کردستان

دختری که پس از ۳۷ سال وجود پدرش را حس کرد

به گزارش خبرگزاری برگزیده های ایران از سنندج، امروز همزمان با سراسر کشور، کردستان نیز میزبان دو شهید والامقام بود، شهدایی که در راه دفاع از انقلاب و اسلام جان خود را تقدیم کرده‌اند.

شهید «توفیق احمدی» یکی از این شهداست که در دهم آذرماه سال ۱۳۳۴ در روستای باشماق شهرستان سقز به دنیا آمد و در یکم شهریور ماه سال ۱۳۶۳ به دست گروهک‌های ضد انقلاب به شهادت رسید.

وی دوران کودکی را در زادگاهش سپری کرد و با رسیدن به سن ۶ سالگی برای کسب علم و دانش راهی مدرسه شد و تحصیلاتش را تا پایان دوره ابتدای به پایان رساند و به دلیل نبود امکانات آموزشی و تحصیلی در روستا از ادامه تحصیل باز ماند.

احمدی از همان دوران نوجوانی به همراه دیگر اعضای خانواده و در کنار پدرش به کار کشاورزی و دامداری مشغول شد، در سن جوانی با دختری شایسته و عفیف به نام «کلثوم» ازدواج کرد و حاصل پیوند وی با همسرش یک فرزند دختر است.

وی با پیروزی انقلاب اسلامی برای دفاع از میهن و آرمان‌های مقدس امام (ره) و شهدای گرانقدر به عنوان بسیجی مشغول به خدمت بود و در روستای باشماق برای امرار معاش خانواده در قهوه خانه شخصیش فعالیت می‌کرد.

توفیق احمدی روز یکم شهریور ماه سال ۱۳۶۳ به هدف تسویه حساب با یکی از مشتریانش در روستای «نرگسله» عازم این روستا شد و در آنجا گروهک ضدانقلاب وی را به جرم همکاری با جمهوری اسلامی ایران اسیر کرد.

گروهک ضدانقلاب پس از سه روز شکنجه وی را وادار به کندن قبرش می‌کند و در این حین او را ناجوانمردانه به گلوله بستند و به شهادت رساندند.

پیکر مطهر این شهید پس از ۳۷ سال کشف و شناسایـی شد و امروز مورد استقبال مردم سنندج قرار گرفت. قرار است فردا پیکر مطهر این شهید و یک شهید گمنام در سنندج و سقز تشییع و تدفین می‌شود.

دختر این شهید می‌گوید: من پس از شهادت پدرم به دنیا آمدم و امروز برای اولین بار نعمت پدر را حس کردم.

فرمانده سپاه سنندج هم گفت: شهید احمدی کاسب و اهل سقز بوده که سال ۶۳ توسط اعضای گروهک‌ها ربوده شده و در ارتفاعات چهل‌چشمه دیواندره ترور و اخیرا تفحص شده است.

به گفته حسن عسکری، شهید گمنام هم از شهدای دوران جنگ تحمیلی است که در منطقه عراق تفحص شده است.

انتهای پیام/۲۳۳۰/۷۰/ ق


سرور مجازی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا