معرفی ظرفیتهای اقتصادی و صنعتی دانشبنیان هرمزگان
معرفی ظرفیتهای اقتصادی و صنعتی دانشبنیان هرمزگان
این نمایشگاه که ۲۴ دی تا ۲۸ دی در محل دائمی نمایشگاههای استان برگزار است، بخشهای معدن و صنایع معدنی، مراکز علمی- پژوهشی و شرکتهای دانشبنیان، صنایع دریایی، صنایع شیلاتی، صنایع غذایی، صنایع نفت و گاز و پتروشیمی انرژی در آن حضور پررنگ دارند.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان هرمزگان در حاشیه این مراسم، این استان را سومین تولیدکننده فولاد در کشور اعلام کرد و افزود: هرمزگان با توجه به ساحلی بودن و همچنین ظرفیتهای معدنی ازجمله سنگآهن، از توانمندی خوبی جهت توسعه تولید فولاد برخوردار است و سرمایهگذاریها در این عرصه موردحمایت قرار میگیرد.. قاسمی تصریح کرد: «کشور به سمت تولید حداکثری فولاد رفته درحالیکه منابع معدنی موردنیاز مگنتی بهاندازه کافی وجود ندارد اما هرمزگان باوجود معادن هماتیت و ذخیره ۸۰۰ میلیون تنی این سنگآهن، میتواند گامهای خوبی در این زمینه بردارد».
قاسمی با اشاره به اینکه سه پنل تخصصی در این نمایشگاه برگزار می شود ، گفت : در این نمایشگاه با هماهنگی جهاد دانشگاهی هرمزگان پژوهشگران از استان های دیگر حضور دارند این برای فعالان اقتصادی و ایجاد مشاغل جدید و همچنین واعلام خواسته هایشان بهترین فرصت است .
رئیس سازمان صمت هرمزگان، یادآور شد : فضای ایجاد شده بیش از ۵ هزار مترمربع است که سعی شده تمام تولیدات استان چه به شکل غرفه های تجمعی ، شرکت شهرک های صنعتی ، واحدهای کوچک که امکان حضور غرفه مستقل نداشتند و چه واحدهای بزرگ با کمک جهاد دانشگاهی ایجاد شود .
قاسمی ، عنوان کرد : بر اساس طرح تانا ( توسعه اکوسیستم نوآوری استان ها )سایر دانشگا های استان در این نمایشگاه حضور دارند و امید است تولید کنندگان ، نوآوران و پژوهشگران از این فرصت حداکثر بهره را ببرند .
گفتنی است که از مزایای این نمایشگاه، توسعه و تقویت اکوسیستم نوآوری در استانها با نگاه به مزیتهای نسبی و ظرفیت فناورانه عنوان شد. مطرحشدن مسائل، ایدهها و نیازهای استان هرمزگان با توجه به ظرفیتهای صنعتی و معدنی یکی دیگر هدف اصلی این طرح به شمار میرود.
۴۶