کهگیلویه و بویراحمد

لزوم توزیع عادلانه امکانات آموزشی در بویراحمد/ تحصیل ۵۰ درصد دانش‌آموزان در این شهرستان

به گزارش برگزیده های ایران از یاسوج، ایرج حجتی در جلسه شورای هنرستان کشاورزی آیت‌الله ملک حسینی یاسوج با گرامیداشت هفته پژوهش و ابراز خرسندی از حضور در جمع عوامل اجرایی این واحد آموزشی گفت: هنرستان کشاورزی که با تفاهم‌نامه آموزش و پرورش و مرکز تحقیقات کشاورزی در سال ۹۶ تاسیس شد مشکلات فراوانی در زمینه فضا و تجهیزات داشت که خوشبختانه امروز شاهدیم با تلاش‌های مجاهدانه مدیر توانمند این هنرستان در سال‌های اخیر به جایگاه قابل قبولی رسیده که شایسته تقدیر است.

وی به اهمیت شورای مدرسه در نظام آموزشی اشاره کرد و گفت: شورای مدرسه از ارکان مهم تصمیم‌گیری فعالیت‌های آموزشی در مدارس است که باید مصوبات آن متکی بر تحلیل درست شرایط مدرسه باشد تا منجر به کیفی‌سازی و ارتقاء آموزش مطلوب دانش آموزان شود.

معاون پشتیبانی شهرستان بویراحمد با بیان این که مدیران مدارس می‌توانند با ارتباط با دانش آموزان، والدین و معلمان بیشترین تأثیر را در انسان سازی داشته باشند، بیان کرد: مدیران باید به تغییر باور داشته باشند، دائم در حال یادگیری بوده، آگاهی‌ها و دانش خود را افزایش دهند، انتقاد پذیر بوده و در ایجاد رابطه عاطفی و جو صمیمی در مدرسه تلاش کنند.

حجتی در بخش دیگری از سخنان، معلمان را پرچم‌دار توسعه علمی و فرهنگی کشور دانست و گفت: جامعه‌ای که به شان و جایگاه معلم نیندیشد آن جامعه روز بروز به سمت سقوط و انحطاط پیش خواهد رفت.

وی با بیان اینکه معلمان، شهروند تربیت کرده ، تحویل جامعه می‌دهند و باید بدانند که اشتباه یک معلم، جهانی را نابود می‌کند خاطرنشان کرد: اگر معلم انسان‌های خوبی بسازد به بشریت خدمت کرده و اگر مسئولیتش را درست انجام ندهد، نسلی را به فنا می‌دهد.

حجتی توجه به جایگاه شایسته تعلیم و تربیت در نظام اسلامی را یادآور شد و گفت: دولتمردان و برنامه‌ریزان باید در بالا بردن منزلت معلمان در جامعه و حل مشکلات آنان بیش از گذشته همت گمارند تا معلمان فارغ از دغدغه های معیشتی دانش آموزانی با انگیزه ، خلاق ،مسئولیت‌پذیر و پرسش‌گر آموزش دهند.

 معاون پشتیبانی و توسعه مدیریت آموزش و پرورش شهرستان بویراحمد با اشاره به اینکه بر اساس آموزه‌های دینی هیچ کس نمی‌تواند حق معلم را ادا کند گفت: هیچ جامعه‌ای فراتر از اندیشه‌های معلمانش رشد نخواهد کرد لذا اندیشه های معلمان ما باید رشد کند تا مملکت رشد پیدا کند.

حجتی افزود: کشورهای پیشرفته جهان معلمان را عامل اصلی پیشرفت و موفقیت یک سرزمین می‌دانند و این کشور ها همیشه روی معلمان و شیوه تدریس آنها سرمایه ‌گذاری انجام میدهند، تا نسل آینده کشورشان دانا و هوشیار باشد.

وی در ادامه به مشکلات آموزش و پرورش شهرستان بویراحمد در بخش فضای آموزشی و تجهیزات اشاره کرد و افزود: در مدت اندک مسئولیت خویش از برخی مدارس مناطق روستایی بازدید داشته ایم که از امکانات اولیه  از قبیل سرویس بهداشتی که نیاز ضروری است محرومند.

وی بیان کرد: قریب ۵۰ درصد دانش‌آموزان استان کهگیلویه وبویراحمد تحت پوشش آموزش وپرورش شهرستان بویراحمد  هستند که لازم است در زمینه توزیع عادلانه امکانات نگاه ویژه‌ای به این شهرستان شود.

معاون پشتیبانی و توسعه مدیریت آموزش و پرورش شهرستان بویراحمد با بیان اینکه هزینه در بخش آموزش و پرورش جزو مهمترین و اساسی‌ترین هزینه‌های سرمایه‌ای هر کشور محسوب می شود اظهار کرد: سرمایه‌گذاری در بخش آموزش باید به عنوان یک اولویت مد نظر دولتمردان و سیاستگذاران قرار بگیرد.

حجتی تعامل ،تفاهم ، اتحاد همدلی و پرهیز از سیاست زدگی را از اولویت‌های کاری خود در آموزش و پرورش شهرستان عنوان کرد وگفت: تکریم و احترام معلمان فارغ از نگرش‌ها و سلیقه‌های سیاسی مورد توجه مدیریت آموزش و پرورش قرار دارد و تلاش می‌کنیم با کار تیمی و شبانه روزی و بهره گیری از نیروهای متخصص و متعهد و حمایت جامعه بزرگ فرهنگی آموزش وپرورش شهرستان را به جایگاه شایسته خویش برسانیم.

معاون پشتیبانی آموزش وپرورش شهرستان بویراحمد در پایان مجموعه کادر اجرایی هنرستان کشاورزی را مجموعه‌ای همدل ،هماهنگ و دغدغه‌مند دانست و از فعالیت‌های خوب و ارزنده مدیر این هنرستان در به وجود آوردن این جو صمیمی و پرتلاش برای کیفی سازی فعالیتهای آموزشی وپرورشی  تشکر و قدردانی کرد.

 مدیر هنرستان کشاورزی آیت‌الله ملک‌حسینی یاسوج نیز در این جلسه گفت: شورای مدرسه نقش مهمی در پیشبرد اهداف آموزشی وپرورشی مدارس دارد که با توجه به رویکرد مدرسه محوری نگاه کاملا علمی و برنامه محوری در شورای مدرسه در این هنرستان وجود دارد.

سید ولی موسوی با تقدیر  از حضور معاون پشتیبانی اداره آموزش و پرورش شهرستان بویراحمد در جلسه شورای هنرستان کشاورزی گفت: شورای مدرسه رکن مهم در اداره مدرسه است که با تحلیل وضعیت آموزشی وپرورشی و استفاده از نظرات اعضا دستور کار جلسات از قبل مشخص و با نگاهی کارشناسانه و خرد جمعی مصوبات لازم با نظر اعضا تصویب می شود.

وی گفت: امسال با توجه به شرایط کرونایی در آیین‌نامه‌  اجرایی مدارس به شورای مدرسه اختیارات خوبی داده شده تا مدیران مدارس در کنار انجمن‌های اولیا و مربیان با یک مدیریت اقتضایی و بر اساس شرایط مناطق خود نسبت به روند فعالیت‌های آموزشی در مدرسه تصمیم گیری کنند.

وی ، تعامل، برنامه محوری ،تکیه برتوانمندی کادر اجرایی و آموزشی و پرهیز از مسائل حاشیه ای را، از مهمترین رویکردهای مدیریتی در هنرستان کشاورزی عنوان کرد وگفت: من و همکارانم از همه توان وظرفیت خویش برای تحقق اهداف متعالی آموزشی وپرورشی برای کمک به ارتقاء کیفیت آموزش دانش آموزان استفاده خواهیم کرد .

موسوی تلاش برای حل مشکل فضای آموزشی و تجهیزات هنرستان را در سالهای گذشته یاداور شد و گفت: با پیگیریهایی که از طریق سازمان جهاد کشاورزی و مرکز تحقیقات کشاورزی داشته ایم انتظار می رود با جابجایی سازمان بسیج کشاورزی سپاه فتح فضای هنرستان کشاورزی کاملا مستقل شود.

وی به حضوری شدن هنرستان کشاورزی از هفته دوم مهرماه تا کنون اشاره کرد وگفت: امیدوارم  با تدبیر معاون پشتیبانی آموزش وپرورش شهرستان  خوابگاه هنرستان جهت دانش آموزان مناطق دور افتاده هر چه زودتر دایر شود.

موسوی در بخش دیگری از سخنانش ، با بیان اینکه اگر خواهان جامعه ای توسعه یافته هستیم باید به آموزش وپرورش و عنصر مهم آموزش یعنی معلمان توجه کنیم گفت: اموزش وپرورش باید امروز اولویت اول کشور قراربگیرد چرا که با آموزش انسانها توانمند می شوند و وظایف خویش را بخوبی انجام دهند.

مدیر هنرستان کشاورزی آیت‌الله ملک‌حسینی از اعلام آمادگی همکاران این واحد آموزشی برای همکاری با آموزش وپرورش شهرستان در زمینه های مختلف همکاری خبر داد وگفت: انشالله با تعامل و همدلی آموزش وپرورش در مسیر پیشرفت و توسعه قرار بگیرد تا شاهد تربیت نسلی خلاق ،متعهد و  وطن دوست باشیم و طلوع فرداهایی روشن را برای آنان رقم بزنیم.

در پایان جلسه شورای هنرستان کشاورزی آیت الله ملک حسینی که با حضور معاون پشتیبانی آموزش وپرورش شهرستان بویراحمد برگزار شد از میلاد بشار معاون اجرایی هنرستان که عملکرد مناسب و قابل قبولی در انجام وظایف محوله داشت با اهداء لوح سپاس تجلیل شد.

انتهای پیام/۸۲۰۲۴


سرور مجازی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا