کردستان

روحانیون اجازه تعدی به مرزهای اعتقادی مردم نمی‌دهند

به گزارش خبرگزاری برگزیده های ایران از سنندج، حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالرضا پورذهبی پیش از ظهر امروز در نشست اعضای شورای عالی افتای استان کردستان و شوراهای افتای شهرستان‌ها که در مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور برگزار شد، اظهار کرد: شورای افتای استان بدون هیچ چشمداشتی پاسخگوی نیازهای شرعی مردم هستند و عملکرد قابل قبولی دارند.

وی با اشاره به اینکه سیره پیامبر اکرم(ص) مبتنی بر اخلاق نیکو بود و علما نیز باید با آراستگی و الگوبرداری از این سیره حسنه با سعه صدر مردم را به سمت دین هدایت کنند، عنوان کرد: همه عالمان دینی در طول تاریخ با مسائلی مواجه بوده و علمای عصر امروز نیز از این قاعده مستثنا نیستند.

نماینده ولی فقیه در استان کردستان با بیان اینکه هر عالم دینی خصوصا اگر در ذیل انقلاب باشد با چند موضوع مواجه می‌شوند، عنوان کرد: در زمان رضاشاه خبیث، روحانیون به شدت مورد اذیت قرار می‌گرفتند و کسانی که می‌خواستند عمامه روی سرشان بگذارند باید مجوز می‌گرفتند و یا به زور آنها را به سربازی می‌بردند تا مدارس علوم دینی خالی بماند.

وی اضافه کرد: قبل از پیروزی انقلاب اسلامی توهین‌های بسیاری متوجه این قشر بود که بعد از پیروزی انقلاب جایگاه روحانیت به آنها بازگشت و بسیاری از این هجمه‌ها حذف شد.

پورذهبی اضافه کرد: هم اکنون روحانیون با هجمه‌هایی مواجه هستند که توسط دشمنان مدیریت می‌شود، این تخریب‌ها بیشتر متوجه عزیزانی است که برای انقلاب با جان و دل کار می‌کنند.

وی تصریح کرد: کسانی که در شورای افتاء زحمت می‌کشند و سوال مردم را با عزت و احترام جواب می‌دهند و حتی مورد رضایتمندی مردم هستند از سوی دشمنان و مخالفین اسلام مورد هجمه قرار می گیرید و تخریب می‌شود.

نماینده ولی فقیه در استان کردستان افزود: در کنار مشکلات و گرفتارهای اقتصادی و معیشتی، علما و روحانیون با مسائل دیگری روبرو هستند که تنگناهایی را هم در بردارد ولی با این حال همچنان در سنگر اعتقاد و انقلاب ایستاده و اجازه تعدی دشمن به مرزهای اعتقادی مردم را نمی‌دهند.

نماینده ولی فقیه در استان کردستان مجاهدت، مهاجرت، فریب نخوردن در گرداب توطئه‌های دشمن و گرفتار ملامت نشدن را از ویژگی‌های مهم علمای دینی در کشور به ویژه در استان مرزی کردستان دانست و گفت: علما و روحانیون متدین و انقلابی این استان همواره منادی وحدت و یکدلی بوده و از سنگر دین و انقلاب دفاع کرده‌اند.

وی خاطرنشان کرد: کانال‌هایی وجود دارد که توسط وهابیت و سلفیت و با تغذیه مستقیم از سوی عربستان برای صدمه زدن به جایگاه روحانیت در قالب شبکه‌های مجازی تلاش می‌کنند، این کانال‌ها که توسط فرقه‌های انحرافی تغذیه می‌شوند روحانی منتقد نظام را دوست خود و مورد تعریف و تمجید قرار می‌دهند و اگر روحانی مدافع و به نفع نظام صحبت کند تملق‌گو و چاپلوس معنی می‌شود و مورد بدترین اهانت و توهین‌ها قرار می‌گیرد.

نماینده ولی فقیه در کردستان با اشاره به اتفاقات ناگوار مساجد افغانستان، گفت: جنایات تروریستی که در حین اقامه نماز اتفاق می‌افتد نشان می‌دهد که دشمنان با اصل اسلام دشمنی دارند و برای آنها نماز جماعت شیعه و سنی فرقی ندارد بلکه تنها هدفشان ضربه زدن به اصل اسلام و ایجاد شکاف و تفرقه در بین مسلمانان است.

وی در ادامه تقویت شوراهای افتا در استان و تربیت طلاب توانمند را از مهم‌ترین اولویت‌ها دانست و گفت: شورا و طلبگی در استان تقویت و علمای جدید تحویل شوافع منطقه می‌شود.

اتحاد موضوعی تاکتیکی نیست/دشمن به شدت دنبال ایجاد تفرقه در جهان اسلام است

مدیر مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور نیز در این جلسه اظهار کرد: روحانیت سال‌های سال است درس وحدت را به همه مردم می‌دهند و تمام دستاوردها و حفظ انقلاب هم در گرو وحدت است.

حجت‌الاسلام سعید عسکری با بیان اینکه جامعه اسلامی ما نیاز به وحدت به معنای واقعی دارد و این وحدت باید با تلاش موثرین جامعه شکل بگیرد، افزود: برای تحقق این مهم جامعه روحانیت از شیعه و سنی باید رسالت خود را انجام دهند و فرصت هرگونه سوءاستفاده را از ایجادکنندگان شکاف و تفرقه بگیرند.

وی عنوان کرد: بزرگان دین سنگ بنای وحدت گذاشته‌اند، وحدت یک موضوع تاکتیکی نیست تا بتوان حمله دشمنان را همچون جنگ‌های فیزیکی با تاکتیک دفع کرد بلکه وحدت موضوعی در دین، آیات قرآن و سنت و سیره پیامبر مکرم اسلام(ص) است.

وی اذعان کرد: جدای از مباحث کلی وحدت که همه روحانیون باید در این زمینه نقش آفرینی کنند، خود شورای روحانیت در این خصوص رسالت مهمی دارد که باید در کنار پرداختن به مسائل فقهی و غیره، به اصل وحدت توجه داشته باشند.

عسکری اضافه کرد: اینکه گاهی دشمنان دانا و دوستان نادان از همه مذاهب کاری می‌کنند که دشمن بیشترین بهره‌برداری از آن میبرند لذا انتظار داریم شورای عالی افتا و شورای افتای استان به این موضوعات ورود کنند.

وی گفت: شوراهای افتاء باید چراغ راه و هدایت در چنین شرایطی باشند و با بصیرت افزایی و آگاهی بخشی در جامعه مانع تفرقه افکنی و سوءاستفاده دشمنان شوند.

مدیرمرکز بزرگ اسلامی غرب کشور به حمله تروریستی اخیر در دو مسجد در افغانستان اشاره کرد و گفت: موضع‌گیری مناسب و به موقع در برابر چنین اتفاقاتی از سوی جامعه روحانیت به ویژه شوراهای افتاء امری بسیار ضروری است.

وی عنوان کرد: همه ما می‌دانیم که دشمن مایوس شده و فقط به دنبال این است که نقطه ضعفی را در جایی پیدا کند و با پرداختن به آن در بین مسلمانان اختلاف ایجاد کند.

انتهای پیام/۲۳۳۰/۷۱


سرور مجازی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا