حمایتهای سازمان متبوع خود از سرمایهگذاری و مشارکت بخش خصوصی در طرحهای گردشگری، اظهار کرد: زنجان از لحاظ وجود جاذبههای طبیعی و تاریخی ظرفیت بالایی دارد و ایجاد چنین مراکزی با ارائه خدمات مطلوب و با کیفیت به جذب گردشگر کمک خواهد کرد.
انتهای پیام/۷۳۰۰۵/ق