اصفهان

شهرضا میزبان ۲ شهید گمنام دفاع مقدس می‌شود+جزئیات

به گزارش خبرگزاری برگزیده های ایران از اصفهان، محمد بلندیان، مسؤول امور شهدای گمنام بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان اصفهان در جلسه شورای ترویج ایثار و شهادت شهرستان شهرضا اظهار داشت: از حدود ۲ ماه پیش ماجرای تشییع شهدای گمنام دفاع مقدس شناسایی شده در کشور در بنیاد حفظ آثار مطرح شد.

وی با بیان اینکه در ۲ هفته اخیر برای تشییع باشکوه شهدا در استان اصفهان برنامه‌ریزی شد، افزود: یک کار جهادی شد تا بتوانیم کاروان تشییع شهدا را در استان مقدمات آن را فراهم کنیم، قرار است در ایام شهادت حضرت زهرا(س) ۷ تا ۱۵ دی ماه کل استان و شهرستان‌های آن میزبان شهدا باشند و این میزبانی از شهرستان کاشان شروع می‌شود.

بلندیان با اشاره به اینکه سهم شهرستان شهرضا از ۲ جهت است، نخست استقبال از کاروان تشییع شهدا و در ادامه تشییع و تدفین ۲ شهید گمنام در شهر منظریه است، گفت: قرار است برای ایام شهادت حضرت زهرا(س) بعد از تشییع در اصفهان شهدا در اختیار شهرضا قرار داده شوند و تدفین در شهر منظریه انجام شود.

مسؤول امور شهدای گمنام بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان اصفهان با اشاره به اینکه کمیته‌هایی باید در این راستا تشکیل شود، بیان کرد: در ۶ شهرستان استان اصفهان تدفین شهدای گمنام انجام می‌شود، در روز شهادت حضرت فاطمه(س) این شهدا در اصفهان تشییع می‌شوند.

وی با اشاره به اینکه ۱۳ دی ماه کاروان شهدا به شهرضا می‌رسد، ادامه داد: ۱۵ دی ماه حدود ۱۵۰ شهید در تهران تشییع می‌شود که از این تعداد ۲۰ شهید در اصفهان تشییع می‌شود.

مصلای نماز جمعه و شهدای گمنام شهرضا باید ساماندهی شود

سید امیر جعفری، سرپرست فرمانداری شهرضا در ادامه این جلسه با اشاره به تشییع شهدای گمنام در شهرضا و تدفین ۲ شهید گمنام در شهر منظریه گفت: تشییع و تدفین ۲ شهید گمنام در شهرستان شهرضا

 سید امیر جعفری، سرپرست فرمانداری شهرضا در ادامه جلسه با اشاره به تشییع شهدای گمنام در شهرضا و تدفین ۲ شهید گمنام در شهر منظریه گفت: شهدای حق بزرگی بر گردن ملت و کشور دارند و ظرفیت عظیم معنوی شهدای گمنام می‌تواند مرکز فعالیت های فرهنگی در شهرستان باشد.

وی با تأکید بر اینکه با برنامه‌ریزی می‌توان از تمام ظرفیت‌های فرهنگی تشییع و تدفین شهدای گمنام بهره گرفت، افزود: مصلای نماز جمعه و شهدای گمنام تدفین شده در این مکان باید ساماندهی شود، زیبنده شهرضا نیست که شهدای گمنامی در این شهر به خاک سپرده شوند و مورد بی‌مهری قرار بگیرند.

جعفری با بیان اینکه قرار است همزمان با تشییع با شکوه پیکر شهدای گمنام در کشور پیکر ۲ شهید گمنام در شهرضا و در شهر منظریه نیز تشییع و تدفین شود، عنوان کرد: باید از ظرفیت همه بخش‌های مردمی، فرهنگی و دستگاه‌ها برای تشییع شهدا در شهرضا استفاده شود و ضرورت دارد نسبت  به فضاسازی شهری متناسب با شهادت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و استقبال از کاروان شهدای گمنام برنامه‌ریزی شود.

سرپرست فرمانداری شهرضا با بیان اینکه یکی از مطالبات رهبر معظم انقلاب تبیین مکتب سردار شهید حاج قاسم سلیمانی است، بیان کرد: همزمان با تشییع شهدای گمنام باید از سخنران فرهنگی و انقلابی در این مراسم استفاده کرد تا مکتب حاج قاسم سلیمانی و عظمت کار شهدای تبیین شود.

وی با تأکید بر اینکه بصیرت‌افزایی باید در مراسم تشییع شهدا انجام شود، گفت: باید یادمان شهدای گمنام را تبدیل به قطب کار فرهنگی و انقلابی کنیم، ظرفیت روستاها در تشییع دیده شود و تبلیغات محیطی شهرها متناسب با ایام سوگواری شهادت حضرت فاطمه زهرا(س)، شهدای گمنام و مکتب شهید سلیمانی باشد.

جعفری با تأکید بر رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی و حفظ سلامت مردم گفت: باید از مراسم تشییع شهدای گمنام پلی بین تاریخ ۱۴۰۰ سال پیش و شرایط امروز جهان اسلام بزنیم، از ظرفیت‌ شهرداری‌ها، ارشاد اسلامی، آموزش و پرورش، بسیج، دانشگاه‌ها، سازمان تبلیغات اسلامی، طلاب و ظرفیت سازمان‌های مردم نهاد شهرضا برای برگزاری هر چه با شکوه در این مراسم باید استفاده کرد.

حجت‌الاسلام سید نعمت‌اله صالح، امام جمعه شهرضا نیز در این مراسم با بیان اینکه زنده کردن مناسبت‌های دینی جزو ثمرات انقلاب و نظام است، افزود: ایام فاطمیه از ثمرات انقلاب و خون شهدا است، در قبل از انقلاب چیزی به عنوان ایام فاطمیه نبود، اما به برکت انقلاب، محرم و ایام فاطمیه احیا شد.

وی با بیان اینکه اگر بخواهیم جامعه به سعادت برسد باید روش و زندگی ما فاطمی باشد، بیان کرد: نیازمند آن هستیم که به یاد حضرت فاطمه(س) باشیم، وظیفه داریم یاد اهل بیت را همیشه سرلوحه کارهای خود قرار دهیم تا خیر و برکت به ما برسد.

صالح با بیان اینکه شهدا حق بزرگی بر گردن ما دارند، اضافه کرد: امروز برکت انقلاب را در دنیا می‌بینیم، انقلاب با خون شهدا انقلاب شد و آن چیزی که انقلاب را بارور کرد، خون شهدا بود.

امام جمعه شهرضا با تأکید بر اینکه شهدا باید مبدأ یک تحول در شهرضا شوند و از این فرصت یک استفاده ماندگار کنیم، خاطرنشان کرد: باید از سالگرد شهید سلیمانی و تشییع شهدا در آموزش و پرورش ویژه استفاده کرد و دانش‌آموزان را ترغیب به نوشتن دل نوشته‌ای برای شهدا کنیم، ۳۰ هزار دانش آموز در این شهر تحصیل می‌کنند، اما استفاده‌ای از این ظرفیت نمی‌کنیم.

انتهای پیام/۶۳۱۰۱/ج/


سرور مجازی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا