نقد و مطالبه توسط رسانه ها با اخلاقی ترین شکل ممکن انجام شود
نماینده ولی فقیه در استان فارس گفت:
به گزارش برگزیده های ایران از شیراز، آیت الله لطف الله دژکام در دوره ارتقاء سواد رسانهای و تعالی فرهنگی ویژه مدیران روابط عمومی و مسئولان فرهنگی دفاتر ائمه جمعه استان فارس، گفت: موضوعاتی که در زمینه ارتقا سواد رسانه و مدیریت فرهنگی مطرح می شود یک قدم کوچک در راستای جبران ضعف های تبلیغی و رسانهای که در جریان فرهنگی و رسانه ای انقلاب اسلامی وجود دارد و رهبر معظم انقلاب نیز اخیرا به آن اشاره کردند باید باشد.
وی افزود: علاوه بر خود امام جمعه شهر، مسئولان دفتر او نیز باید نقش پدر معنوی را در سطح شهر داشته باشند و آرامش و هم افزایی و برادری را القا کنند و از ایجاد اختلاف و وارد شدن به نزاع های سیاسی و یا اجتماعی پرهیز کنند.
نماینده ولی فقیه در استان فارس عنوان کرد:البته گاهی اوقات رفتار برخی از ما به نحوی بر خلاف این هدف است و همین باعث می شود نتوانیم رسالت خود را به نحو احسن انجام دهیم؛ رهبر معظم انقلاب فرمودند که در فضای مجازی دارد آبروی افراد برده میشود و این نشان می دهد برای جلوگیری از غوغا سالاریها باید بتوانیم یک جامعه اخلاقی و منظم بسازیم.
وی با اشاره به اینکه باید مراقب بود که ما به عنوان قشر حزب اللهی جامعه به دشمن برای ایجاد این هرج و مرج در هیچ سطحی کمک نکنیم، گفت: باید بپذیریم که خیلی از ما هنوز آنگونه که باید، ملزم به رعایت نظم نیستیم و وقتی خودمان نظم نداشتیم زمینه بی نظمی را در جامعه هم فراهم آورده ایم.
امام جمعه جهرم با اشاره به اینکه نماز جمعه باید مستقل و مردمی اداره بشود، تصریح کرد: این مساله درخصوص حوزه علمیه نیز صدق می کند و حوزه، مستقل و مردمی بوده و مستقل و مردمی می ماند.
به گفته وی، وظیفه اول همه ما این است که دیندارانه در عرصه اجتماع فعالیت کنیم؛ گاهی ممکن است خیلی کارها کرده باشیم اما با ندانم کاری آن را خراب کنیم در حالی اگر این رویه را درست انجام دادیم یک قدم جلوتر هستیم.
وی گفت: اگر ما مستقل و مردمی باشیم، آنگاه به شکل مطلوب نیز می توانیم مطالبه عدالت کنیم اما اگر ما اهل عدالت نباشیم نمی توانیم برای اصلاح جامعه تلاش کنیم و به نتیجه برسیم.
امام جمعه شیراز با اشاره به اینکه باید در جامعه مطالبه گری صحیح و منطقی داشته باشیم و اگر در جامعه ما مطالبه گری نباشد امید در جامعه نابود می شود، عنوان کرد: اما مطالبات ما باید مودبانه باشد و ادب و آبروی افراد را برای مطالبه گری زیر پا نگذاریم.
وی عنوان کرد: در تولیدات رسانهای هم همین مسئله باید رعایت شود و حفظ ادب و رعایت اخلاق در همه این عرصهها باید اولویت داشته باشد.
به گفته آیت الله دژکام، وقتی ما مطالبه گری و انتقادی نسبت به یک مسئول داریم باید این نکته را هم در نظر بگیریم که هر کاری که یک مسئول انجام می دهد یک سری مقدمات و ملاحظات دارد که گاهی ممکن است ما از آن مطلع نباشیم.
وی با اشاره به اینکه البته این نکته به این معنا نیست که مطالبه و انتقاد نباشد، اظهار کرد: اما باید همه جوانب را در نظر گرفت و به اخلاقی ترین شکل ممکن، نقد و مطالبه کرد؛ این مهم، باید مورد توجه همه رسانه ها نیز قرار بگیرد.
انتهای پیام/م