دفاع تمام قد از یک پروژه/روشنفکر: منتقدان سد تنگ سرخ پس از ۱۱ سال از خواب بیدار شدهاند
به گزارش برگزیده های ایران از یاسوج بخش پاتاوه از توابع شهرستان دنا با جمعیتی افزون بر ۴۲ هزار نفر و دارا بودن روستاهای بزرگ از نبود زیرساختها اولیه رنج میبرد و همه ساله بر مشکلات آنها اضافه میشود.
نماینده بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس شورای اسلامی در نشست شورای اداری شهرستان دنا در بخش پاتاوه خطاب به فرماندار شهرستان دنا گفت: ضروری است نسبت به تعریف پروژه و طرحهای عمرانی جدید اقدام کنند و کمبودها و نواقص دیگر طرحها را نیز جمعبندی کنند تا با قرار دادن آن در دستور کار برای جذب اعتبارات لازم در بودجه سال آینده به تکمیل آن و اخذ ردیف اعتباری تلاش شود.
مهدی روشنفکر بیان کرد: اگر در اجرای سد تنگ سرخ در ۱۱ سال سئوال میکردند شاید مخالف اجرا میبودم، اما اکنون پروژه در حال اجرا میباشد و مردم آن منطقه نسبت به زندگی تغییر ایجاد کردند و هزینههای زیادی در این سد صرف شده است.
وی بیان کرد: آنهایی که الان منتقد اجرای سد هستند خود بخشی از مجموعه اجرا کننده بودند و اگر امروز پس از ۱۱ سال از خواب بیدار شدند و در حال شیطنت هستند باید بدانند که تمام اسناد در اجرای این سد موجود بوده و دست از شیطنت و تخریب بردارند.
روشنفکر خاطرنشان کرد: زمانی که بودجه این استان برگشت داده میشد گذشت و دهان طرف برای دفاع بسته بود و هماکنون همان افراد در حال دسیسه و سنگاندازی هستند.
وی ادامه داد: مدیران با تعامل نسبت به انجام امور همت کنند و تلاش کنند اعتبارات و بودجههای اختصاص یافته را که در شرایط فعلی مصوب شده را جذب کنند و هیچ بهانهای برای عدم جذب پذیرفته نیست.
روشنفکر تصریح کرد: در موضوع بیمارستان پاتاوه با توجه به اینکه سه بار در ادوار گذشته کلنگزنی شده، امروز مسئول شبکه بهداشت شهرستان دنا و همچنین معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد خبر از نهایی شدن احداث این بیمارستان دادهاند.
سید فاضل پورخسرو بخشدار پاتاوه در دیدار نماینده مردم شهرستانهای بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس شورای اسلامی با مردم شهر پاتاوه با بیان اینکه در تمام روستاهای این بخش با مشکل آب مواجه هستیم، میگوید: پاتاوه همچون یک دهکده بوده و هیچ مبلمان شهری ندارد و نمایندگی بسیاری از دستگاههای اجرایی مستقر نشده است.
وی عنوان کرد: در زمان گذشته کلنگ بیمارستان زده شد اما همچنان بلاتکلیف مانده و دانشگاه علوم پزشکی نسبت به صدور مجوز اقدام لازم را انجام نمیدهند در حالی که زمین آماده بوده و همیاری نیز از طرف مردم جمع آوری شده است.
پورخسرو ادامه داد: رسیدگی به وضعیت بافندگان صنایع دستی در بخش سادات محمودی، ایجاد بازارچه صنایع دستی و بیمه هنرمندان نیز میتواند کمک شایانی به توسعه و اشتغال کند و رسیدگی و حل مشکلات برای افتتاح جایگاهها سوخت بخش پاتاوه با توجه به موقعیت خاص و قرار گرفتن بر سر راه کریدور شمال به جنوب یکی از مطالبات اصلی مردم بخش پاتاوه است.
وی با بیان اینکه ارتقای ادارات بخش پاتاوه نیز از موارد لازم این بخش به شمار میرود، ادامه داد: در زلزله سال گذشته شهرستان دنا توجه آنچنانی به بخش پاتاوه نشد و در زلزله دوم منازل در بخش پاتاوه دچار آسیب شدند و نیازمند کار کارشناسی و رسیدگی لازم هستند.
آبسالان عضو شورای شهر پاتاوه نیز افزود: چرا نباید آموزش و پرورش در بخش پاتاوه مستقل باشد، استخر این شهر به صورت نیمه کاره رها شده و سالانه تعدادی از جوانان این منطقه در رودخانه بشار غرق میشوند.
وی خاطرنشان کرد: یکی دیگر از معضلات بخش پاتاوه نبود فضای آموزشی مناسب برای تحصیل فرزندان این دیار بوده و در یکی از موارد در یک کلاس و در شرایط کرونایی ۳۷ دانشآموز در یک کلاس درس میخوانند.
انتهای پیام/