کرمان

پرحادثه‌ترین جاده شرق کرمان ۴۵۰ میلیارد تومان اعتبار می‌خواهد/وعده تأمین نیرو در بیمارستان فهرج

حجت‌الاسلام موسی غضنفرآبادی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در فهرج اظهار داشت: باتوجه به وقوع تصادفات جاده‌ای ناگوار در محور نرماشیر – ریگان، مهم‌ترین دغدغه من احداث باند دوم محور نرماشیر- ریگان  است که به شدت دنبال ساماندهی هرچه سریعتر این محور هستم چرا که در این جاده تصادفات و حوادث ناگواری رخ می‌دهد.

وی با اشاره به پیگیری‌های صورت گرفته برای دو بانده شدن این محور گفت: در زمینه حل این مشکل، مسئولان استانی خصوصا استاندار قول مساعد داده‌ که در این زمینه اعتبار تخصیص داده شود و اقداماتی که در زمینه پیوست بودجه باید انجام می‌شد انجام داده و انجام می‌دهیم.

نماینده مردم شهرستان‌های بم، فهرج، ریگان و نرماشیر در مجلس تاکید کرد: سعی می‌کنیم از اعتبارات ملی، استانی و شهرستانی برای احداث باند دوم محور نرماشیر – ریگان استفاده کنیم و از فرمانداران ریگان، فهرج و نرماشیر نیز می‌خواهیم در این زمینه اعتباراتی را تخصیص دهند.

غضنفرآبادی خاطرنشان کرد: ۱۵ میلیارد تومان اعتباری که در اختیار نماینده در بودجه ۱۴۰۰ قرار داشت و باید بین چهار شهرستان شرقی استان تقسیم می‌شد با هماهنگی فرمانداران و مسئولان همه آن را به احداث باند دوم محور نرماشیر – ریگان اختصاص داده‌ایم که در این زمینه بسیار ناچیز است.

وی خاطرنشان کرد: برای احداث و طرح مطالعاتی باند دوم این محور، اعتباری در حدود ۴۵۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

به زودی عمل‌های جراحی عمومی در بیمارستان فهرج آغاز می‌شود

نماینده مردم شرق استان در مجلس شورای اسلامی همچنین در حاشیه بازدید از بخش‌های مختلف ساختمان بیمارستان علی‌بن‌ابیطالب و اورژانس فهرج گفت: بیمارستان ۳۲ تختخوابی فهرج از جهت تجهیزات پزشکی تکمیل است و تجهیزات و دستگاه‌های بخش‌های مختلف رادیولوژی، آزمایشگاه و اتاق عمل بروز هستند.

غضنفرآبادی اظهار کرد: در بیمارستان علی‌بن ابیطالب کارخدمات رسانی و درمان درحال انجام است و ۵ پزشک متخصص شامل تخصص‌های زنان و زایمان، داخلی و دیگر تخصص‌ها در اینجا مشغول به خدمت هستند.

نماینده مردم شرق استان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه دو اتاق عمل این بیمارستان مجهز به تجهیزات لازم شده‌اند، گفت: به‌زودی عمل‌های جراحی عمومی در این بیمارستان آغاز خواهد شد.

وی با بیان اینکه تاکنون مشکل این بیمارستان تأمین کادر اداری و پزشکی بوده است، افزود: در این زمینه پیگیری‌های لازم هم از سوی ما و هم رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم صورت گرفته و این مشکل درحال برطرف شدن است.

غضنفرآبادی در پاسخ به سوال  خبرنگار ما مبنی بر اینکه هنوز بیماران اورژانسی و تصادفی شهرستان فهرج باید با طی مسافت ۶۰ کیلومتر به بیمارستان بم اعزام شوند، گفت: با حضور پزشکان جراحی عمومی و دیگر پزشکان نیز این مشکل رفع خواهد شد.

وی در حاشیه سفر به شهرستان فهرج از بخش‌های مختلف بیمارستان فهرج از جمله رادیولوژی و اتاق عمل بازدید کرد. بیمارستان ۳۲ تختخوابی فهرج در بهمن سال گذشته به بهره‌برداری رسید و تاکنون اورژانس این بیمارستان فعال است.

انتهای پیام/۸۰۰۱۴/ق


سرور مجازی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا