جزئیاتی از آخرین وضعیت آلودگی نفتی در خلیجفارس
به گزارش برگزیده های ایران از بوشهر، حجت خسروی صبح امروز در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به تردد شناورهای مختلف تجاری، نفتکش، صیادی، نظامی و سنتی در خلیجفارس اظهار داشت: در این راستا مقابله با آلودگی دریا ناشی از فعالیت کشتیها، تأسیسات، سازههای ساحلی و فراساحلی یکی از اولویتهای سازمان بنادر و دریانوردی است.
رئیس اداره ایمنی و حفاظت دریایی بنادر و دریانوردی استان بوشهر، استان بوشهر را دارای بیشترین مرز دریایی با خلیجفارس دانست و بیان کرد: برای حفاظت و پیشگیری از آلودگی نفتی در خلیجفارس، امکانات و تجهیزات اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر افزایش یافته که در این زمینه خدمات لازم ارائه میشود.
وی حفاظت در برابر آلودگیهای نفتی را در اولویت برنامهها دانست و بیان کرد: در این راستا هر سال بر اساس برنامهریزی مانور و تمرینهای تخصصی در فراساحل و ساحل استان بوشهر اجرا میشود.
خسروی از اجرا مانور مقابله با آلودگی نفتی بر اساس سناریوی از پیش طراحی شده خبر داد و خاطر نشان کرد: در این عملیات پایش ساحلی، مقابله با آلودگیهای دریایی توسط هواپیمای فوق سبک جایروپلن انجام و عملیات مقابله با آلودگی نفتی اجرا شد.
وی اجرا عملیات بوماندازی، جمعآوری لکههای نفتی و پاکسازی دریا را از دیگر برنامهها در این عملیات دانست و افزود: با توجه به نقش مهم ارزیابی مانور از حیث توان عملیاتی، سازماندهی، هماهنگی، پیشتیبانی، عملیات توسط تیم ارزیاب مورد بررسی قرار گرفت و تمامی ابعاد آن موفقیتآمیز اعلام شد.
رئیس اداره ایمنی و حفاظت دریایی بنادر و دریانوردی استان بوشهر از ۱۱ عملیات فراساحل مقابله با آلودگی نفتی در خلیج فارس محدوده استان بوشهر خبر داد و بیان کرد: هشت ماه امسال ۱۱ عملیات در فراساحل خلیجفارس برای مقابله با آلودگی نفتی در دریا با موفقیت در استان بوشهر انجام شده است.
خسروی اضافه کرد: عملیات مقابله با آلودگی نفتی علاوه بر فراساحل در کانال و اسکلههای بنادر استان بوشهر بهصورت مستمر انجام میشود.
انتهای پیام/